Haggard Posted June 15, 2020 Share Posted June 15, 2020 Gazda kod Marića pun lepih reči spram predsednika. Valjda će nam to popuniti rupe u budžetu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted June 15, 2020 Share Posted June 15, 2020 Kažu rumorsi da zelenima iz Atine ulazimo u nekog igrača. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čarli Posted June 15, 2020 Share Posted June 15, 2020 4 minutes ago, Haggard said: Kažu rumorsi da zelenima iz Atine ulazimo u nekog igrača. Da ulazimo u neku njihovu metu ili igraca koji je igrao/igra za njih? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted June 15, 2020 Share Posted June 15, 2020 Igrao. Ako bih gađao, rekao bih Jacob Wiley. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čarli Posted June 15, 2020 Share Posted June 15, 2020 Zar on nije potpisao za Huventud? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevonKendal Posted June 15, 2020 Share Posted June 15, 2020 13 minutes ago, Haggard said: Igrao. Ako bih gađao, rekao bih Jacob Wiley. Jacob Wiley je definitivno igrač za kojeg mislim da nema kvalitet da igra Evroligu Kapiram da mu je vrh karijere klub kao Panata, iako je igrao za Bruklin nešto malo. 202, bez šuta za 3 poena, sa mizerna 2 skoka po utakmici, jedino što dobro ima u statistici je šut za dva poena, koji je na 65% na nekih 4,5-5 šuteva po utakmici Dosta više možemo dobiti od MJK, Boriše, Davidovca koji bi pokrivali istu poziciju ili imali sličnu ulogu za manje pare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čarli Posted June 15, 2020 Share Posted June 15, 2020 Kakav crni MJK ispred Wileya nemoj se zajebavat. Wiley i bez suta klasa ispred Kuridze iako ni Jacoba Wilrya ne gotivim preterano. @Haggard moze link tog ko je objavio ovu vest , ne mogu da nadjem nigde Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevonKendal Posted June 15, 2020 Share Posted June 15, 2020 1 minute ago, Čarli said: Kakav crni MJK ispred Wileya nemoj se zajebavat. Wiley i bez suta klasa ispred Kuridze iako ni Jacoba Wilrya ne gotivim preterano. @Haggard moze link tog ko je objavio ovu vest , ne mogu da nadjem nigde Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 15, 2020 Share Posted June 15, 2020 Odgledao tog Wiley-a. Sto se mene tice...ne. Ali je jasno da cemo imati pojacanje na cetvorci. Nadam se da mozemo bolje. Ovaj doduse verovatno ne bi mnogo kostao. Mozda idemo da nadjemo novog Moslija 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čarli Posted June 15, 2020 Share Posted June 15, 2020 Jeste, ciljaju na Wileya , nemam pojma koliko je tacno Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevonKendal Posted June 15, 2020 Share Posted June 15, 2020 21 minutes ago, Čarli said: Kakav crni MJK ispred Wileya nemoj se zajebavat. Wiley i bez suta klasa ispred Kuridze iako ni Jacoba Wilrya ne gotivim preterano. @Haggard moze link tog ko je objavio ovu vest , ne mogu da nadjem nigde Dobro, vjerovatno sam pretjerao, ali nekako ono što sam gledao mi je bilo baš mlako od njega, nadam se da griješim. Teško je u Panati imati veću ulogu pored recimo Thomasa koji je igrao nekad na 4. a da pokažeš nešto Nisam ni obraćao pažnju na njega. Raduje to da će napuniti 26 uskoro, a da ima dve sezone u EL iza sebe. Čak i sa te dve sezone je više mačka u džaku nego provjereno rješenje. Vidjećemo, Saša zna najbolje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 15, 2020 Share Posted June 15, 2020 (edited) Hamilton bi bio top pojacanje. Ako mislimo na onog centra iz Darusafake koji lomi obruce. Nevjerovatan atleta stvarno. Mislim da lik ima blizu 215, a strasno se brzo otvara i ima brz skok. Imao je nekih brutalnih zakucavanja ove sezone. Edited June 15, 2020 by Shunsuke Nakamura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čarli Posted June 16, 2020 Share Posted June 16, 2020 Uopste mi ne deluje nerealno da pojurimo oba Hamiltona. Ovaj plej , Alex je neko ko je protiv Obradovicevog Monaka odigrao svoju najbolju utakmicu u Evrokupu (22 poena i 8 asistencija). Jos je uz to bas tip kakav odgovara Sasinom stilu , brz , atletican i prodoran plej koji itekako zna iskreirati i za sebe i za druge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firga Posted June 16, 2020 Share Posted June 16, 2020 (edited) 10 hours ago, Nate said: NWG i CMM bi bio moj izbor kad bih mogao da biram Ja sam za BZK i RMK. A moze i GRL. 😋 Edited June 16, 2020 by Firga Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan9 Posted June 16, 2020 Share Posted June 16, 2020 9 hours ago, Šarac said: Dobar je ovaj. Kao prvi ili drugi plej? 🙂 Gledah sinoc malo vise njegovih klipova i da ne bude sve odlicno ima malo kameni sut 🙂. Deluje kao da se muci sa dometom. Zato sa druge strane ima snazna ramena, odlicno izdrzava kontakti cak i od mnogo jacih igraca, ima duge i brze ruke. Mozda sam malo i subjektivan ali volim kad plej moze da zakuca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 16, 2020 Share Posted June 16, 2020 Odakle to se Wileya? Vrhunska bek ap opcija, ali nikako ga ne vidim kao prvu peticu bilo kog EL tima sto mi valjda i trazimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted June 16, 2020 Share Posted June 16, 2020 Italijanski tviter insajder kaže da je Langston Hall blizu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted June 16, 2020 Share Posted June 16, 2020 to bese onaj iz cibone? nije se proslavio koliko se secam...mozda moze kao backup Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted June 16, 2020 Share Posted June 16, 2020 Nemojte nikog iz Cibone ko Boga vas molim. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 16, 2020 Share Posted June 16, 2020 Ne vidim sta bi nas privuklo kod tog igraca. Djeluje svjetlosnim godinama daleko od kvaliteta Barona i Puntera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zemljoradnik Posted June 16, 2020 Share Posted June 16, 2020 5 minutes ago, Sector said: Ne vidim sta bi nas privuklo kod tog igraca. Djeluje svjetlosnim godinama daleko od kvaliteta Barona i Puntera. Cena jedino. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted June 16, 2020 Share Posted June 16, 2020 Kakva cena, nemojmo se zajebavat. Da ponovim i ovde, bankomat je na izvolte, funkcioniše na principu 2x30 sec "Vučiću Šećeru" u punoj hali. Komšije to obilato koriste, treba samo koristiti recpet. 6 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čarli Posted June 16, 2020 Share Posted June 16, 2020 Kakve veze Beron i Panter imaju s ovim? Skroz drugaciji tip igraca Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted June 16, 2020 Share Posted June 16, 2020 ^^ hall moze da bude samo jeftini backup pg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted June 16, 2020 Share Posted June 16, 2020 Nisam ispratio, kakva je situaciia sa Kalinom Lukasom? I dalje je nas igrac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts