Jump to content

Nate

Član foruma
  • Posts

    934
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Nate's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

  • Dedicated
  • Very Popular
  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine

Recent Badges

1.2k

Reputation

  1. Uspesno ispaljen jos jedan spin. Umesto da radi govnjiva motka da se uprava tera na svakoj utakmici mi se sad lozimo i glozimo na neke terzine glupe price. Naravno da treba napraviti novi stadion jer je marakana pre svega nefunkcionalan objekat i njegova rekonstrukcija bi kostala vise nego gradnja novog. S druge strane idiotski je da onolika zemlja zvrji neiskoriscena na jednoj od najboljih lokacija u gradu, e sad sto od toga nece profitirati ni zvezda ni navijaci (barem ne ovi koji nemaju kranove u vlasnistvu) to je druga prica. Nasa transfer politika je katastrofa, bukvalno za robiju. Prica da kupimo top talente je potpuno nevitna. Mi sa 14, 15 godina pokupimo bukvalno sve sto iole vredi u srbiji, drugo je pitanje sta se i kako radi sa njima posle. Ono sto nam se nekako provuce pa se dovede kasnije nikako se ne moze nazvati ni strategijom ni skautingom. Mogu da se opkladim u mesecnu platu da pre mesec dana kad bi mrkeli doveli cetri random omladinca on ne bi znao da pokaze koji od njih je sremcevic. A mozda i dalje ne zna. Opet u nasoj skoli imamo bar dva talentovanija igraca.
  2. I sve vreme je grmelo uprava napolje i vucicu pederu!!! Presli igricu licemerja i podanistva! Ja tekbsad vidim da su ovi placenici mahali zastavama strane drzave! Tuzno i jadno
  3. I da je zgazio liniju i da su nam izvadili oko na zivo, za stoku koja ubacuje predmete nema opravdnja!!! Jebo nam pas mater necivilizovanu!!! Tonemo i ne primecujemo koliko smo vec duboko.
  4. Mnogo volim ovog igraca da bih bio nezadovoljan. Ali pitanje je da li je to jos uvek taj igrac. Kao i vecina koju smo dovodili, dolazi u pred kraj karijere i pitanje je da li bas u pravom momentu. Pojma nemam u kakvom je stanju, ali potajno se nadam da ce moci da doprinese. Mali insajd info, sto bi rekao gurovic. 2014. kad je dolazio u evropu bio je nama prvo ponudjen, ali je radonjic procenio da mu je to preveliki rizik. Bas bi voleo da sam ga gledao sa tom ekipom
  5. Nista novo. Ionako trenutno ne postoji veca gomila licemera od zvezdinih navijaca.
  6. Trenutno ne postoji licemernija skupina ljudi u srbiji od navijackog (citaj sipkaskog) jezgra navijaca fi i kk crvene zvezde!!!
  7. Druze ne znam koji sport ti gledas ali mi smo svajcarski sir od odbrane i dobijali smo bukvalno samo kad smo uspevali da makar malo podigli nivo te odbrane ili kad nam je protivnik to dozvolio.
  8. Mislim da mi nismo klub koji je sklon rizicima, posebno ne u ovom delu sezone. Ne verujem da ce se pojaviti neko ime koje bi bilo iznenadjenje. U tom smislu, mogao sam da zamislim da u klubu higginsa video kao provereno pojacanje, ali sad cujem da je to demantovano. Nisam ispratio ovaj poslednji rez u nba, ali ne verujem da se gleda u tom pravcu. Ne znam ko bi od nekih proverenih njuski tamo nama bio dostupan. Ne bi me iznenadio potpis nekog polovnjaka iz evrokupa tipa d.j.seeley, walden ili davno prizivani nam munford, ukoliko je to i dalje moguce. Sto se mene tice, jaka nije ni malo manji cigan od tea ili nedovica. Ako su mogli ova dvojca istrpecemo i jaku!
  9. Crta nam se paris lee na mestu pleja sledece sezone. Pas mater!
  10. Yago ima milion puta veci clutch od nedovica
×
×
  • Create New...