Kankkunen Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Quote Turkish Airlines EuroLeague @EuroLeague Today we will release the FULL calendar for the 2020-21 season Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Možda izbace zidni kalendar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 47 minutes ago, LosmiSK said: Nnoko je definitivno,citam Albin deo foruma i kukaju poprilicno. Moguce da ce Aito i otici posle ove sezone. i moguce da dovedu Kalesa iz Vehte. Nnoko je vrhunski defanzivac na EL nivou, sve stize, jako dobro cita odbranu i elitni je ofanzivni skakac. Pored toga, dobar je zastitnik obruca i veoma dobar je pick and roll igrac. Mana mu je kad je daleko od kosa i posebno ako mora da spsuti loptu ili podeli pas pod pritiskom tu je bukvalno uzasan ima extremno puno greski. Retko sutira van reketa, ali nije da ne zna i to da pogodi i ako mu to nije vrlina. Po menije sad vec steta ako Kuzmic ne bude osposbljen za nekih 15ak minuta i sto to nije stari defanzivni Kuz, mislim da bi onda skroz zatvorili reket. Pord njih tu da budu Rit, Simana i tu je onda jako tesko uci u reket. Onda nam na cetiri treba igrac koji ima visok IQ tipa Sikma, Mitrovic pre povreda da zna da podeli pas i razbije odbranu i ako mislim da ce Obradovic vecinu vremena igrati neki fazon small ball-a. Na kecu, ali i na mestu beka nam trebaju dobr asistenti koji znaju da kreiraju za sebe ali i za druge. Mislim da cak i Hermanson izlazi iz ugovora za Albu a on je igrac sa extremno velikim IQ a moze tj jeste kombo. Mislim da ni Hermanson nije imao veliku platu u Albi posto je dosao iz Reimsa u Albu i za nekih 350k mislim da bi se mogao pazariti. Vala bas, definitivno je jer navijaci Albe pisu o tome, a ne zato sto je menadzerov igrac objavio. Samom pojavom Simanica u reketu protivnicke cetvorke nece ni pomisliti da pridju zakljucanom reketu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Simanića do sad nije unosio u koš samo ko nije probao. Džaba mu duge ruke i skočnost, na po koju izolovanu blokadu dođe ko zna koliko defanzivnih propusta. Da se razumemo, ja i dalje ne bih dizao ruke od Boriše nikako i voleo bih da ga vidim u rosteru i sledeće sezone. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atila Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 ^ Na kraju krajeva, nije završio svoj košarkaški razvoj sa 22 godine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 1 minute ago, Chaos Is Me said: Simanića do sad nije unosio u koš samo ko nije probao. Džaba mu duge ruke i skočnost, na po koju izolovanu blokadu dođe ko zna koliko defanzivnih propusta. Da se razumemo, ja i dalje ne bih dizao ruke od Boriše nikako i voleo bih da ga vidim u rosteru i sledeće sezone. Simanicu istice ugovor na kraju sezone i ako sada ne pokupimo lovu necemo nikada. Ako je istina sto najavljuju dobro upucuni izvori pri klubu, da postoji sansa da ga pokupi neki NBA tim i da se dobro naplatimo, onda obe ruke za. Obestecenje plus njegova plata... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 (edited) 1 hour ago, LosmiSK said: Nnoko je definitivno,citam Albin deo foruma i kukaju poprilicno. Moguce da ce Aito i otici posle ove sezone. i moguce da dovedu Kalesa iz Vehte. Nnoko je vrhunski defanzivac na EL nivou, sve stize, jako dobro cita odbranu i elitni je ofanzivni skakac. Pored toga, dobar je zastitnik obruca i veoma dobar je pick and roll igrac. Mana mu je kad je daleko od kosa i posebno ako mora da spsuti loptu ili podeli pas pod pritiskom tu je bukvalno uzasan ima extremno puno greski. Retko sutira van reketa, ali nije da ne zna i to da pogodi i ako mu to nije vrlina. Po menije sad vec steta ako Kuzmic ne bude osposbljen za nekih 15ak minuta i sto to nije stari defanzivni Kuz, mislim da bi onda skroz zatvorili reket. Pord njih tu da budu Rit, Simana i tu je onda jako tesko uci u reket. Onda nam na cetiri treba igrac koji ima visok IQ tipa Sikma, Mitrovic pre povreda da zna da podeli pas i razbije odbranu i ako mislim da ce Obradovic vecinu vremena igrati neki fazon small ball-a. Na kecu, ali i na mestu beka nam trebaju dobr asistenti koji znaju da kreiraju za sebe ali i za druge. Mislim da cak i Hermanson izlazi iz ugovora za Albu a on je igrac sa extremno velikim IQ a moze tj jeste kombo. Mislim da ni Hermanson nije imao veliku platu u Albi posto je dosao iz Reimsa u Albu i za nekih 350k mislim da bi se mogao pazariti. Uf stari Kuz kad bi mogao 15 minuta da igra plus Nnoko to bi bilo top. Sto se tice pojačanja na 4, a da kapira igru, zna podeli pas, moze i da zvekne trojku u dobrom procentu, ja bi razmislio o Deriku Wiliisu iz Ulma. Edit, inače Wilis je dobar ortak sa Nnokom, sinoc videh kratki intervju na nemačkoj televiziji. Kaže Wilis da je Nnoko bas duhovit. 😎 Edited June 24, 2020 by propolis 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 34 minutes ago, Leonard said: Vala bas, definitivno je jer navijaci Albe pisu o tome, a ne zato sto je menadzerov igrac objavio. Samom pojavom Simanica u reketu protivnicke cetvorke nece ni pomisliti da pridju zakljucanom reketu On na strani pomoci je odlican zastitnik reketa 24 minutes ago, propolis said: Uf stari Kuz kad bi mogao 15 minuta da igra plus Nnoko to bi bilo top. Sto se tice pojačanja na 4, a da kapira igru, zna podeli pas, moze i da zvekne trojku u dobrom procentu, ja bi razmislio o Deriku Wiliisu iz Ulma. Edit, inače Wilis je dobar ortak sa Nnokom, sinoc videh kratki intervju na nemačkoj televiziji. Kaže Wilis da je Nnoko bas duhovit. 😎 😂😂😂 Vilis je opasno dobar igrac, timski. Ima u principu dosta igraca a Vilis ide uzlazno iz sezone u sezonu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 26 minutes ago, propolis said: Uf stari Kuz kad bi mogao 15 minuta da igra plus Nnoko to bi bilo top. Sto se tice pojačanja na 4, a da kapira igru, zna podeli pas, moze i da zvekne trojku u dobrom procentu, ja bi razmislio o Deriku Wiliisu iz Ulma. Edit, inače Wilis je dobar ortak sa Nnokom, sinoc videh kratki intervju na nemačkoj televiziji. Kaže Wilis da je Nnoko bas duhovit. 😎 Primetio sam da previše gledaš Bundesligu. 🙂 Nije tamo baš takav kvalitet koji nama treba. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Ovde izgleda malo drugačije, čak je i trojke šutirao ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 2 minutes ago, Chaos Is Me said: Primetio sam da previše gledaš Bundesligu. 🙂 Nije tamo baš takav kvalitet koji nama treba. Vilis je odlican igrac, bukvalno sve radi, odbrana i napad dobar i timski igrac, sa Kentakija a ima tek 25g. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Jordan Loyd??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karakondzula! Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 ?? Breaking: BIG MOVE for Crvena Zvezda.They are signing Jordan Loyd on a one year deal! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Pakuj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Eurohoops objavio. Verovatno na twitteru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted June 24, 2020 Author Share Posted June 24, 2020 Odakle pareeee??!!!🤣 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 ⚡⚡⚡ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 (edited) Dok kum ne dodje ovde sa Dobar dan ja nikome ne verujem. Edited June 24, 2020 by 12Laki 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Varlas ne gresi, auuu...Opasno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tony Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Uh, ovo je bomba ako smo ga potpisali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mili Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 On 6/23/2020 at 9:44 AM, Mili said: Buenos días! 😎😂 Hvala cigani, hvala. Ja > Kum 😎 4 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 (edited) Varlas je jedan od retkih koji ne gresi. Lojd nije plej po meni, skorer je, bar ono sto sam gledao. Al eto, u 3 zivota mi ne bi palo na pamet da ciljamo njega. Edited June 24, 2020 by Vamos Laki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 30 minutes ago, propolis said: Sto se tice pojačanja na 4, a da kapira igru, zna podeli pas, moze i da zvekne trojku u dobrom procentu, ja bi razmislio o Deriku Wiliisu iz Ulma. Ma ja mislim da se izuzev Simonovica na 4 nece traziti pojacanje izvan FMP. Simanicu je krajnje vreme da istupi i pokaze od cega je napravljen, a Kuridza moze da bude sasvim fina varijanta na postu, uz to je i jak kao bik. Treba nam treci igrac u rotaciji, e sad zavisi kakva ce biti koncepcija. Da li ce to biti Simonovic kao podrska svojim iskustvom, stavom i fizikalijama ali i odnosom u svlacionici, ili ce to biti Rit kome ce se davati prostor da se takmici sa Simanom (ukoliko potonji ostane). Uz to mislim da je pozicija 4 najbezbolnija za krpljenje, a da se pozicije 1 i 2 nakrcaju jakim imenima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Kazu sa RSB da je done deal, ako je verovati njima. Cekamo Vujcina za dve nedelje da potvrdi kada se zavrse ova prvenstva u Nemackoj i Spaniji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 po onome što sam aj gledao, Loyd nikakve veze sa plejom. Čista dvica trpač. Da sam sad pao sa stolice zbog ovog potpisa, nisam... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts