Jump to content

Prognoza na dan 10.04  

65 members have voted

1. 1. Da li KKCZ osvaja ABA ligu?

• Da, bićemo šampioni
    • Ne, loši smo ove sezone
    • Ne znam, još uvek nisam siguran

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Posted
3 hours ago, Tamburinjo said:

Kosta videh na par tema, a sto ti pises o sebi u trecem licu? 

To je pitanje koje zahtijeva odgovor iz drevne 2003.,kada se registrirah na forum.

Posted
3 hours ago, svarozicslo said:

Видиш да је човек ван себе 😄  😄 😄 

Miran kao zen budizam majstor.

2 hours ago, drperce said:

Kosta zvani Cezar.

Samo da ga sin Brut aka Delgado ne rokne kad Fejkersi i Leflop ispadnu od Sansa

Wishful thinking, doktore.

A ispadne li GOAT od Sunsa, nece biti tragedija.

Posted
3 hours ago, Piksi said:

Apropo Milka, profesionalizma itf., mala digresija.

Životni put je Milka doveo u Maribor, gde i ja živim.

To je sad već nekoliko godina unazad, bila neka emisija i pričaju Milko i Zlatko Zahović na pecanju. I tako dođe tema baš na taj prelazak u Partizan i kaže Zlatko "Pa normalno je to, da se uvek prelazi iz manjeg u veći klub".. a Milko uzvrati "Jeste, tačno, samo ne znam šta je meni bilo". 

To je istina. Slično je  i meni rekao. Igrali smo jedan protiv drugoga više puta  I kad sam igrao, branio za Novo Mesto i za Željezničar iz Ljubljane. Dao mi je i gol iz slobodnog u Mariboru. Izgubili 4:3 golom Bozga iz sumnjivog penala gdje se Šimunđa sam sebe spotaknuo. A ja kao veliki zvezdas nisam mogao a da ga ne pitam za razlog zašto je prešao u Partizan. U toj Ljubljani suigrači su mi još bili Miljenko Aćimović, doduše tada rezerva i Slaviša Stojanović, trener koji nam je donio titulu a isto tako tada bio uglavnom rezerva. A inače je  navijač Partizana bio tada.

• Like 3
Posted
4 minutes ago, Kosta said:

To je pitanje koje zahtijeva odgovor iz drevne 2003.,kada se registrirah na forum.

Mislis, Kosta se registrovao. I zasto mu je go covek na profilu.

• Ha-ha 2
Posted
3 minutes ago, Cavani said:

Mislis, Kosta se registrovao. I zasto mu je go covek na profilu.

Ne znas ko mi je na avataru? Auu. 😶

Odlicno saopstenje gazde. Bit ce ih jos. Odlicno.

I poziv na opstu mobilizaciju 💪🦾🧛‍♂️

Posted
34 minutes ago, Ridji said:

Tesko pored rukometa i vaterpola, tame gde mogu da te stavljaju u poziciju da igras sa igracem manje

U kosarci se najpokvarenije krade, na sitno. 20 puta "vidis" nesto sitno i sviras.

Svuda naravno moze da se krade, ali mislim u kosarci najlakse.

Posted
42 minutes ago, Mile1 said:

spacer.png

Ovo sam juce napisao na live temi zaista mi nije jasno kako ovo nisu pregledali posle postignute trojke.Na kraju taj jedan poen je i presudio

I meni je čudno što se na live-u nije više pisalo o ovome. Ovo gaženje se je videlo uživo na kameri sa kontra strane. Posle samo potvrdili sa snimkom. A koliko se sječam sa snimka, Pukl stoji ovde u liniji sa perfektnim pogledom na ovo i ladno diže tri prsta. I naravno nikome nije palo na pamet da se proveri.

• Like 4
Posted

i u trecoj utakmici smo prelako zaboravili Cobbsovo zaustavljanje tranzicije kad nije ni pomislio da simulira da je isao na loptu, a ne na telo igraca. ta nesportska da je dosudjena je mogla da donese prevagu na nasu stranu.

Posted

Moram da pomenem kako  Davidovac opet nije faktor u finalnoj seriji, a jedini je uz Lojda i Dobrica koji moze nesto da uradi u napadu u kontinuitetu.

Stalno idu nase price kako "DeDa vadi stvar" kad je gusto, a jedna cinjenica je on u finalnim serijama sporedni igrac koji moze samo iz senke da uradi nesto.

U Alimpijevoj sezoni:

2.75 poena uz 25% iz igre, bez date trojke u 4 finalne utakmice i prosecan indeks 0.5, za preko 16 minuta po utakmici.

Tomiceva sezona:

6.6 poena, 39% iz igre, indeks 9, prvenstveno sto smo ih ubili one 3 domace tekme sa +100, ali mogu da kazem da se ovde video statisticki napredak

Radonjiceva sezona:

7.75 poena, sut 12/32 - 37.5%, trojke 4/15, indeks nesto manje od 10 za preko 26 min u igri.

Imao je par sekvenci, gde je u mini serijama dolazio do poena, ali ga uglavnom nema nigde. Stvarno sam ocekivao da ce ovo finale odigrati onako kako ume i u Evroligi.

Niti asistira (manje od 1 asistencija po utakmici), niti pogadja trojke (1 trojka po tekmi iz skoro 4 pokusaja), niti se spusta u reket. Bas bledo izdanje za moj ukus i ocekivanja u ove 4 utakmice.

• Like 7
Posted

Saopstenje kao da je nabrzinu sklepano ali ok moze da posluzi za dizanje tenzija pred peti mec jer ovo vise nema veze sa sportom i ocigledno drugacije ne moze.

Nadam se da ce biti 8000 ljudi, uz distancu i masku naravno.

• Ha-ha 1
Posted
3 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Moram da pomenem kako  Davidovac opet nije faktor u finalnoj seriji, a jedini je uz Lojda i Dobrica koji moze nesto da uradi u napadu u kontinuitetu.

Stalno idu nase price kako "DeDa vadi stvar" kad je gusto... 

Ceka petu... 

Posted
52 minutes ago, Kosta said:

Uhuh, trece lice i jos aorist... 🙂 Respect!

• Love 1
Posted

KK Crvena zvezda obećava svima da će se do kraja bez obzira na cenu, boriti da na utakmici svi imaju ravnopravne uslove na terenu, da pobedi bolji i da košarka bude u prvom planu. Zato proglašavamo opštu mobilizaciju svih naših pristalica sa željom da budu uz nas i podrže nas u nastojanjima da sprečimo pojedince i njihove kriminalne i korupcionaške ,,hobotnice" da nas još jednom ubede da je ,,pobedila košarka" nakon utakmica 3 i 4 u kojima je naš tim brutalno pokraden i u kome mu je bukvalno zabranjeno da igra, dok su ih reševali  i odlučivali umesto igrača na terenu, pojedinci opterećeni strahom, raznim hipotekama ili uslugama poput uhlebljenja članova porodice u pojedinim korporacijama?

Posted

KK Crvena zvezda zbog svega navedenog ima obavezu da u petak spreči još jedan pokušaj otimanja i pljačke u kome je za sada košarka na poslednjem mestu!

:innocent:

:s_d:

:classic_ninja:

Posted
2 minutes ago, NMX said:

:innocent:

:s_d:

:classic_ninja:

Mislim da nije morao da ovako u vidu pretnje najavljuje sta ce se desiti u petak. Samo jos fali da na osnovu ovog saopstenja ABA donese odluku da se igra pred praznim tribinama.

• Like 1
Posted
1 minute ago, drakon1 said:

Mislim da nije morao da ovako u vidu pretnje najavljuje sta ce se desiti u petak. Samo jos fali da na osnovu ovog saopstenja ABA donese odluku da se igra pred praznim tribinama.

Ne mogu oni da isprazne halu koliko mi novinara možemo da ubacimo :kece:

• Ha-ha 8
Posted

Malo se ovo amaterski radi. Zar klub nema neke svoje novinare da objave ovo kao svoj autorski tekst? Mnogo bi efikasnije izgledalo da ovo bude stav trece "nezavisne" strane... 

• Like 1
Posted
7 minutes ago, mmajstor said:

Malo se ovo amaterski radi. Zar klub nema neke svoje novinare da objave ovo kao svoj autorski tekst? Mnogo bi efikasnije izgledalo da ovo bude stav trece "nezavisne" strane... 

A jbg ne valja kad se ne da saopstenje, ne valja kad se da. Ocigledno da moraju da se skinu rukavice

• Like 2
Posted

– Kako je moguće da jedan od sudija četvrte utakmice kao obrazloženje za lošu odluku kao opravdanje navodi jednom članu KK Crvena zvezda “ da je nama lako jer nas čuva policija, a on mora da izvuče živu glavu iz Podgorice”?

Ako je ovo tacno ko ih hebe, imaju opciju da odbiju da sude u Podgorici. Ali naravno da nije tacno, ako iz nekog razloga ne sude casno to je zato sto Sreten Radovic razlog

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...