Fat Zadd Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 A sad te prepoznajem ti si došao sa RSB foruma i bas imas smisla za humor [emoji108]Ne znam koji si se moj navrzao na mene , ali dobro [emoji16] ( danas sam dobre volje, zavrsilo se 12sto casovno putesestvije )Btw, opasno si me pobrkao sa nekim [emoji38]E da, nevolem sto smo unapred skinuli gace na ovoj mini turneji po Espani.Sent from my SM-G980F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 E da, nevolem sto smo unapred skinuli gace na ovoj mini turneji po Espani.Nije to skidanje gaća...idemo na Real, Valensiju a i dolazi Barsa dok smo bez Lojda, Hall-a, Nnoka, Wolden rovit a i Simke nam nije baš u top formi. Pa ti uigravaj ekipu i spremaj specijale. Послато са Redmi Note 8T помоћу Тапатока 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokodakalo Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 Zna li ko zasto Jovic nije igrao za Himki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 1 minute ago, kokodakalo said: Zna li ko zasto Jovic nije igrao za Himki Jel ovo pitanje za ovu temu? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 Vidis da jeste. ^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 Ne bih rekao 👀 EL prelazni rok izmedju klubova je finito. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 jovic je povredjen, stanje redovno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 Loyd krstari gradom,mogao bi da skokne do Valensije.😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 4 hours ago, Wingwalker said: Nije to skidanje gaća...idemo na Real, Valensiju a i dolazi Barsa dok smo bez Lojda, Hall-a, Nnoka, Wolden rovit a i Simke nam nije baš u top formi. Pa ti uigravaj ekipu i spremaj specijale. Послато са Redmi Note 8T помоћу Тапатока Kako smo bez Hola, zar nije sa ekipom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 Kako smo bez Hola, zar nije sa ekipom?Pardon...tek kasnije sam u-video da putuje sa ekipom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan9 Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 Nista to ne znaci sto putuje sa ekipom. Putovao je i Mekel sa ekipom pa je Rebic igrao pleja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 Kad god pomislim da možda možemo da napravimo iznenađenje protiv Valensije, setim se da Kalina igra za njih. Bukvalno sinonim za pobednički mentalitet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 Just now, Čvarkov said: Kad god pomislim da možda možemo da napravimo iznenađenje protiv Valensije, setim se da Kalina igra za njih. Bukvalno sinonim za pobednički mentalitet. nije to isti onaj kalina sto je grizao u kkcz i feneru valensija kalina je izi going, ne zapinje mnogo kad ne mora Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 Ne znam igra li Dubljevic. Dobio je covid pred gostovanje Barsi, mada me ne bi iznenadilo da zaigra. Sto se nas tice sa ovakvom rotacijom spolja mrka kapa protiv ozbiljnijih timova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 2 minutes ago, Takeshi_Kovacs said: nije to isti onaj kalina sto je grizao u kkcz i feneru valensija kalina je izi going, ne zapinje mnogo kad ne mora Ne zapinje mnogo u rs, kolica vadi tek u playoffu. Ako može Lebron, može i Kalina. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 Opracemo ih veceras, nisu ni svesni. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 Izgleda je Lojd počeo sa treninzima, ako još pamtite tog momka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 2 hours ago, Čvarkov said: Kad god pomislim da možda možemo da napravimo iznenađenje protiv Valensije, setim se da Kalina igra za njih. Bukvalno sinonim za pobednički mentalitet. Evo prekjuče bilo 3 godine kako je bacio onu cigletinu u Pioniru kad se lomilo a Djenka i Kuz srušili Fener. Neka tako bude i večeras 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 1 hour ago, K.Dot said: Opracemo ih veceras, nisu ni svesni. E konačno neko da nešto pohvali, bravo! 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orthodox89 Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 Radonja večeras ruši stare mušterije. Radanov x faktor, JOB 20 poena , Kolom 9 asistencija a Deda bez spušanja sipa trojku kad se lomi za totalni raspad ekipe Valensije. Dugo se nisam ložio, što ne bi počeo danas :) Ajmo Zvezdo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 Pa dosta mi je iskreno više žalopojki, odakle toliki pesimizam. Gledam kod komšija, doveli pleja i već planiraju osvajanje EL i KRK a vama sve nešto smeta. Cigani nikad zadovoljni. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 11 minutes ago, K.Dot said: Pa dosta mi je iskreno više žalopojki, odakle toliki pesimizam. Gledam kod komšija, doveli pleja i već planiraju osvajanje EL i KRK a vama sve nešto smeta. Cigani nikad zadovoljni. Jbg, uvek težimo perfekcionizmu 🤣 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 Nezvanični injury report za večeras. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 20 minutes ago, K.Dot said: Pa dosta mi je iskreno više žalopojki, odakle toliki pesimizam. Gledam kod komšija, doveli pleja i već planiraju osvajanje EL i KRK a vama sve nešto smeta. Cigani nikad zadovoljni. nije istina i laki se obradovao njihovom pleju onoliko poskocilo mu srce skoro kao kad prof.dr. mozli napravi faul u napadu a sudija odmahuje da se igra nastavi 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 2 hours ago, K.Dot said: Opracemo ih veceras, nisu ni svesni. ja npr nisam bio svestan ni da igramo veceras. ali sam se oprao. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts