Šarac Posted June 26, 2020 Share Posted June 26, 2020 Malopre sam imao komunikaciju sa "bazom" i pitao ne dva nego 10 puta, da li su sigurni da je on "done deal". Kazu opusteno, samo da se i zvanicno zavrsi njihova liga. Eto ako lazu mene i ja lazem vas. Pitao sam i " a gde je pecat" ? 36 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 26, 2020 Share Posted June 26, 2020 9 minutes ago, Šarac said: Oktagon- Marko Jelic, Davor Ristovic 😀 Ovde stoji nešto drugo ... https://basketball.realgm.com/info/agent_clients/Bill-McCandless/43 mada, ko zna ... često se menjaju agencije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted June 26, 2020 Share Posted June 26, 2020 9 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Loyd 10 poena u 1/4. Bojim se da ce nam ga oteti neki pijani Rusi. Taman da ga Coki uvali bez minuta u nasem dresu ko onomad Boldena 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted June 26, 2020 Share Posted June 26, 2020 11 minutes ago, Šarac said: Oktagon- Marko Jelic, Davor Ristovic 😀 Onda nista dok Davor ex direktor ne upali grejalicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted June 26, 2020 Share Posted June 26, 2020 3 minutes ago, Šarac said: Malopre sam imao komunikaciju sa "bazom" i pitao ne dva nego 10 puta, da li su sigurni da je on "done deal". Kazu opusteno, samo da se i zvanicno zavrsi njihova liga. Eto ako lazu mene i ja lazem vas. Pitao sam i " a gde je pecat" ? Ja sam iskreno rečeno frapiran time da ga zaista dovodimo. Ne razumem ič Valensiju da ga pušta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čarli Posted June 26, 2020 Share Posted June 26, 2020 Bas se sada plasim, i na RSB-u pisu da stvar nije 100% gotova vec eto da je blizu. Nakon ovih partija svasta se moze desiti , dakle nase pojacanje je za sad samo Nnoko ako sam dobro shvatio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 26, 2020 Share Posted June 26, 2020 Ajde sad svi na N-sport, kreće Alba i Nnoko ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted June 26, 2020 Share Posted June 26, 2020 22 minutes ago, Kankkunen said: Ajde sad svi na N-sport, kreće Alba i Nnoko ... Nnoka sam pratio jos dok je bio u Sakariji 😎 kod Ernaka. Fino igrali, ali se raspali zbog finansija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted June 26, 2020 Share Posted June 26, 2020 55 minutes ago, Laki21 said: Ja sam iskreno rečeno frapiran time da ga zaista dovodimo. Ne razumem ič Valensiju da ga pušta. Sta ima Valensija da ga pusti ili ne, istekao mu je odgovor. Oni ce pokupiti Berona, a mi Loyda, posteno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted June 26, 2020 Share Posted June 26, 2020 7 hours ago, Cooper said: Smejem se vec pet minuta. Pritegao je kais na pola ledja da mu drzi skembe. Objasnjava slika dosta toga po pitanju kompleksa. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tony Posted June 26, 2020 Share Posted June 26, 2020 1 hour ago, Laki21 said: Ja sam iskreno rečeno frapiran time da ga zaista dovodimo. Ne razumem ič Valensiju da ga pušta. Ja od pocetka ne mogu da poverujem da smo mi njega doveli, kao sto sam rekao, ako jesmo to je BOMBA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čarli Posted June 26, 2020 Share Posted June 26, 2020 41 minutes ago, propolis said: Nnoka sam pratio jos dok je bio u Sakariji 😎 kod Ernaka. Fino igrali, ali se raspali zbog finansija. Gotivna ekipica , oni su bese bankrotirali pre dve godine. Inace za njih je igrao i vlazni san forumasa Toney Douglas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted June 26, 2020 Share Posted June 26, 2020 1 hour ago, Šarac said: Malopre sam imao komunikaciju sa "bazom" i pitao ne dva nego 10 puta, da li su sigurni da je on "done deal". Kazu opusteno, samo da se i zvanicno zavrsi njihova liga. Eto ako lazu mene i ja lazem vas. Pitao sam i " a gde je pecat" ? Zavisi koja baza. Da li je RSB baza ili baza u Zelezniku 🙂 Mimo svega covek je napdacka masina. Ono sto j jos bintije igra pametno. Ima i pas, kad udje u zonu gazi. Odbrana je nikakva,ali imamo za to orudja koliko hoces. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted June 26, 2020 Share Posted June 26, 2020 9 13 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted June 26, 2020 Share Posted June 26, 2020 (edited) 8 hours ago, Cooper said: http://imgur.com/gallery/p2VmJlz Edited June 26, 2020 by Cavani 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted June 26, 2020 Share Posted June 26, 2020 Ali na sta se cigani pale - lik okacio sliku debelog Covica i svi skacu kao opareni, kao da im je ne znam ko napadnut. nije to uopste poenta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atila Posted June 26, 2020 Share Posted June 26, 2020 Poenta je da Nebojša ne mora da presađuje kosu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 26, 2020 Share Posted June 26, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted June 26, 2020 Share Posted June 26, 2020 Gledam ovo ničim izazvano finale ludvigzburžana i albe: igrači van forme...letargični...raje nidže...nedo Bob nikom. Oldskul Sikma školuje obrvama...skaču mu na fintu pod košem i rivali i njegovi...i to sinhro. Nnoko je ozbiljno jak u nogama. Deluje i u ovoj atmosferi agilno i skoncentrisano. Jeste da tu nema mnogo finese ali i nema potrebe za tim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karakondzula! Posted June 26, 2020 Share Posted June 26, 2020 Sunce ti zarko, sta ste uradili od teme, zar morate da pisete bas sve sto vam padne na pamet? 3 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted June 26, 2020 Author Share Posted June 26, 2020 23 minutes ago, Wingwalker said: Atila ko sbičem...sweeeshhh. Uzgred gledam ovo ničim izazvano i usiljeno finale ludvigzburžana i albe...igrači van forme...letargični...raje nidže...nedo Bob nikom. Sikma školuje obrvama...skaču mu na fintu pod košem i rivali i njegovi...i to sinhro. Nisam u prilici da gledam, zna li sta Nnoko?🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted June 26, 2020 Share Posted June 26, 2020 4 minutes ago, Karakondzula! said: Sunce ti zarko, sta ste uradili od teme, zar morate da pisete bas sve sto vam padne na pamet? Vidi se da si nov, ovaj topik dodje kao svastara i dragi dnevnice 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 26, 2020 Share Posted June 26, 2020 5 hours ago, Markoss said: Ali na sta se cigani pale - lik okacio sliku debelog Covica i svi skacu kao opareni, kao da im je ne znam ko napadnut. Taj kog branis se bukvalno tako ponasa kada se nasalis na racun Trinkijerija, Novice ili bilo kog od njegovih, ali zato zna da se sprda sa Covicem. Pasivna agresija. Boli me racku za Covica, ova slika sa medjedom iznad je jos bolja, ali kad se salis onda se sali i na "svoj" racun, ne samo na tudj. Ja licno volim takve ljude, koji znaju i da prime salu. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted June 26, 2020 Share Posted June 26, 2020 17 minutes ago, Kosjan Willavić said: Vidi se da si nov, ovaj topik dodje kao svastara i dragi dnevnice 😄 Jel bio neki karakondzula na starom forumu? Nesto mi deluje da jeste... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted June 26, 2020 Share Posted June 26, 2020 Poeni Loyd- a sa vecerasnje tekme 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts