Jump to content

KK Crvena Zvezda u sezoni 2020/21


Tomiprunet

Prognoza na dan 10.04  

65 members have voted

  1. 1. Da li KKCZ osvaja ABA ligu?

    • Da, bićemo šampioni
    • Ne, loši smo ove sezone
    • Ne znam, još uvek nisam siguran

This poll is closed to new votes


Recommended Posts

Cobs ko da je spanac, oskara za glumatanje. 

 

Kako smo se nadali na kraju je jos i bio dobar rezultat. sudije govna kao i uvek. ja ne znam kako oni mogu mirno da spavaju posle ovakvih sudjenja. valjda su zato sudije. ko ce ga znati. da su ljudi posteni, ne bi bile sudije.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Ua sudije + mi se cini da je onaj mali Ivanovic bas veliko g...no. Pri faulu u napadu nad Holom, mislim da mu je uvalio lakat u lice. Prosli put Noka. 

Sto neko napisa, najodrvratnija ekipa

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ispustili smo ih veceras, to je realnost uz svu pricu o promasenim sutevima (imali ih onolikoni domacini), jbnim sudijama itd.

Nista, treba izdrzati i taj 4.mec pa sta bude bice, uz konstataciju da je na njima i dalje pritisak koji nas ceka u eventualnom 5.mecu.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Ne mozete da kazete da smo im pokloni pobedu, bili stegnuti itd itd. Jednostavno ne moze odnos bacanja u jednom trenutku da bude 30-5.. Nebitno je da l' je neka ekipa stegnuta ili da li promasuje zicere. Jednosttavno je to uticaj koji ne sme da postoji u sportu i to dosta utice na psihu.  Ne znam da l' se iko ikada bavio sportom ali ja sam bas pre 2 nedelje imao priiliku da igram protiv tima  koji je platio sudije jer im treba za prelaz u veci rang, nisam mogao da uradim  ni ono sto znam da radim jer jednostavno, psiha ti ne dozvoljava.. I to je jos fudbal bio, u kosarci je to daleko drasticnije i onda se desava vecerasnja utakmica. Sudije su direktno odlucile pobednika i tu nema sta da se prica da li smo mi pogadjali trojke ili smo masili zicere.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Dali su nam Kobsa fore a nismo iskoristili. 

 

Meni se cini da je Volden bio decoy danas, da ako vec moraju da nam se napucaju faulovi da barem odu njemu jer nije bio spreman za visok intenzitet. 

 

Steta, i dalje taj sut ne ide, da smo samo to imali bilo bi dovoljno da se ovo prelomi, mada nije iskljuceno da bi sudjenje jos "domacinskije" bilo. Ovo je taman onako, bilo dovoljno ali ne bih rekao da je bilo toliko presudno za gubitak. 

 

Idemo dalje. Bice tesko. 

Link to comment
Share on other sites

Bez obzira na sudijski kriterijum, mogli smo i morali ovo dobiti. Previše promašenih šuteva, zicer Davidovca, promašeni penali u završnici Lojda i Dobrića...

 

Ono što raduje je velika borbenost i odbrana koja je uglavnom na zadovoljavajućem nivou (takva je bila i ova poslednja, ali jednostavno nismo imali sreće).

 

Ono što brine je šut (pogotovo za 3). To se ponavlja već treću utakmicu za redom, što znači da nije slučajnost. Možda bi neko stručniji mogao da objasni da li je to posledica dobre odbrane protivnika ili loše forme naših igrača.

 

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Jesmo li skoro imali normalan tretmam u moraci, sto se sudija tice?

Evo, neka se neko priseti...

Dakle, ovaj poraz veceras produkt je srece u rukama djetica i mnosta promasenih otvorenih suteva sa nase strane, jer od sudjenja se tamoleba nismo najeli nikad.makar onakvog kakvo je bilo u Bgd u prva dva meca....

Link to comment
Share on other sites

Nisam gledao prvo poluvreme i nisam citao komentare ovde, pretpostavljam da su bili u stilu 25-5 bacanja za njih.

 

Jasno je da Crvena zvezda igra dosta agresivnije od Buducnosti u odbrani, to je trejdmark Radonjica i svesno se ide da protivnik izvede vise bacanja, a da mu se onemoguci da poentira iz igre. Tako da i u nekim normalnim okolnostima to je nekih 5-10 s.bacanja vise za buducnost. Takodje, zbog jake odbrane ne postoji ni sut, odnosno on je zrtvovan da bi se protivnik psihicki slomio, sto se i vidi u onim serijama u BG.

 

Sto se tice drugog poluvremena, nisam primetio da je neka situacija bila sporna, onaj faul Lazica je itekako mogao da se svira. Takodje je neko napisao da ce povratkom Waldena nastati haos u napadu i moguce je da ce biti tako, ne znam koliko je pametno vracati ga u seriju uopste.

 

I dalje mislim da Buducnost ima bas male sanse za titulu, to je otislo niz vodu sa onim drugim mecom u kojem smo se samoubili, ali to nisu iskoristili. Mislim da ce biti 2-2, pa laganih 3-2.

Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, Redstar0356 said:

Kako moze da ne bude presudno ako u ulasku u cetvrtu cetvrtinu imamo odnos bacanja 30 prema 5? 

 

Uvek prvo trazim razloge u sebi a potom u drugima. Ocajan sut smo imali (opet), broj asistencija i broj izgubljenih lopti dosta losiji nego na prethodne dve. Jedino nas je skok vadio. Tako da samo prilicno lose odigrali. 

 

Idemo dalje, ne moze pobeda sama da dodje, bice tesko ali i dalje imamo prednost. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...