Shunsuke Nakamura Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Šta će biti sa Kuzmićem? On i dalje može da bude od koristi u nekoj manjoj dozi, ali često je bio neupotrebljiv ove sezone. Imao bi vjerovatno smisla kao peti visoki, ne znam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ko1ot Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 30 minutes ago, Losmi17 said: Saso Filipovski se ne bi slozio s ovim. Ako već morate da plačete, bolje je da plačete zbog C.Zvezde ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 18 minutes ago, Tunji Awojobi said: Jesi siguran za Noka? Ja mislim da je on potpisao samo do kraja sezone. 1+1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 8 minutes ago, Betolingar Misdongard said: Šta će biti sa Kuzmićem? On i dalje može da bude od koristi u nekoj manjoj dozi, ali često je bio neupotrebljiv ove sezone. Imao bi vjerovatno smisla kao peti visoki, ne znam. Domaći igrač tih dimenzija koji kvalitetno štiti reket, odlično kontroliše skok i postavlja dobre blokove je itekako koristan, uprkos tome što je bolno limitiran ofanzivno. Za trećeg centra - taman, ili eventualno drugog ako bi imali startnu peticu i jednog kvalitetnog 4/5 igrača. 13 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 10 hours ago, Princeton said: Davidovac zalicio na igraca koji treba i moze da bude, njemu samo treba jasna, definisana uloga, i lopta u rukama da bi bio ucinkovit. Njega kalupiti u pre-definisani napadacki sistem, staviti da coskari, glumi spotup sutera, postavlja blokove, jednostavno ne ide. Kako god razmisljam, on bi trebao da bude neki vodja drugog unit-a, koji ce da diktira tempo, i preko koga ce da ide konstantno nas napad. Znam da nisu iste pozicije, ali uloga kao sto su nekada imali TK, ili Gudura, cini mi se da je to to. Jedna od mojih omiljenih tema za polemiku... Davidovac po meni treba da ima loptu samo na niskom postu (levi blok), kada ima prednost u odnosu na čuvara, odnosno protiv ekipa koje imaju laganije trojke, ili igraju sa tri beka u petorci (najbolju utakmicu u EL je odigrao protiv Makabija koji je igrao sa Vilbekinom, Dzounsom, Brajantom/Dorsijem). On je na ove dve utakmice izdominirao upravo odatle, kako realizacijom i iznuđenim faulovima, tako i pasovima (zanimljivo je videti i gde stoje i šta rade ostali igrači u petorci): U ulozi koju su imali Gudurić i Kinsey - a to je neki wing p&r ball handler, Davidovac je zapravo kontraproduktivan i mislim da je jedna od većih zabluda da on to može da iznese. I na ove dve utakmice je od 10 poseda kao p&r ball handler i u izolacijama imao 0/5 iz igre, 3 izgubljene lopte, 1 asistenciju i 1 iznuđen faul, a i generalno u dosadašnjoj karijeri u Zvezdi ga odlikuju jako loši procenti šuta iz driblinga (25.6%), naročito upravo iz pika i ISO-a, kao i krajnje naivna telefoniranja pasovima i upitan tajming i preciznost istih. Znači post up kada ima prednost, otvorene catch and shoot trojke (mada mu ove sezone ni one ne idu, al' je prethodnih bio dobar), prodor iz spot up-a kada/ako mu izađu na closeut i ona njegova lukava utrčavanja iza leđa čuvaru na kat ili ofanzivni skok. Lepo je što on za razliku od Dobrića i Lazića ume da tapka loptu i prenese je preko pola (kada nema pritiska), al' to jednostavno nije dovoljno da bi mu se dala lopta u ruke na perimetru i očekivalo od njega da kreira za sebe i saigrače. 11 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 2 hours ago, K.Dot said: Ako neko negde nadje neka okači ono streljanje pogledom kod prvog TO, na 12-2 , kada Radonja kaže igračima You think this is easy game? Hvala 6 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi-Wan Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Zvezda i Radonja idu zajedno ko... Domaća kafa i rakija Burek i jogurt Nutela i plazma Pivo i čips ... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 1 hour ago, Guru said: Jedna od mojih omiljenih tema za polemiku... Davidovac po meni treba da ima loptu samo na niskom postu (levi blok), kada ima prednost u odnosu na čuvara, odnosno protiv ekipa koje imaju laganije trojke, ili igraju sa tri beka u petorci (najbolju utakmicu u EL je odigrao protiv Makabija koji je igrao sa Vilbekinom, Dzounsom, Brajantom/Dorsijem). On je na ove dve utakmice izdominirao upravo odatle, kako realizacijom i iznuđenim faulovima, tako i pasovima (zanimljivo je videti i gde stoje i šta rade ostali igrači u petorci): U ulozi koju su imali Gudurić i Kinsey - a to je neki wing p&r ball handler, Davidovac je zapravo kontraproduktivan i mislim da je jedna od većih zabluda da on to može da iznese. I na ove dve utakmice je od 10 poseda kao p&r ball handler i u izolacijama imao 0/5 iz igre, 3 izgubljene lopte, 1 asistenciju i 1 iznuđen faul, a i generalno u dosadašnjoj karijeri u Zvezdi ga odlikuju jako loši procenti šuta iz driblinga (25.6%), naročito upravo iz pika i ISO-a, kao i krajnje naivna telefoniranja pasovima i upitan tajming i preciznost istih. Znači post up kada ima prednost, otvorene catch and shoot trojke (mada mu ove sezone ni one ne idu, al' je prethodnih bio dobar), prodor iz spot up-a kada/ako mu izađu na closeut i ona njegova lukava utrčavanja iza leđa čuvaru na kat ili ofanzivni skok. Lepo je što on za razliku od Dobrića i Lazića ume da tapka loptu i prenese je preko pola (kada nema pritiska), al' to jednostavno nije dovoljno da bi mu se dala lopta u ruke na perimetru i očekivalo od njega da kreira za sebe i saigrače. U vezi osporavanog BBIQ MJKa, obratiti pažnju na kretnju na 1:12 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi-Wan Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Jaramaz free agent na leto?🤔 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Quote The Round 15 game between Crvena zvezda mts and Borac, that has previously been postponed, is set to take place on Wednesday, 17 February 2021. The game is scheduled for 18:05. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Kad smo kod Alan Forda, dje je Dravot zna li tko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helmet Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Jaramaz free agent na leto?[emoji848]Potpisujem ako je tako, odlican igrac na 2. On i Volden bi bili odlicni na toj poziciji,a i vreme mu je da se okusa u EL.Ja sam mislio da ima ugovor sa komsijama i sl sezone.Od domacih igraca najbolja opcija na bekovskim pozicijama sa mogucnoscu napredovanja. Decko da popravi sut i legitiman EL igrac. Sent from my Mi 9T using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 44 minutes ago, Helmet said: Potpisujem ako je tako, odlican igrac na 2. On i Volden bi bili odlicni na toj poziciji,a i vreme mu je da se okusa u EL. Ja sam mislio da ima ugovor sa komsijama i sl sezone. Od domacih igraca najbolja opcija na bekovskim pozicijama sa mogucnoscu napredovanja. Decko da popravi sut i legitiman EL igrac. Sent from my Mi 9T using Tapatalk On je dobar igrac, plus domaci, ali treba da vam bude jasno da on nikad nece preci u Zvezdu i nema potrebe da se prica o tome, prosto nece se desiti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 1 hour ago, Obi-Wan said: Jaramaz free agent na leto?🤔 Neka ne treba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 24 minutes ago, John Terry said: Neka ne treba. Vazi sto ne treba. U ovakvoj oskudici domacih igraca... Na stranu sto ne postoji ni teoretska sansa da se to desi, iz vise razloga. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 (edited) U principu, mi za sledece leto imamo plejeve(Hall i Uskokovic) dovesti prvog pleja. Imamo bekove, krila(Wolden,Radanov,Dobric,Lazic) imamo centre(Nnoko Kuzmic). To su 8 igraca. Dovesti 4 jaka stranca, prikljuciti dva klinca i milina. Moguce da ce biti povratka tipa Blazic i Luka Mitrovic. Edited February 15, 2021 by Predragdjape 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Luka ce biti savrsen za back up cetvorku za sledecu godinu. @Losmi17 Brate meni ne treba daj ciglar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 - Jaramaz je ubedljivo najbolji domaći igrač u večitima. - MJK je uz sve mane trenutno bolji igrač od Luke Mitrovića. 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 pustite Luku na miru...aman. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 4 minutes ago, Wingwalker said: pustite Luku na miru...aman. Luka je trebao da predje kod nas nakon dolaska Radonjica. Ali na kraju se nije desilo. Tako da ne sumnjam da ce preci na leto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Kakav Luka Mitrovic jbt. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Ciglar? Na stranu sto je odličan u odbrani, moze da pokrije 1-2, odličan prodor, domaci igrac. Imao je povredu suterske ruke ( saka ako se dobro secam), posle koje nije lako vratiti se u formu. Sadvim solidan sut za tri, sto smo videli pre par dana u polu finalu.. Imamo pregršt takvih igraca... svasta moze da se procita ovde. 1 minute ago, Sector said: Kakav Luka Mitrovic jbt. Kao pomocnik trenera, uvek, može 😴 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 o jucerasnjoj utakmici samo jedno - odusevljen sam nasim skokom, kako defanzivnim, tako i ofanzivnim. ODUSEVLJEN. gradjenje reketa cista desetka. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Jaramaza sam iskreno priželjkivao još dok je bio u Megi. Izrastao je za ove dvije sezone u Partizanu u dobrog igrača. Super bi bio za nas kao back-up plej. Jak je u igri 1 na 1, ima dobar motor, agresivan je, samopouzdanja mu nikad nije falilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 4 hours ago, Grunf said: I Radonjić strelja pogledom samo domaće igrače. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts