Jump to content

Izbori za narodne poslanike Republike Srbije 2020.

Izbori za narodne poslanike Republike Srbije 2020.  

113 members have voted

1. 1. Za koga cete glasati?

• SNS
    • SPS
      0
    • SRS
      0
    • SVM
      0
    • Sapic - SPAS
    • POKS
    • UDS
      0
    • Metla 2020
    • Srpska stranka Zavetnici
      0
    • PSG
    • Nek maske padnu - Zelena stranka - Nova stranka
    • Suverenisti
    • Ostali
      0
    • Ne izlazim na izbore

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Tamburinjo said:

Sad gledam neka lista ADA ima vise 😄 

Albanci imaju vise od Chadde i mislim da ulaze u Parlament kao manjinska lista. Sada su se posle duze vremena ujedinile najvece albanske partije iz Preseva i Bujanovca i mislim da ce zbog toga dobro proci.

Posted
Just now, Laki21 koji lebdi said:

Albanci imaju vise od Chadde i mislim da ulaze u Parlament kao manjinska lista. Sada su se posle duze vremena ujedinile najvece albanske partije iz Preseva i Bujanovca i mislim da ce zbog toga dobro proci.

Ulaze sa 4 poslanika.

• Like 2
Posted (edited)

Crta, ni CESID  ne smeju da kazu kolika je izlaznost. Znali su kolika je izlaznost u 19h, ali ne znaju za sat vremena  da daju rezultate.

4.2 nevazecih listica.

Edited by Zvezdinho
  • Like 2
Posted

Ne mogu da ne primetim amatersko pokrivanje izbora od strane N1. Jbt ni u jedno ukljucenje nisu usli normalno. Ili fali zvuk, ili fali slika, ili idu neki svadbarski eho efekti...

Posted
1 minute ago, Del Piero said:

SNS dobio u KGu, 40% prema 20% za Verka, toliko o nekom ugrozavanju. @Nicklord kako ide Paracin? I zna li neko za Sabac?

Ja pišem kako šta saznam 😄 

Trenutno je 45 SNS, 33 Paun, 12 pokreti građana (Paunovi, ako ih ne kupe 😄 ) i 5 SPS. 

Posted
Just now, Nicklord said:

Ja pišem kako šta saznam 😄 

Trenutno je 45 SNS, 33 Paun, 12 pokreti građana (Paunovi, ako ih ne kupe 😄 ) i 5 SPS. 

Ovde će očigledno mnogo zavisiti od republičkih izbora. Ako SPS ne uđe u vladu, a sve govori da neće, sanše da uđu na lokalu u koaliciju sa drugim strankama su realne.

Posted

RIK za dva sata obradio 35k glasova. I nije ga sramota da izađe sa tim podacima na konferenciju. Taj čovek nema ni obraza ni kičme.

• Like 9
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
Posted
10 minutes ago, Nicklord said:

Koliko sam razumeo dosta mlađih je glasalo za njih jer su mim. Kao za Belog prošli put

U 100 marki da bi izlazost bila 70% da su biralista bila u kladionicama nego po skolama

• Like 1
  • Thanks 1
Posted

Ovaj cita “na prvom mestu, na petom mestu, na 16. mestu...”. Pa budalo to je broj na izbornoj listi a ne poredak po broju glasova. 

a joj majko sveta kakvi su ovo kokosari

• Like 2
Posted

Tek će biti štelovanja... Faraon mora da vidi šta mu je najbolja varijanta...

Nije ni čudo što ih je bojkot onoliko uznemirio...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...