deez nuts. Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Opasan zabod je Lloyd. Nema boljeg igraca za 280k. 16 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 (edited) Jos je rano i necu komentarisati igru i mogucnosti tima.Samo cu reci da je ono sinoc bilo bas dobro, i da prvi put posle poslednje Radonjine sezone, nestrpljivo, a ne sa zebnjom cekam sledecu Zvezdinu evropsku utakmicu. Trener....to je ono sto nam je trebalo😎 P.S. Za Loyda smo svi znali da moze, ali Hall je najveci Obradovicev zabod, jako mi je drago sto smo ga potpisali na 2 sezone Edited October 10, 2020 by Gudura 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 🙏 8 13 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 1 hour ago, Sprivel said: Opasan zabod je Lloyd. Nema boljeg igraca za 280k. Nema ni za 500k. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Jbt ne mogu da dočekam derbi protiv Borca... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 1 hour ago, Sprivel said: Opasan zabod je Lloyd. Nema boljeg igraca za 280k. nije dovoljno samo(tm) dovesti kvalitetnog igraca.. treba mu naci ulogu u timu i uklopiti ga sa ulogama drugih igraca, jelte.. ovaj tim ako gledamo nekih 5 sezona unazad, nit je na papiru najkvalitetniji a svakako nije najskuplji, dapache, sasvim sigurno je najjeftiniji.. al dok svako ima svoju ulogu i dok radi ono sto najbolje zna, tj ne ide dalje od opanaka, ovaj tim ce igrati 3 puta bolje od cene na papiru, kao sto trenutno i igra.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 4 minutes ago, n4l1m said: nije dovoljno samo(tm) dovesti kvalitetnog igraca.. treba mu naci ulogu u timu i uklopiti ga sa ulogama drugih igraca, jelte.. ovaj tim ako gledamo nekih 5 sezona unazad, nit je na papiru najkvalitetniji a svakako nije najskuplji, dapache, sasvim sigurno je najjeftiniji.. al dok svako ima svoju ulogu i dok radi ono sto najbolje zna, tj ne ide dalje od opanaka, ovaj tim ce igrati 3 puta bolje od cene na papiru, kao sto trenutno i igra.. + trener je najbitniji faktor. Konačno ga imamo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 2 hours ago, Sprivel said: Opasan zabod je Lloyd. Nema boljeg igraca za 280k. Mislis za 560k @Cooper Mislis za 140k @Sector 😜 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Iz svačionice 6 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Jeste da sipa kao besan, ali ja sam najvise iznenadjen Lojdovom odbranom, tojest njegovim pristupom istoj. Nisam to ni najmanje ocekivao od trpaca njegovog kalibra. 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi-Wan Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Mislim da sad kapiram ideju sa Ročom, to je da pomogne Voldenu oko plejmekinga u pozicionom napadu. Tu smo mali tanki kad je Volden na 1. Može to da bude i jednostavna akcija da Volden vraća povratnu posle prodora na Roca kome je to poslastica, a može i Roc da igra pnr sa visokim pa da Volden onda igra bez lopte. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 2 minutes ago, Obi-Wan said: Mislim da sad kapiram ideju sa Ročom, to je da pomogne Voldenu oko plejmekinga u pozicionom napadu. Tu smo mali tanki kad je Volden na 1. Može to da bude i jednostavna akcija da Volden vraća povratnu posle prodora na Roca kome je to poslastica, a može i Roc da igra pnr sa visokim pa da Volden onda igra bez lopte. u svakom slucaju walden visak. roch cista kontrola stete 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 (edited) izvrteh jedno 20 puta lojdove hajlajtse, stvarno je umetnost kada neko tako lako igra i zatrpava. na ovu kolicinu protagonizma koju on ima, moci ce da ga zaustave samo elitne el odbrane na celu sa lorenzom i slicnim alama. mislim da je dosao u ekipu koja mu lezi i gde cemo cesto gledati ovakve partije s obzirom da ce se puno raditi za njega i da ce moci da ispucava 15 lopti po utakmici. Edited October 10, 2020 by Haggard 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Tamburinjo dok ocekuje pojacanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 1 hour ago, Nate said: u svakom slucaju walden visak. roch cista kontrola stete koji crni visak.. roch i walden ce biti drugi bekovski par, kad hall i loyd izadju.. a salo svakako nemale minute igra i sa tri beka istovremeno na parketu.. dolaskom rocha ce profitirati i walden i visoki.. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 2 hours ago, Nate said: u svakom slucaju walden visak. roch cista kontrola stete ne bih rekao da je volden visak kod trenera kome je primarna igra u oba pravca, sa puno energije...igrac kao kori svakako ima svoje mesto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majak Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 13 minutes ago, Takeshi_Kovacs said: ne bih rekao da je volden visak kod trenera kome je primarna igra u oba pravca, sa puno energije...igrac kao kori svakako ima svoje mesto Šta ste primili, ja bih rekao da se @Nate zezao da je Volden višak. Ili? 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Ja mislim da je kolegi Nate Volden ukrao devojku. :)) 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 ili mu je ukrao mesto u timu ako razumete sta 'ocu da kazem Link to comment Share on other sites More sharing options...
vepar Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Steta pa je otisao Panter, klasa je za Voldena. Jbg, obojica su divljaci, samo sto Panter kad poludi, utrpa 25+ i srusi sam bilo koji tim, Volden ce uvek biti izmedju 5-15 poena. No dobro, ok igrac za 10-15 minuta Hol je pozitivno iznenadjenje. Volim takve stabline igrace, zna da sutira, zna da udeli, ima dobar pregled igred, igra odbranu, kompletan igrac. Naravno, na tom nekom njegovom nivou. Vrv ce da bude jedan od konstantnijih u timu Radujem se i Rochu, taman cemo lepo da kompletiramo niske pozicije. Jedino je Lazic igrac manje, no dobro Pod kosem deluje da je guzva ali svako ce imati neku svoju ulogu Jedino me brine Davidovac, on treba da ima biutnu ulogu ove zeone, a deluje pogubljeno skroz na pocetku Voleo bih da vidim i vecu minutazu za Radanova u aba ligi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Nekog si zaboravio. :)) 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 29 minutes ago, vepar said: Steta pa je otisao Panter, klasa je za Voldena. Jbg, obojica su divljaci, samo sto Panter kad poludi, utrpa 25+ i srusi sam bilo koji tim, Volden ce uvek biti izmedju 5-15 poena. No dobro, ok igrac za 10-15 minuta Hol je pozitivno iznenadjenje. Volim takve stabline igrace, zna da sutira, zna da udeli, ima dobar pregled igred, igra odbranu, kompletan igrac. Naravno, na tom nekom njegovom nivou. Vrv ce da bude jedan od konstantnijih u timu Radujem se i Rochu, taman cemo lepo da kompletiramo niske pozicije. Jedino je Lazic igrac manje, no dobro Pod kosem deluje da je guzva ali svako ce imati neku svoju ulogu Jedino me brine Davidovac, on treba da ima biutnu ulogu ove zeone, a deluje pogubljeno skroz na pocetku Voleo bih da vidim i vecu minutazu za Radanova u aba ligi A komentar na Lojda? Mislim da si posle komentara na njegov racun protiv Fenera duzan da prokomentarises i ovu partiju makar sa 'nije moj cup of tea, al trpa kao lud kad ga krene'. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Bacio vam udicu, upecali ste se 😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted October 10, 2020 Author Share Posted October 10, 2020 1 hour ago, vepar said: Steta pa je otisao Panter, klasa je za Voldena. Jbg, obojica su divljaci, samo sto Panter kad poludi, utrpa 25+ i srusi sam bilo koji tim, Volden ce uvek biti izmedju 5-15 poena. No dobro, ok igrac za 10-15 minuta Hol je pozitivno iznenadjenje. Volim takve stabline igrace, zna da sutira, zna da udeli, ima dobar pregled igred, igra odbranu, kompletan igrac. Naravno, na tom nekom njegovom nivou. Vrv ce da bude jedan od konstantnijih u timu Radujem se i Rochu, taman cemo lepo da kompletiramo niske pozicije. Jedino je Lazic igrac manje, no dobro Pod kosem deluje da je guzva ali svako ce imati neku svoju ulogu Jedino me brine Davidovac, on treba da ima biutnu ulogu ove zeone, a deluje pogubljeno skroz na pocetku Voleo bih da vidim i vecu minutazu za Radanova u aba ligi Slazem se u svemu sa tobom. Panter jeste klasa za Voldena, ali nadam se da ce Volden pronaci svoju poziciju kad bude igrao sa Rocestijem. Sta znam, ja nisam jubitej Rocha, jos onda u prvom mandatu mi se nije svidjao, ali ok, mozda ce sada imati drugaciju ulogu. Dobro je da je ugovor na dva meseca ( ili do kraja sezone , pupu pu). Vise bih voleo Nejta, ali dobro. Davidovac je takav tip igraca, da je speciajalan, on mene jako podseca na Bodirogu. ( ok nije jos pokazao takav raskosni talenat, ali me jako podseca na njega. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Sled dogadjaja, Panter >Lojd, Lojd strpa 30kom, Panter >Walden, Walden zatrpa nekog Panter>.. Kvalitetan je bio proslogodisnji tim sa Lorenzom, Bilijem, Panterom, ali nije kliknuo i nismo imali trenera da to sve utegne, uz par kratera u odbrani koji to nisu ni dozvoljavali. Ove god je druga prica. Ne treba preterano lamentirati ni nad igracima koji su nas napustili ni nad Radonjom koji ce uvek biti nasa legenda, vec treba piciti napred sa onime sta imas. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts