Orthodox89 Posted January 26, 2021 Share Posted January 26, 2021 Utakmica kao pravi primer gde se jasno i veoma glasno vidi da nam fali PLEJ. Kolom ne moze loptu da pipne a i ako je pipne to je na 20 metara od koša. Volden nije plej. Hall i dalje katastrofalan. Bez pleja, protiv svake ekipe koja uđe ovako u meč kao efes, rezultat će biti sličan. Jbg surova realnost bez pleja nema šta da tražimo u EL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted January 26, 2021 Share Posted January 26, 2021 Kada sam video njihovo interesovanje i strpljenje koje imaju da me sačekaju i da ne traže drugog igrača, to je bio ključ da znam da je to mesto gde želim da budem". Ovo je izjavio Kino Kolom po potpisivanju ugovora.Druze za tebe ne treba Crnokosa da ima srtpljenja.Nadam se da su ti Hrvati dali ime jer hrvatska rec opisuje ono sto ti pruzas.Smesan si kao bioskop. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted January 26, 2021 Share Posted January 26, 2021 7 minutes ago, Orthodox89 said: Utakmica kao pravi primer gde se jasno i veoma glasno vidi da nam fali PLEJ. Kolom ne moze loptu da pipne a i ako je pipne to je na 20 metara od koša. Volden nije plej. Hall i dalje katastrofalan. Bez pleja, protiv svake ekipe koja uđe ovako u meč kao efes, rezultat će biti sličan. Jbg surova realnost bez pleja nema šta da tražimo u EL. Ne, mislim da gresis... JOB I Reath su glavni i najveci problem ove ekipe. Sve bi bilo neuporedivo bolje da su Borisa i Uskokovic na terenu od početka. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted January 26, 2021 Share Posted January 26, 2021 Kako se cini Lojdova povreda? Nisam video, nadam se da nije nista ozbiljnije... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted January 26, 2021 Share Posted January 26, 2021 Nema informacija još. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orthodox89 Posted January 26, 2021 Share Posted January 26, 2021 Nema ljutiš, Efes nas je po drugi put u ovoj sezoni ponizio. Meč izgubljen u prvih 3 minuta gde smo igrali laganu odbranu kao da je protivnik metropolitan a ne Efes. Dal je umor ili šta god, nije opravdanje, ne sme ovakvo poniženje al jbg to je trenutna realnost. Oči krvare koliko se vidi da nam treba plej al što više kukam to vidim da od toga nema ništa. Idemo dalje, treba pobediti Asvel i podići moral i samopouzdanje za nastavakpre svega aba lige. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lesa Posted January 26, 2021 Share Posted January 26, 2021 Nije sve tako crno.. Nisu nam dali ni 87 poena.. Laza se ustalio sa + rankingom.. Dobili smo 4/4.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted January 26, 2021 Share Posted January 26, 2021 2 minutes ago, Lesa said: Nije sve tako crno.. Nisu nam dali ni 87 poena.. Laza se ustalio sa + rankingom.. Dobili smo 4/4.. sta 4/4. celo drugo poluvreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted January 26, 2021 Share Posted January 26, 2021 Aca Trica bi znaci rekao - zamalo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted January 26, 2021 Share Posted January 26, 2021 9 1 1 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted January 26, 2021 Share Posted January 26, 2021 Kako smo krenuli da se zahuktavamo, imali su sreće što je sudija svirao kraj. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 26, 2021 Share Posted January 26, 2021 (edited) 3 minutes ago, mmajstor said: Aca Trica bi znaci rekao - zamalo... A mmajstor domalo. Edited January 26, 2021 by 12Laki Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted January 26, 2021 Share Posted January 26, 2021 Just now, Ulicni basketas said: Kako smo krenuli da se zahuktavamo, imali su sreće što je sudija svirao kraj. moralo je biti bar 5 minuta "zaustavnog vremena". 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted January 26, 2021 Share Posted January 26, 2021 jbt skroz sam zaboravio da je danas tekma bila kakva povreda je kod loyda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted January 26, 2021 Share Posted January 26, 2021 Radonjić opet zakucao Radanova za klupu. Izgleda da nema nekog povjerenja u njega, šteta baš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted January 26, 2021 Share Posted January 26, 2021 1 minute ago, Takeshi_Kovacs said: jbt skroz sam zaboravio da je danas tekma bila kakva povreda je kod loyda? Izgleda da nije ništa strašno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted January 26, 2021 Share Posted January 26, 2021 1 minute ago, Takeshi_Kovacs said: jbt skroz sam zaboravio da je danas tekma bila kakva povreda je kod loyda? Ja nisam, ali sam se nakon 2 i po minuta utakmice sjetio da imam neke obaveze 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted January 26, 2021 Share Posted January 26, 2021 Ovo utakmica je samo potvrdila da naši problemi počinju i završavaju na poziciji organizatora igre. Raduje minutaža Halla. Igra u napadu je izgledala dosta bolje sa njim u igri nego sa Waldenom i Colomom. Ali isto tako se je i pokazalo zašto u nekim utakmicama nije imao nikakvu minutažu. Jednostavno je mnogo loš u odbrani. Posebno u odbrani od pika nikako ne uspeva da se izbori sa blokovima. Konstatno nam protivnik tu probija prvu liniju odbrane i pravi prednost, koju onda pokušamo da ulovimo, ali je to protiv ovakvih ekipa jako teško. Odbrana na lopti tu i tamo ok, ali ovi zajebaniji ball handleri ga love na krivoj nozi i uspeva da jih isprati samo pogledom. Colom. Priča više puta ispričana i arhivirana. Zna, ali nemože jer mu telo ne dozvoljava. U ABA to još može nekako, u EL je provaljen i protivnici jedva čekaju da ga ubacimo u igru. Walden. Isto več rečeno da on nije plej, i baš ništa ne dobijamo kad on u napadu igra na toj poziciji. On mora dobiti ulogu Puntera iz prošle sezone. To bi mu bilo potaman. Što se tiče odbrane, ja bi rekao kriminalan. Nije on možda slabiji od ove dvojice gore, ali mu je odnos mogučnosti/isporuka daleko najgori. Jako nonšalantno se ponaša u nekim situacijama. Trčkara okolo sa pola gasa kroz blokove, dok njegov igrač ubada otvorenu tricu. Slično ko kod Halla, problemi da se izbori sa blokovima. Samo što se kod Halla vidi da nemože, a ovaj bi možda i mogao, ali ga baš zabole. Dosta one razlike koju su nabili na početku, ide njemu na dušu. Zbog toga što se mučimo sa organizacijom, nemamo nikakve dubine u napadu. Efes mislim da je jednu četvrtinu čak završio brez napravljenoga faula. Jednostavno nije im ni trebao, kad nismo prišli košu. Btw, šta je Johnny skrivio da je prikucan na klupu? Jel primetio ko? 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 26, 2021 Share Posted January 26, 2021 4 minutes ago, Betolingar Misdongard said: Radonjić opet zakucao Radanova za klupu. Izgleda da nema nekog povjerenja u njega, šteta baš. Los je bio Radanov.Da je igrao ok zadrzao bi se na terenu vise.Sta bi bilo da uopste ne ulazi kao pre? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted January 26, 2021 Share Posted January 26, 2021 (edited) 2 minutes ago, 12Laki said: Los je bio Radanov.Da je igrao ok zadrzao bi se na terenu vise.Sta bi bilo da uopste ne ulazi kao pre? Protiv Mornara nije dobio ni minuta. To govori nešto. Edited January 26, 2021 by Betolingar Misdongard Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted January 26, 2021 Share Posted January 26, 2021 5 minutes ago, L' Imperatore said: Btw, šta je Johnny skrivio da je prikucan na klupu? Jel primetio ko? Nije ni na klupi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted January 26, 2021 Share Posted January 26, 2021 čestitke Obradoviću što je imao strpljenja da dva meseca sačeka Koloma...valjaće nam za KLS jebeni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted January 26, 2021 Share Posted January 26, 2021 Smeju li 5. četvrtinu ovi iz Efesa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted January 26, 2021 Share Posted January 26, 2021 2 minutes ago, Crni said: Nije ni na klupi. zanimljivo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted January 26, 2021 Share Posted January 26, 2021 1 minute ago, Wingwalker said: čestitke Obradoviću što je imao strpljenja da dva meseca sačeka Koloma...valjaće nam za KLS jebeni. Mogao je Radonjic da ga liferuje a nije nego preselio Hola na tribine, zahvali se i njemu zajedno sa Saletom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts