Don Dusko Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ИEsA IlIC Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 ok odradili smo ovo pobeda je bila vidjena, ocekivano su sudije putile da ih bijemo, sudili im 7-8 prekrsaja u napadu, a ni oni se ne bune... kao sto se ni mi nismo bunili tamo sve u svemu volden je nula od igraca, totalni bezveznjak. hol tek malo bolji jer se ipak vidi da je plej, inace nije ni za krku. mi igramo bukvalno bez pleja. lojd uzme 15-20 suteva za isto toliko poena, promasio za titulu tamo, ovde startovao sa 10 prodatih napada u nizu... opet jedini uz nnoka da kazes da ima kvalitet. deki nestao u seriji, totalno ga nije interesovalo ovo rezirano finale. dobric se umorio, odjednom je morao da vuce ekipu i da bude prva opcija u napadu jer volden i hol nista ne igraju, a i lojd nije ono sto se ocekuje. lazic mvp realno. fenomenalnu odbranu je igrao bukvalno u svih pet utakmica. neki bi rekli batler, antikosarkas, rukometas, isl... centri su nam bili odlicni celu seriju, nnoko je pokidao, veceras nam je doneo titulu. i kuzma daje znake zivota, nije lako vratiti se zivotu a ne sportu posle onoga sto mu se desilo. i za kraj simon. veoma bitna uloga u drugom mecu, i veceras prelomio odbranom i trojkom. sto se mene tice prelazna ocena, bitno je biti pravi kad treba. od stranaca ostaviti lojda i nnoka, ostalo dovidjenja. od bezveznjaka i hola mi se povraca. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 Radonja čestitao Čovi titulu. 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 Hvala momci! Al hvala Mornaru! Uh, za vise detalja kad se otreznim 😁 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 Ieso samo je problem sto su i igracima Buducnosti dopusteno da nas biju.A jel jos brojis potrosene napade kod Lojda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 ufff, najmucnije veceras intervju radonjica... 😅 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 Just now, pavijan2 said: Kakvu si ti katarzu doživeo za vreme ove finalne serije. Postao si bolji čovek! Čestitke od srca i tebi. isti sam ja covek koji sam bio i pre serije isto i misljenje imam, nista se tu nije promenilo samo komentarisam sta vidim, bez tereta avansno zauzete busije 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 Srecna titula gospodo cigani !!! 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
svarozicslo Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 Svaka čast! Izvukli smo ovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 kakav je radonja majstor davao je izjavu bukvalno 5 minuta a da nista konkretno nije rekao sve kao jedna dugacka nakaradno sklopljena recenica 😄 5 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_79 Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 4 minutes ago, Gaga said: Dobric MVP Jok, sisa ce da bude. Pojavio se sa onom trojkom na +5 za nas na 28 sekundi do kraja. Posle x utakmica. Da ne bese te trojke sigurno bi izgubili. Ispade lazni heroj. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 sisa ako pogodi, sisa ako ne pogodi presao si igricu, ne mozes da promasis:) 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 (edited) 5 minutes ago, Vlada_79 said: Jok, sisa ce da bude. Pojavio se sa onom trojkom na +5 za nas na 28 sekundi do kraja. Posle x utakmica. Da ne bese te trojke sigurno bi izgubili. Ispade lazni heroj. Kakav besramni post u trenutku kada slavimo titulu. Edited May 28, 2021 by NMX 14 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majak Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 (edited) 15 minutes ago, pavijan2 said: Svaka čast momci Ja ssm za finale 2018. zaglavio bolnicu, ali nisam slavio titulu. Hvala, čestitam takođe! Ako smo, sa sve dogovorom sa med. sestrom, dala nam da gledamo posle 22h Edited May 28, 2021 by Majak 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 ko je mvp, noko ili kobra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 8 minutes ago, Takeshi_Kovacs said: isti sam ja covek koji sam bio i pre serije isto i misljenje imam, nista se tu nije promenilo samo komentarisam sta vidim, bez tereta avansno zauzete busije Onda dozvoli da je to samo moje mišljenje. Tako sam ja to doživeo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 Auh, lepo je biti cigan ovih dana. Večeras aba liga, sutra 30 godina od Barija. 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 16 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dl91 Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 Cestitke Radonji, moram biti iskren da sam sumnjao u njega. Na kraju, on je najzasluzniji za sve ovo, hvala mu. Ekipa nam je neverovatno ograničena, ovo je veliki, ogroman uspeh. Cestitke svima nama drugari. 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 Just now, NMX said: Auh, lepo je biti cigan ovih dana. Večeras aba liga, sutra 30 godina od Barija. Neki i da se podsetimo koliko smo matori! Ali, sa tobom Crvena Zvezdo i ja sam jak, ovaj, mlad! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 3 minutes ago, Takeshi_Kovacs said: ko je mvp, noko ili kobra? Noko 88 ukupno. Dobric 83. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dl91 Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 11 minutes ago, NMX said: Auh, lepo je biti cigan ovih dana. Večeras aba liga, sutra 30 godina od Barija. Kup pre neki dan u fudbalu, Dragovic, Aba titula..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojan 21 Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 Bravo Šampioni... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 I da Simon je u 4 pokidao.Odlicna odbrana i ubo je trojku(kako ovo smesno zvuci al jeste) :D 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojan 21 Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 (edited) Dejan Radonjić je Trenerčina. On je sa ovom ekipom osvojio titulu pa to je magija.... Osvojili smo titulu bez pleja (prvi loš, loš, loš, drugi povređen a i nije klasičan plej, treći mlad i zelen ...) Dobrić MVP, sada je postao igrač... Lazić se preporodo od dolaska Radonje i pokidao celo finale... Lojd. Bog šuta, igračina i kada ga ne ige šut, forsira i nervira nas al upet ubode trojku kada je najpotrebnije... Radanov dobro pršće šampanjaac. Simon forsirao šut kada ga nije išlo u prvoj utakmici, posle se prilagodio i Pokidao odbranu večeras, plus ubode i trojku... Davidovac imao dobru ulogu do onog šuta u Morači, večeras ga nije bilo nigde u napadu... Mitrović pokidao celu seriju. Ups on sada nije naš. Rit zaboravljen na kraju klupe. Možda je i večeras mogao da pomogne malo. Kuridža igrao nekada u Zvezdi, dobro za CV. Noko Zverina za ovakog protivnika... Kuzmić dao doprinos, naročito skokovima u prve dve. Daleko je on od onog starog. Dejan Radonjić Kralj. Radonja Titula. Edited May 28, 2021 by Bojan 21 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts