forumko topic Posted July 3, 2020 Share Posted July 3, 2020 Imam osećaj da će ovako biti i na komšijskom forumu, ako produže Birčevića. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tony Posted July 3, 2020 Share Posted July 3, 2020 1 minute ago, 12Laki said: Znamo svi mi gde je on igrao.Nije to problem.Tamo je imao ulogu 3 centra i kad je imao nesto vecu ulogu na nivou EL taj klub je tavorio sa rezlutatima.A nama ce on biti 2 centar jer njegova plata je previsoka da bi bio 3 centar kod nas. Gde je imao ulogu 3 centra? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted July 3, 2020 Share Posted July 3, 2020 Znači veliki fajter, ljudina i patriota ostaje. Nice. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 3, 2020 Share Posted July 3, 2020 Just now, Tony said: Gde je imao ulogu 3 centra? Pa poslednji primer ti je Fener. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dl91 Posted July 3, 2020 Share Posted July 3, 2020 10 minutes ago, 12Laki said: Znamo svi mi gde je on igrao.Nije to problem.Tamo je imao ulogu 3 centra i kad je imao nesto vecu ulogu na nivou EL taj klub je tavorio sa rezlutatima.A nama ce on biti 2 centar jer njegova plata je previsoka da bi bio 3 centar kod nas. Svakako je jeftiniji od nekog stranca koga bi trazili kao drugu peticu, makar se meni tako cini. Mi tek treba da zgrnemo lepe pare za dva igraca spolja i cetvorku. Zanima me kako bi se usrecili sa Kuzmicem ako nije u stanju da igra iz bilo kog razloga. Ne mozemo da ga posmatramo iz prizme nekadašnjih partija, prosto nije ni senka toga i verovatno nikad nece ni biti opet. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tony Posted July 3, 2020 Share Posted July 3, 2020 1 minute ago, 12Laki said: Pa poslednji primer ti je Fener. Pa jel mi imamo budzet kao Fener? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 3, 2020 Share Posted July 3, 2020 Ne padajte u trans sa tako jadnim komentarima. Stimac je nula od igraca, to znaju svi koji prate kosarku. Ali ima vas ovde koji se svake sezone zareknu da nece vise pratiti ovaj klub jer ovo jer ono i onda eto vas opet da se zareknete pa opet pa opet. Bukvalno ne zanima nikoga da li cete pratiti klub. Onda se naravno vratite i opet padate u trans kad dodje Loyd CEKA SE JORDAN MICKEY I F4 je tu. onda Stimac i red plakanja onda ce da dodje neki Pangos pa ce opet f4 biti nikad blizi. onda ce Covic da velica lidera na Pinku, a vi cete da prestanete da pratite klub 47. put. i tako u krug 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 3, 2020 Share Posted July 3, 2020 Just now, Tony said: Pa jel mi imamo budzet kao Fener? Pa nemamo zato ce nam biti 2 centar.Jbm li ga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted July 3, 2020 Share Posted July 3, 2020 Sad jos i FIcko, ne ide da kvarimo tandem 😇 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tony Posted July 3, 2020 Share Posted July 3, 2020 1 minute ago, 12Laki said: Pa nemamo zato ce nam biti 2 centar.Jbm li ga. Pa ako u Feneru moze biti 3 centar, sto kod nas ne moze da bude drugi jbg... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted July 3, 2020 Share Posted July 3, 2020 Stvarno mi je misterija zašto je Saša pristao na ovo, potpuno mi je nejasno. Bio sam ubeđen da on bira tim, sada više ne znam šta da mislim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 3, 2020 Share Posted July 3, 2020 Just now, Tony said: Pa ako u Feneru moze biti 3 centar, sto kod nas ne moze da bude drugi jbg... Zato sto je u Feneru mogao da udje u igru kad mu match up odgovara.Kod nas moracemo da se molimo da ga puno ne pune u odbrani.Jbg.Ako vidis koliko se mi patimo sa njim na parketu.Ja jos necu zaboraviti kad je Cirbers u finalima morao da guli 35+ jer nije imao ko drugi.Tako ocekujem i od Nnoko-a. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted July 3, 2020 Share Posted July 3, 2020 (edited) Dobra strana je da imamo nesto manje od 2 meseca da se psihicki pripremimo Edited July 3, 2020 by Manu 7 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted July 3, 2020 Share Posted July 3, 2020 Daj još i Fiću pa nek ide život. I ovako nam treba pass first plej. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profaarmor Posted July 3, 2020 Share Posted July 3, 2020 38 minutes ago, 12Laki said: Dobro makar cemo se nagledati dosta njegovih radujucih faca kad ubaci zicer. Mrs bre. Kad je bas sam na ziceru onda mangupski masi da bi pokupio i skok u napadu pa to jos bolje izgleda na kraju, koje mi gluposti radimo bogamu 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted July 3, 2020 Share Posted July 3, 2020 16 minutes ago, Tony said: Mene bi majke mi bilo sramota da napisem nesto ovakvo. Ja stvarno razumem da neki ljudi ne znaju za sramotu, al ti sad napises ovde za coveka ( prof kosarkasa) a imas google i vrlo lako mozes da pristupis njegovoj biografiji i vrlo brzo procistas gde je sve igrao i onda se ti nadjes da ga nazoves beskorisnom masom. Gresis. Nazvao sam ga beskorisnom masom nicega. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted July 3, 2020 Share Posted July 3, 2020 (edited) 11 minutes ago, Tony said: Pa ako u Feneru moze biti 3 centar, sto kod nas ne moze da bude drugi jbg... Nemoj da zezas. Kakav treci centar i u Feneru. Doveden je da popuni broj na treningu i zbog silnih povreda je ostao u timu. Cim su se oporavili dobio je nogu u dupe iz Fenera u sred sezone. Navijaci Fenera su slavili kada je otisao. U Efesu dok je on nabijao statistiku u napadu bili su zadnji na tabeli. I tamo cim je dosao ozbiljan trener dobio je nogu u dupe, prodisali su bukvalno kada je zaboravljen na klupi i nanizali par pobeda. Klasican nabijac statistike, koji ne samo da ne zna da igra odbranu, nego mu se jebe da se cima, da se ne bi istrosio za igru u napadu i popunio neku kolonu. I to njegovo busanje u grudi, veliki zvezdas, patriota, prozivanje navijaca da ne dolaze ako ce da zvizde je samo kap koja preliva casu na odvratnoj pojavi koju on predstavlja. Edited July 3, 2020 by Leonard 11 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted July 3, 2020 Share Posted July 3, 2020 Ako se bude igralo pred publikom, obezbediti 15k boca kiseonika. Jedna za stimbeta i ostatak za publiku. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted July 3, 2020 Share Posted July 3, 2020 Štimac je odvratnija njuška i od Filipa. Za razliku od njega Filip je barem lep čovek, nasledio lepe crte lica od oca. 2 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted July 3, 2020 Share Posted July 3, 2020 Just now, Vamos Laki said: Ako se bude igralo pred publikom, obezbediti 15k boca kiseonika. Jedna za stimbeta i ostatak za publiku. Oni sa boljim mestima imaju Vuciceve respiratore na raspolaganju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rajon Rondo Posted July 3, 2020 Share Posted July 3, 2020 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted July 3, 2020 Share Posted July 3, 2020 1 hour ago, Leonard said: Konjusar porodice Covic, govno od coveka. Nemoj da preterujes, moze da se kritikuje al bas da je govno jbg. Ovo def znaci daod Kuzmica leba nema, bas steta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted July 3, 2020 Share Posted July 3, 2020 Jos simon da se ozvanici i pali se masina! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted July 3, 2020 Share Posted July 3, 2020 Kao da gledam, sede Obradović i Čović. Čović deli karte sa novim ugovorima i pružajući ruku prema Obradoviću izgovara: "Tri tebi, jedna meni"...zaviruje u svoje karte, kad ono Branko Lazić namiguje pored Štimca. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted July 3, 2020 Share Posted July 3, 2020 Izbegli smo metak u 19:45, ima nade 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts