Jump to content

Andjusizam, Živomanija, Ludovanizmi i Pantićizam

Zvezdinho

Recommended Posts

Au jebote, koliko je Duci ljut, isfrustriran, ozlojeđen, uznemiren, uzrujan...bukvalno je sve. Pršti iz njega bijes. A Anđus, vidi se da ga gotivi i poštuje, baš pazi šta će reći da ne naleti na Ducijev "fen".

• Like 3

3 hours ago, mister-no said:

Duci je na svoju ruku ali je pre svega pošten i dobar čovek. Anđus je ovako budaletina ali pokazuje poštovanje i neki pijetet za veličinu, ima dušu, za razliku od ovog Ostojića.

Da, Ostojic je s onim "Obrati se Titu za to" bio bas blamantan. 

• Like 1

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

Ja sam postao ubeđen da Željko Pantić navija za Zvezdu. Sinoć posle derbija nekoliko drugara gledalo emisiju gde je ovaj navodno rekao da Zvezda nije bila bolja u PP. Moja teorija je da je on veliki Zvezdaš koji se infiltrirao i predstavlja kao navijač Partizana sa ciljem da navijače Partizana ubeđuje kako problem nije nikako u sopstvenim redovima, nego u spoljnim neprijateljima, vlasti, sudijama, itd.

Čak mu i sjajno ide i uspeva da ubedi i igrače Partizana, počevši od golmana i kapitena Aleksandra Jovanovića koji se pita da li je ovakav derbi potreban predsedniku i premijeru.

Zamišljam paralelnu dimenziju gde se Vojčeh Šćešnji posle poraza od Junajteda od 8:2 pita u intervjuu posle meča da li je takav derbi potreban Dejvidu Kameronu i kraljici Elizabeti.

• Like 2

Nije ni slučajno što su mu sada dali emisiju. Poslušao sam iz znatiželje jedan deo emisije i odmah na startu sve mi je bilo jasno. Simović sudio u korist Partizana, a priča o predsedniku Vučiću je notorna laž, nema on veze sa fudbalom i dešavanjima u Partizanu. Haos je podigao golman Partizana svojim izjavama, uz propagandu je ubačen u reprezentaciju. Svaki ludak se ovde bavi politikom, misleći na golmana Partizana. I tako. Ma bre debil, bolje ga i nemojte slušati.

Edited by Volter
  • Like 1

Pogrešno je posmatrati "Anđusovu emisiju" kao nekakav informativni program. To je sitkom.

Ovo novo mu dođe kao neki spin-of, gde nedostaje gomila likova i to više nije to.

Umesto što to gledate, bolje se podsetite nekog od klasika.

• Like 3
  • Love 1

12 minutes ago, Smrtokapa said:

Pogrešno je posmatrati "Anđusovu emisiju" kao nekakav informativni program. To je sitkom.

Ovo novo mu dođe kao neki spin-of, gde nedostaje gomila likova i to više nije to.

Umesto što to gledate, bolje se podsetite nekog od klasika.

Kao npr. emisiju sa Cigom Đorđevićem, danas je godišnjica tog legendarnog nastupa.

Edited by Ikac
  • Like 2

Ja sam odgledao nekoliko isečaka što ima po tviteru, ovde je baš jasno da je na misiji. Najjači deo je gde priča da je FKP doveo igrače za 30ak miliona eura, gde nijedan igrač nije ispod milionske plate.

Isto je jako što je Arena odlučila da za prvu pravu autorsku emisiju na svojim eminentnim kanalima, napravi emisiju kabare-tipa. Ostalima uvalili da vode kakve podcaste na YT, ovde odmah na TV.

• Like 1

• 2 weeks later...
8 minutes ago, mr clutch said:

To za politiku. Ovo je sportski podcast, osim uvodu

E jbg sad, neko možda u ovome vidi sportski podcast, ja vidim najjeftiniji mogući propagandni materijal.

• Like 1

Za Zeljka vrti ovu pricu od samog njegovog dolaska, poslusao sam na preskoke, nista novo nije rekao u odnosu na raniju njegovu pricu.

Inace, onaj prethodni Andjus je svojevremeno u svojim emisijama udarao i po Dudi Ivkovicu sto sa strucne strane sto sa politicke.Tu mu je podrsku davao Jakovljevic