Don Dusko Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 Just now, Sector said: Nije mi bila namjera da se zafrkavam, zao mi je sto si to tako shvatio. :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 Cini mi se da je Volden bio sve bolji kako je vreme prolazilo. Znam da sam u pocetku mislio da ce im biti promasaj. Ovo su vise Nebojsina posla, s tim sto se vrv i Sale slozio jer je Volden dobar defanzivac. Dovesce se jos neki kombo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 Nisam odusevljen Korijem, nedefinisan igrac, nit PG, nit SG, nit neki suter, nit poznat po asistencijama,niti je imao neku sjajnu sezonu...Hall mi se vise dojmio kao drugi plej. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 23 minutes ago, Gudura said: Ja apsolutno nisam odusevljen, merenje patke u najbukvalnijem smislu, a pritom je rec o malo vise od prosecnog igraca...bilo je mnogo boljih opcija za back up PG, ovako smo ispali ono sto su oni bili godinama, a doveli opciju koja je sve samo ne savrsena za tu ulogu...bas onako mehhh... Jos ako se ispostavi da smo ispusili za Lojda...od euforije, do klonuca...😑 Izgleda da cemo pored Korija dovesti jos dva plejmekera. Jednog cisto i jednog 1/2, a Volden je kod nas vidjen na poziciji 2/1. Po meni je sada vec izvesno da od Nedovica nema nista. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 pff, volden kao pojacanje na poziciji “nit smrdi nit mirise”ako se dovodi kao backup i za nevelike pare ok 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 Presrećan sam potpisom Voldena. Uz Moslija i Jaramaza on mi se najviše sviđao u njihovom timu. Pravi klupski igrač, sjajan s obe strane terena, preuzima odgovornost, sve u svemu pun pun pun pogodak. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeBron Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 Svakako je bolji od drugog pleja koji je poceo proslu sezonu kod nas 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 1 minute ago, Laki21 said: Presrećan sam potpisom Voldena. Uz Moslija i Jaramaza on mi se najviše sviđao u njihovom timu. Pravi klupski igrač, sjajan s obe strane terena, preuzima odgovornost, sve u svemu pun pun pun pogodak. Neka se spremi Mosli!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 Poprskao bih monitor za 3 sekunde. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Born Ready Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 Iskreno se nadam da dolazi na Sašinu inicijativu a ne kao merenje patke, pogotovo jer verujem da smo mu dali dosta veći keš nego što je imao u KKP da bi došao kod nas. A da ne pominjem da smo, ako smo već puni, mogli da ubodemo i boljeg igrača pošto nisam baš skroz siguran da dolazi kao bekap. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 (edited) 1 minute ago, Born Ready said: Iskreno se nadam da dolazi na Sašinu inicijativu a ne kao merenje patke, pogotovo jer verujem da smo mu dali dosta veći keš nego što je imao u KKP da bi došao kod nas. A da ne pominjem da smo, ako smo već puni, mogli da ubodemo i boljeg igrača pošto nisam baš skroz siguran da dolazi kao bekap. zasto jedno mora da iskljucuje drugo? spojili smo lepo i korisno. nije da smo im uzeli ludog birchu, pa da znamo da je samo zbog merenja patke. Edited June 27, 2020 by Haggard 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 7 minutes ago, LeBron said: Svakako je bolji od drugog pleja koji je poceo proslu sezonu kod nas Pa dobro bilo koga da smo doveli bi bio bolji back up plej nego prosle sezone... :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princeton Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 9 minutes ago, Leonard said: Izgleda da cemo pored Korija dovesti jos dva plejmekera. Jednog cisto i jednog 1/2, a Volden je kod nas vidjen na poziciji 2/1. Po meni je sada vec izvesno da od Nedovica nema nista. Po meni je Kori definicija sta se trazi od pleja. Svakako da ce se igrati sa raznim bekovskim kombinacijama, pa sto raznovrsnijih bekova imamo, to vise mogucnosti u postavama. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 Evo malo Korija za one sto ga nisu gledali 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atila Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 Ja sam jedan od onih koji je zadovoljan Waldenom kao backup opcijom. Izuzetan šuter, aktivan na obe strane terena, taman dobar razigravač na poziciji drugog pleja, može da igra sa još jednim plejom u ekipi, brz, sve što moderna košarka traži. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 Jebo Waldena ako ispustimo Loyda. 26 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anton Chigurh Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 Pojacanje na poziciji Honey sold, ok, znalo se vec nedelju dana. Mene sada najvise brine da li je Dzordan Lojd vezan necim formalnijim od "Sure, I will come to Red Star bro" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 Just now, Anton Chigurh said: Pojacanje na poziciji Honey sold, ok, znalo se vec nedelju dana. Mene sada najvise brine da li je Dzordan Lojd vezan necim formalnijim od "Sure, I will come to Red Star bro" mozda neka priznanica u rangu one koju je rakicevic dobio od kkp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 Komsije opet kasne sa čestitkama,šta je ovo,pomisliću da ovo nije slučajnost🤔 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 Mi se malo zajebavamo ali nemam ni promil sumnje da Obradovica boli qrac za patkometriju kad je Walden u pitanju. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atila Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 Za kompletiranje spoljne linije treba nam još prvi plej, i još jedan SG uz Loyda i Radanova. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princeton Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 Kori je bio ubica u Hapoelu, pravi skorer, a uz to igra(o) fantasticnu odbranu. Dokazao da se moze podrediti timskim zadatcima, a aklimatizacija odradjena.. Ne vidim koji segment njegove igre se Obradovicu ne bi svidio. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 ako loyd nije bacio neki potpis to je sada ćao 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 1 minute ago, Atila said: Za kompletiranje spoljne linije treba nam još prvi plej, i još jedan SG uz Loyda i Radanova. Da imamo love za velike plate,doveli bi NWG,al sta ces,prezivljavamo . Skromno,pa kako nam bude. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamilton Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 Sve je ovo luk i voda ako Loyda vezu lasom. Lozana prva liga, igrac prva liga, partije za onanisanje...i sad booom, ostaje u lepom gradu Valensiji. Previse na ovu vrucinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts