Karakondzula! Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 Samo da se ne sete nekog Agravanisa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 (edited) 1 minute ago, Takeshi_Kovacs said: ja nigde nisam video nista zvanicno samo forumska nagadjanja, kakva smo vec imali i za pangosa pa ćorak Napisao je Nikos Varlas da je done deal, ugovor na 2 god. Nije kum sigurno mislio na Hall-a. Edited July 9, 2020 by Leonard Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 20 minutes ago, Takeshi_Kovacs said: kalimera je valjda za langstona koji dolazi iz donjeg doma grcke lige 4. mesto je valjda donji dom, sta znam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 27 minutes ago, Takeshi_Kovacs said: ja nigde nisam video nista zvanicno samo forumska nagadjanja, kakva smo vec imali i za pangosa pa ćorak Ja nisam nigde video Kuma kad je bila prica za Pangosa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 49 minutes ago, kum žoržo said: Kalimera. Rubit 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick88 Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 (edited) Hermanson u Valensiji, posto msm da je prizeljkivan ovde. Edited July 9, 2020 by Maverick88 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 24 minutes ago, Kankkunen said: Rubit Ili neki visoki iz PAO-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 14 minutes ago, Leonard said: Ili neki visoki iz PAO-a. Tsartsaris 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 Giannis Antetokoumpo. To je ono što nam treba, 3 na 4, zna sa loptom, Saša ne voli te igrače koji igraju samo jednu poziciju. Jeste kamenjar ali je veliki radnik i očekujem da kod nas procveta. Kaže dosta je već zaradio u karijeri a oduvek je bio naš navijač, Čovketu bilo neprijatno koliko je malo tražio. 11 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 Fasulas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 3 minutes ago, Chaos Is Me said: Giannis Antetokoumpo. To je ono što nam treba, 3 na 4, zna sa loptom, Saša ne voli te igrače koji igraju samo jednu poziciju. Jeste kamenjar ali je veliki radnik i očekujem da kod nas procveta. Kaže dosta je već zaradio u karijeri a oduvek je bio naš navijač, Čovketu bilo neprijatno koliko je malo tražio. A i zena mu trudna pa mu je Beograd blize kuci ako treba da skokne... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 Rubit sigurno. Igrac na 4,5 i do sada ga ni jedan portal nije spomenuo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сандро Лаки Ђентиле Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 Али, сад ће кренути да га спомињу, чим виде одавде. Већ видим монтаже у нашем дресу. Нисам могао да верујем колико су се испримали на трола Гарсију кад је поменуо Јовића. Биће бомбастичних најава и наредних дана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 54 minutes ago, Leonard said: Ili neki visoki iz PAO-a. Odavno je objavljeno da im ulazimo u nekog igrača 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Born Ready Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 Ma šta se ložite, bukvalno je Hall. 5 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 (edited) Kum se nije oglašavao za Halla, tako da mislim da je hteo da ispoštuje sad. Da se ne ložimo da je još neko u pitanju. Preteče me Born. Edited July 9, 2020 by Dropkick Murphys 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 Just now, Dropkick Murphys said: Kum se nije oglašavao za Halla, tako da mislim da je hteo da ispoštuje sad. Da se ne ložimo da je još neko u pitanju. Šta ja znam... Nije Kum nikada bio za te polovne variante. Samo ekskluziva 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 1 minute ago, Dropkick Murphys said: Da se ne ložimo Napusti topik. 5 21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 (edited) @L' Imperatore Nije stigao ranije, bio na protestu. Suzavac, pendreci, dok je odbolovao malo i otkočili se prsti da otkuca post. Edited July 9, 2020 by Dropkick Murphys 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 Da se ne ložimo... Reportovan si ko vrata. Послато са Redmi Note 8T помоћу Тапатока 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 7 minutes ago, Born Ready said: Ma šta se ložite Možeš i ti sa dropkikom na grobarski forum. Tamo vlada komemorativna atmosfera za vas što se ne ložite, ovde samo loženje na max. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 Mnogo smo se zaletali na broj 3 na dresu, Pangos, Loyd ... ima jedan iz OLY sa istim brojem nostalgija, il šta li je Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 Baciti pogled na story Cirbesa. Brat naš. Čekaju se ostale legende i veličine da kažu nešto. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 1 minute ago, Haggard said: Baciti pogled na story Cirbesa. Brat naš. Čekaju se ostale legende i veličine da kažu nešto. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 Pun razumevanja za proteste. Pominje i nepotizam, zanimljivo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts