Losmi17 Posted July 12, 2020 Share Posted July 12, 2020 Ko? Sto se tice Voldena, i na mene je ostavio utisak potpune nedorecenosti. Opet, imao je ozbiljne statse sezonu ranije. Ajd da vidimo... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted July 12, 2020 Share Posted July 12, 2020 6 minutes ago, Vamos Laki said: Ko? Sto se tice Voldena, i na mene je ostavio utisak potpune nedorecenosti. Opet, imao je ozbiljne statse sezonu ranije. Ajd da vidimo... Jerebko 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 12, 2020 Share Posted July 12, 2020 26 minutes ago, Vamos Laki said: Ko? Sto se tice Voldena, i na mene je ostavio utisak potpune nedorecenosti. Opet, imao je ozbiljne statse sezonu ranije. Ajd da vidimo... Maj niga NejC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 12, 2020 Share Posted July 12, 2020 27 minutes ago, Vamos Laki said: Ko? Sto se tice Voldena, i na mene je ostavio utisak potpune nedorecenosti. Opet, imao je ozbiljne statse sezonu ranije. Ajd da vidimo... Volden, Jare i Mozli su bili srž tima koja je nosila Partizan prošle sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted July 12, 2020 Share Posted July 12, 2020 23 minutes ago, Laki21 said: Volden, Jare i Mozli su bili srž tima koja je nosila Partizan prošle sezone. Srž ekipe je bila ekipa I to je najveći uspeh Trinikjerija. Igrali su timski gde su pojedini iskakali. Pejdz je imao dobih partija, Gordic takodje, početak sezone obeležio Tomas...cak je i Jankovic imao dobru rolu, a sve zahvaljujuci treneru koji je uspeo da izgradi tim. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zuba Posted July 12, 2020 Share Posted July 12, 2020 Alex Hamilton/Langston Hall Jordan Loyd/Corey Walden Ognjen Dobrić/Dejan Davidovac/Aleksa Radanov Četvorka, neko poput Millera , Whittinghtona , Boldena/Simanić/Simonović Landry Nnoko/Ognjen Kuzmić/Stefan Đorđević Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 Uvek izostavljate Lazića iz tih vaših željenih postava. Znate da i Lebron i Kari dođu, batler ima zacementirano mesto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 Hamilton-Hall Jel mi igramo EL ili EC 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 Quote Zalgiris Kaunas awaits Thomas Walkup’s choices Zalgiris Kaunas guard Thomas Walkup is weighing his NBA options Pominjao se ... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
imbaSpirit Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 10 hours ago, Chaos Is Me said: Kakvu smo mačketinu imali, jebem te živote: 😪 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 Mi možemo samo da se nadamo da je Obradović toliko bolji trener od prošlosezonskog trija da nas izdigne za onoliko za koliko ćemo imati slabiji tim i preko, te da će uloge biti dobro posložene. Prošlosezonska ekipa je bila na papiru brutalno jaka za ovdašnje uslove ali je mnogo faktora zašto nije kliknula kako treba i to rekao bih, ovim redosledom: - trenerska vrteška i slab doprinos sa te pozicije - Filip Čović kao startni kamen oko vrata - Kuzmićeva saobraćajka - Stratosova povreda - Štimac kao spasilac - nagomilan roster bez reda Nadam se da ćemo ove sezone igrati bolju košarku, sa dobrom disciplinom i manje amplituda. Ja bih rekao da je Lorenzo najbolji igrač (i to debelo) kad sve staviš na gomilu iz prošle i predstojeće sezone, ali moguće da je bilo koja predstojeća kombinacija (trenutno Walden - Hall) bolja nego Lorenzo + Filip, tolika je beda tatin mališa. Loyd će odmeniti Barona kako treba, a Nnoko je čovek koji garantuje da nam se kroz reket neće šetati ko kako stigne. Ideja je verovatno da ne zavisimo toliko od jednog ili dvojice igrača kao do sad (Lorenzo, Baron, a kasnije Punter) već da se to malo lepše rasporedi. 21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zuba Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 1 hour ago, Leonard said: Hamilton-Hall Jel mi igramo EL ili EC To što je Hamilton poslednju sezonu igrao u EC, ne znači nužno da je evrokup igrač. Slažem se da je kockanje ali potencijalno i veliki dobitak. Nešto najbliže Lorencu što postoji na tržištu. Sad ako tražimo igrača drugačijih karakteristika , to je već druga priča. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 Dajte malo detalja. Pisalo se o tom Hamiltonu vec kao o zelji. Prednosti, mane, statsi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 4 minutes ago, Vamos Laki said: Dajte malo detalja. Pisalo se o tom Hamiltonu vec kao o zelji. Prednosti, mane, statsi? Teško da je on opcija, kad smo već potpisali Waldena ... nema gde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted July 13, 2020 Author Share Posted July 13, 2020 4 minutes ago, Vamos Laki said: Dajte malo detalja. Pisalo se o tom Hamiltonu vec kao o zelji. Prednosti, mane, statsi? Pros: Statsi brutalni, sipa kako stigne, kuca a plej, voli da ukrade loptu, nije alergican na asistenciju, najveci prosecni index EC. Drugi asistent EC, relativno mlad Cons:Prilican privatnik, prosecno najvise izgubljenih lopti u EC, krs ekipa u kojoj je igrao, sut - 'nako Zakljucak:Il' ce da pokida nase zivce, il' protivnika, sredine nema, ja bih rizikovaoo Mislim da je bilo, ali hajde da se podsetimo: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 Evo mu statsi iz Evrokupa: https://www.eurocupbasketball.com/eurocup/competition/players/showplayer?pcode=009880&seasoncode=U2019#!currentstats Ukratko, dobar atleta i slasher, slabiji šuter, ne šutira mnogo za 3. Gubi lopte kao na traci, dosta neodgovoran igrač, igrao je za banditsku ekipu. Dosta atraktivan igrač, ali popriličan divljak. Ne znam kako bi se snašao u nekom ozbiljnom EL sistemu, nije mu baš impresivna biografija, posebno u Evropi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 Meni nije jasno od kad su ljudi ovdje postali gadljivi na pojacanja iz EC? Pa jedan CSKA dovede pojacanje iz grcke lige, da ne idem dalje koliko EL timova dovodi igraci iz EC i slabijih liga od EC a kod nas nezadovoljstvo kad se pomene igrac koji ne igra EL. Od 3 najbolja igraca iz prosle sezone samo 1 je dosao iz EL tima i to se raspadao tamo. 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar je Dzontra... Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 Zanimljivost sa Hamilton klipova, sut spolja je izbacaj levom rukom, blokade i zakucavanja (ne samo iz kontra napada) uglavnom desnom rukom... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 Većina EL igrača je došla iz manjih liga, neki su igrali i po drugoligaškim ekipama ... niko se nije rodio u EL. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 Najbolje EL i EC uspehe smo imali kad smo kupovali ispod radara i uzimali igrace zeljne dokazivanja. Kad smo uzimale mlade/neuiskusne/lose trenere sa vec izlizanim igracima i slabim domacim korom, mi smo igrali izuzetno lose. Ovo je manje vise prepisano od Zalgirisa sto i nije lose. Domaci trener,legenda kluba sa stranim igracima koji su zeljni dokazivanja jos,par novih EL Zvezda, mislim da ce ih biti jos. Ocekuje nas jos 2-3 minimum strana igraca. Ovaj koncept moze da pokida, a moze biti i brodolom ali u sustini je dobra prica.Ono sto je lose, sto i dalje nemamo domace igrace koji ce biti nosioci tima. Izraelska liga je poprilicno slaba i dobra u isto vreme za igrace iz USA kom je ovo prva sezona van Amerike. Ono sto je lose kod ovih potpisa jeste sto su potpisi na jednu sezonu sem Hala. Menja se svake godine gomila igraca i jednostavno nema konstante.. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 6 minutes ago, LosmiSK said: Najbolje EL i EC uspehe smo imali kad smo kupovali ispod radara i uzimali igrace zeljne dokazivanja. svaka cast onome ko iskopa onog malog centra magicne ruke ima, kako se bese zove...stimac cini mi se 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 41 minutes ago, Takeshi_Kovacs said: svaka cast onome ko iskopa onog malog centra magicne ruke ima, kako se bese zove...stimac cini mi se Stimara i Nkoko su idealni partneri. Imas i pomoc cetvorki i plus npr Djordjevic. Sve si lepo napisao! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 2 hours ago, Sector said: Od 3 najbolja igraca iz prosle sezone samo 1 je dosao iz EL tima i to se raspadao tamo. 2 od 3 najbolja su iz EL. Panter i Štimac. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 2 hours ago, Sector said: Meni nije jasno od kad su ljudi ovdje postali gadljivi na pojacanja iz EC? Pa jedan CSKA dovede pojacanje iz grcke lige, da ne idem dalje koliko EL timova dovodi igraci iz EC i slabijih liga od EC a kod nas nezadovoljstvo kad se pomene igrac koji ne igra EL. Od 3 najbolja igraca iz prosle sezone samo 1 je dosao iz EL tima i to se raspadao tamo. Npr. Dajson Pjer je u Fenerbahce presao iz FIBA Lige sampiona. A Beron pre nas nije igrao Evroligu... Nije bitno odakle igrac dolazi, bitno je da li ima kvalitet ili nema. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 Zajebite Hamiltone. Žurka na Dangubićevom instagramu od sinoć. Poprckivanje Kvinsija, Luke, Pere i Kešelja. Sad je Danga faca i svima stavlja crna srca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts