Majak Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Ja se ne kladim, niti umem, ali znam da dobijamo večeras. Tačnije, osećam - rešavaju Lazić, Simon i Dobrić/Davidovac. Slobodno sipajte pepel po meni ako sam izbaksuzirao Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Svaka čast za optimizam što se tiče Vujičića. Ne u smislu potenciala i talenta, nego u smislu šta može da odigra u ovom momentu. Po onome što sam ja video, iznenađen bi bio da ga Radonja danas gurne u vatru. Btw, dobijamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 21 hours ago, Laki21 said: Evo Arena cloud krenula i na smart TV-ima; https://arenacloudtv.com/paketi/ I naravno - zar je moglo drugačije biti, na listi preporučenih uređaja: nema LG. A ja imam dva komada smart LGja Ja sam instalirao na Sony android TVu, ali mi posle 10 minuta pukne slika (tako svaki put), samo se zacrni ekran, i ne vraća se više slika. Na telefonu radi bez problema. Ne znam da li je zbog demo verzije ili je neki drugi razlog... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Auu pa može arena cloud cast preko eona. Savrseno sljaka. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 10 hours ago, Born Ready said: Meni je dosta zanimljivo što je kvota na nas 1.60 - 1.65, očekivao sam da ćemo biti blagi autsajderi. Npr. i da smo kompletni ne verujem da bi za kup utakmicu kvota bila manja od 1.4 ili 1.5 pa mi čudno da je 1.6 kad igramo bez pola tima. Sve u svemu, primamljiva kvota na KKP da ih mi kladioničarski baksuzi džinksujemo. 8 hours ago, Cavani said: Partizan je resio dva puta Borac koji je pretposlednji u Aba, imaju 7-10 skor u slabasnoj ligi, 4 vezana poraza. Ne treba ih potceniti, ali ni preceniti. Pleja ce krpiti Lojd i Davidovac, uz Uskokovica. Tu se slazem da imamo problem, videcemo kako ce to izgledati. Partizan je igrao na jednu loptu sa Mornarom, Buducnosti, Igokeom, pobedio je Cedevitu, na promasen zicer bio od pobede u proslom derbiju. Njihova realnost, kada bi sve kod njih funkcionisalo kako treba je borba za 4. mesto, sto znaci da to nije nekakav favorit koji sve melje, ali je daleko jaci od Borca, Zadra, Cibone i drugih ABA ligasa sa dna tabele. U ovakvoj situaciji je KK Partizan favorit - mi ukupno imamo jednog igraca na 1 i 2, imamo 3 krila i po jednu cetvorku i jednu peticu. Ostatak sastava cine Radanov koji bi jedini tu mogao da bude koristan i: 1. Igrac koji nije igrao dva meseca 2. Igrac koji je bio suspendovan i nije trenirao sa ekipom. 3. Dva igraca koji skoro nikad nisu bila u 12 i igrala su na jednom ili dva meca u sezoni. 4. Junior koji tu popunjava broj do 12. Ovo je jako lose izbalansiran sastav i pobeda od +61 vise govori o stravicnom amaterizmu u koji se pretvorila KLS nego o nekakvoj mogucnosti ovog sastava. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Samo Arena prenosi? 😞 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Derbi koji tradicionalno u zadnjih par godina gubimo, al bi bio red da ga dobijemo. Jesmo osakaceni i to zestoko, ali sad trebaju da se skupe muda i da se odigra preko granica. Ovo je npr idealna prilika za pospanu bracu Uskokovica i Simanica da porobe i sigurno zavrede ozbiljne minute za ubuduce. Bokacho 5 od 5 za 3PT veceras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 13 minutes ago, NMX said: Auu pa može arena cloud cast preko eona. Savrseno sljaka. Tako i radim, radi fino. Samo me zanimalo zašto tv aplikacija tankuje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 41 minutes ago, NMX said: Auu pa može arena cloud cast preko eona. Savrseno sljaka. Kako preko EONa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Dajte potok ako vam nije preveliki deranz Fala 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 1 minute ago, Laki21 said: Kako preko EONa? Arena cloud aplikacija. Pokreneš kanal. U donjem levom ćošku na ekranu imaš ono cast dugmence. Kliknes na njega i trebalo bi da ti prepozna EON ako su ti EON i telefon na istoj mreži. I evo strimuje mi na TV, super slika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 (edited) Čekaj govoriš o EON-u kao čemu? Ja EON gledam u browseru (chrome) da ne bude zabune. Edited February 13, 2021 by Laki21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 2 minutes ago, NMX said: Arena cloud aplikacija. Pokreneš kanal. U donjem levom ćošku na ekranu imaš ono cast dugmence. Kliknes na njega i trebalo bi da ti prepozna EON ako su ti EON i telefon na istoj mreži. I evo strimuje mi na TV, super slika. Meni doduše to dugme za cast prepoznaje TV, tj. model TVa, ne EON... I ide preko GoogleCasta... Ne znam kako ide preko EONa, iako ga imam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 dajte streamova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 2 minutes ago, Issey said: Meni doduše to dugme za cast prepoznaje TV, tj. model TVa, ne EON... I ide preko GoogleCasta... Ne znam kako ide preko EONa, iako ga imam... Ovo je sa Googlecast-om, imam ga i ja, ali sam ga zaboravio u ZGu na žalost.. O čemu priča Enemix, o boksu, aplikaciji na smart tv-u? U browseru ga sasvim sigurno ne vidi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 8 minutes ago, Laki21 said: Čekaj govoriš o EON-u kao čemu? Ja EON gledam u browseru (chrome) da ne bude zabune. Eeee jebiga onda Eon risiver (set top box), koji sam dobio umesto D3. Preko njega. jbg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Aaaaaaaaa. Dakle vidi uređaj... Nego pade mi na pamet da li ako instaliram na smart TV (LG) aplikaciju (ima je u LG store-u) EON, to moglo isto da se uradi? Tj da li bi onda video nju kao "device"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 chromecast je opcija na set top boxueon je samo aplikacija koja se vrti na njemubez boxa nema casta na tv 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 6 minutes ago, Laki21 said: Aaaaaaaaa. Dakle vidi uređaj... Nego pade mi na pamet da li ako instaliram na smart TV (LG) aplikaciju (ima je u LG store-u) EON, to moglo isto da se uradi? Tj da li bi onda video nju kao "device"? To već ne znam. Ja sam kada sam krenuo da castujem, ocekivao da cu videti u spisku ponudjenih uredjaja moj tv (isto LG), medjutim nema ga....samo eon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 10 minutes ago, đubrivo. said: dajte streamova Ako si baš rešio ... http://freestreams-live1.com/arena-sport-1-serbia/ 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Ladno mi crkla Arena cloud aplikacija Error Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 dajte jos neki stream Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tony Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Jebeni Arena Cloud ne radi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Born Ready Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Ni meni ne radi, a ovaj stream baguje. Ranicu se. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 (edited) Aj pošto ne gledam, tražiču vam linkove sve je loše u p.m. https://en5.sportplus.live/basketball/148529/1334063/ eve još jedan ... http://cdn.livetv.sx/webplayer.php?t=ifrx&c=1544368&lang=en Edited February 13, 2021 by Kankkunen 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts