Prijatelj Mitar Posted June 17, 2020 Share Posted June 17, 2020 37 minutes ago, Kosjan Willavić said: A RWD? Najgotivniji insajder 😄 A ko kaze da RWD nije na forumu? 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted June 17, 2020 Share Posted June 17, 2020 Znaci kreće žurka 🕺🕺🕺 @Atila welkam bro!!! 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 17, 2020 Share Posted June 17, 2020 Da pitam @Atila kako Zvezda igra pod Gavrilovicevom palicom? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted June 17, 2020 Share Posted June 17, 2020 A RWD? Najgotivniji insajder [emoji1] ja se izvinjavam za moj komentar u kojem se spominje mečka i Zvezda025...pomešao sam ga sa RWD-om.. tako da se upozorenje o nepotrebnoj i veoma rizičnoj zanimaciji sa divljom zveri samo projektuje na gore boldovanog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted June 17, 2020 Share Posted June 17, 2020 41 minutes ago, Laki21 koji lebdi said: A ko kaze da RWD nije na forumu? 🙂 Nije sigurno😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted June 17, 2020 Share Posted June 17, 2020 2 minutes ago, Igor028 said: Nije sigurno😁 Hmmmm...Meni se cini da je tu, samo da se kamuflirao pod drugacijim nickom. Hint: pratiti postove sa smajlijima, emotikonima, boldovanim slovima, i naravno ☑️☑️☑️ 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted June 17, 2020 Share Posted June 17, 2020 Ima ih dosta koji čitaju, a nisu prijavljeni. Mozda je sad u toj grupi 👀 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted June 17, 2020 Share Posted June 17, 2020 2 minutes ago, Laki21 koji lebdi said: Hmmmm...Meni se cini da je tu, samo da se kamuflirao pod drugacijim nickom. Hint: pratiti postove sa smajlijima, emotikonima, boldovanim slovima, i naravno ☑️☑️☑️ 🙂 i frljanje s padeži 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 17, 2020 Share Posted June 17, 2020 17 hours ago, Gudura said: Ne verujem da ce odmah u NBA.Prosto je jos uvek zelen za te azdaje, mora da ojaca i malo se iskali u Evropi, a sta ces bolje za snagu od srpske kuhinje😜 Osim toga, ne treba prenebregnuti cinjenicu da ce draft verovatno biti tek u oktobru, kada sezona u Evropi vec uveliko treba da pocne na 70% tih mock draft / big boards koje sam video, nalazi se na top 5 pozicija u projekcijama. na ostalih 30% je u top 10. u svakom slučaju ima odličnu priliku da uzme dobru lovu već za rookie ugovor i da dobije solidne minute. nema razloga da čeka, pošto na narednim draftovima verovatno ne može toliko visoko da bude plasiran. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted June 17, 2020 Author Share Posted June 17, 2020 Vidim da se Thomas Robinson nudi EL timovima na long-term ugovor.Nije me ubedio u Khimkiju, ali opet, u onoj divljani i Svedovoj prciji, niko nije zabilstao... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 17, 2020 Share Posted June 17, 2020 Izvodi sl.bacanja gore od Dramonda. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted June 17, 2020 Author Share Posted June 17, 2020 To jeste, Omic je za njega Rochestie🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted June 17, 2020 Share Posted June 17, 2020 (edited) T. Robinson sa svojih 5-6 skoka u proseku...atraktivnim blokadama, strašnim ričom i skokom na 2.08cm visine i dalje se upravo zbog tih bacanja lako skautira i dobija ozbiljne batine u reketu pa i ne može da prebaci 15 minuta po tekmi i 7-8 ppg. I to što skoruje je iz kontri i po neki elej ap...ladno je jedva na 40 posto sa penala...i Dejan Tomašević je imao preko pedeset u EL. Skupa atraktivna igračka koja guta baterije...i bahati Himki ga je potpisao na mesec dana. Edited June 17, 2020 by Wingwalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 17, 2020 Share Posted June 17, 2020 3 hours ago, Kosjan Willavić said: A RWD? Najgotivniji insajder 😄 RWD je bio bas gotivan u pocetku ali je kasnije poceo da davi. Plus se ljutio na sve kad omasi insajd. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 17, 2020 Share Posted June 17, 2020 (edited) 1 hour ago, Gudura said: Vidim da se Thomas Robinson nudi EL timovima na long-term ugovor.Nije me ubedio u Khimkiju, ali opet, u onoj divljani i Svedovoj prciji, niko nije zabilstao... Njega bih obišao u širokom luku, ogroman rizik za povelike pare ... Kina mu je taman. edit: Ovo je moglo u bivši ... Quote Jahmar Young inks in Israel with Hapoel Eilat On još trči za loptom ... Edited June 17, 2020 by Kankkunen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted June 17, 2020 Share Posted June 17, 2020 2 hours ago, Kankkunen said: Njega bih obišao u širokom luku, ogroman rizik za povelike pare ... Kina mu je taman. Slazem se, ili neki Zenit ako je zeljan da se bas vrati u EL takmicenje. Kod njih izgleda da ce biti novca dosta, a lice na nekog ko bi dao dosta novca za "ime". Dodao bi tu i Hmki ali su se vec "opekli" sa njim, a imaju i Mozgova koga ce cekati izgleda i naredne sezone posto ce ponovo morati na operaciju kolena (celu prethodnu je propustio tj. do prekida iste). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 17, 2020 Share Posted June 17, 2020 Ima li kakvih abrova, priča li se šta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted June 17, 2020 Share Posted June 17, 2020 Navodno smo u prici sa Nedovicem, postoji obostrana zelja za njegovim povratkom. Bar tako pisu 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted June 17, 2020 Share Posted June 17, 2020 Moji utisci do sada, uzevši u obzir o čemu je sve pričao Saša su ovakvi: -Prioritet je ostanak Berona i u potpunosti se slažem -Dva strana pleja približnog kvaliteta -Pokretna petica -Ostatak tima naši igrači i iz fmpa ko se bude pokazao i možda neki naš povratnik(samo Kalina i Nedović dolaze u obzir) 🙂 Moraćemo da skockamo što konkurentniji tim s ograničenim budžetom jer će aba liga biti nikad jača. Budućnost i kkp sa stabilnim budžetima zadržali skoro ceo tim i sigurno će dodati još par dobrih igrača, Mornar isto dosta uložio, a i Col će kao i svake godine, tu je Igokea...tako da što pametnije da biramo, verovatno na kraju šta nam ostane od igrača, čitaj u avgustu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atila Posted June 17, 2020 Share Posted June 17, 2020 Stvarno ne znam koji vam je taj o kojem pričate, ali zahvaljujem na toploj dobrodošlici! 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted June 17, 2020 Share Posted June 17, 2020 Pazite ovu petorku koja je sasvim realna. Hamilton, Nedovic,J J O'Brien, Wiley, Jekiri. 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted June 17, 2020 Share Posted June 17, 2020 Wiley mi je bas bzvz. Još u toku sezone sam pisao kako je Pao omasio sve Amere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted June 17, 2020 Share Posted June 17, 2020 To sto su omasili sve Amere ne znaci da su losi igraci vec se nisu snasli, prilagodili igri itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted June 17, 2020 Share Posted June 17, 2020 17 minutes ago, Predragdjape said: Pazite ovu petorku koja je sasvim realna. Hamilton, Nedovic,J J O'Brien, Wiley, Jekiri. 😁 Ili ti petorka "ko pogodi trojku dobije bonus kao za osvajanje ABA lige". Wiley na 4-ci uz 5-cu koja logicno ne sutira za 3 bi pokrpila neka spoljna linija gde su ovi na pozicijama od 1-3 na +40% u sutu za 3 poena. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 17, 2020 Share Posted June 17, 2020 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts