Cavani Posted May 24, 2021 Share Posted May 24, 2021 Definitivno vreme za Covica, da pokaze zasto je u klubu. Sa govnarima koji ne znaju drugacije mora tako, staviti im do znanja da i mi imamo mafijase za njihove mafijase. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted May 24, 2021 Share Posted May 24, 2021 3 minutes ago, Константин said: Коментатори (а посебно дует са Арене) су обично резервисани за судијске одлука али код лажног фаула Лојда када није ни пипнуо противника је морао то констатовати. Bukvalno ne secam se kada komentarisu sudjenje, pogotovo u ovakvim "derbi" utakmicama. Vise ni oni nisu mogli da cute. Realno, ispali bi blentavi i neprofesionalni da ne primete da kontakta Lojda na Ivanovicu nije bilo. Jbg, imaju oci, a posao im je da pricaju... respekt za Koleta jer je prvi povukao, Edin podrzao. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted May 24, 2021 Share Posted May 24, 2021 Laki ne ulazi na Tata temu tek ces da odlepis zbog neke osobe tamo. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted May 24, 2021 Share Posted May 24, 2021 Prvi put cu biti u redu sa atmosferom linca. Ali prema sudijama iskljucivo, igrace niko ne treba i ne sme da dira. A tri govnara mogu da gepekuju i prcaju u pedu sto se mene tice. Ako izgubimo ovu seriju Covic moze na smetliste. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted May 24, 2021 Share Posted May 24, 2021 Nego, recite mi, gde da idemo da ih grlimo u cetvrtak 😄 3 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted May 24, 2021 Share Posted May 24, 2021 (edited) I pored svih okolnosti, da se ne lažemo...mi nemamo klačera za zadnji napad. A ako je Radonja upravo to pozvao, onda i ne čudi ono bagovanje u zadnjoj odbrani kada ga igrač od petnaeste do sedme sekunde tri puta pita šta da radi... ,,...ček da priupitam Nešu...budi tako...''. Edited May 24, 2021 by Wingwalker 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted May 24, 2021 Share Posted May 24, 2021 Just now, Kooineeperk said: Bukvalno ne secam se kada komentarisu sudjenje, pogotovo u ovakvim "derbi" utakmicama. Vise ni oni nisu mogli da cute. Realno, ispali bi blentavi i neprofesionalni da ne primete da kontakta Lojda na Ivanovicu nije bilo. Jbg, imaju oci, a posao im je da pricaju... respekt za Koleta jer je prvi povukao, Edin podrzao. I da dodam - Edin je posle u studiju rekao, da domaci teren mnogo znaci "jer smo videli kakve tendencije u sudjenju postoje". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted May 24, 2021 Share Posted May 24, 2021 4 minutes ago, leki bg said: Ja ne znam i dalje sta su oni sudili...mozda je deo nekog plana da Zvezda dobije petu da ne bude sranja, drugo objasnjenje nemam. Kakvog sranja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djura.net Posted May 24, 2021 Share Posted May 24, 2021 video sam ja jos posle trece utakmici kad su nas brutalno pokarli cemu ovo vodi, cudim se samo klubu koji nije izabrao makar da ne cuti na takav lopovluk. u ovom oflajn svetu sam rekao prijateljima jos posle druge utakmice da u PG treba poslati juniore, a da se prvi tim sprema u BG za petu utakmicu. svako ko je nesto drugacije ocekivao je vrlo naivan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted May 24, 2021 Share Posted May 24, 2021 2 minutes ago, 12Laki said: Laki ne ulazi na Tata temu tek ces da odlepis zbog neke osobe tamo. 😄 Ne treba mi ta tema, dovoljna je bila tekma i oni smradovi za silazak s uma. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted May 24, 2021 Share Posted May 24, 2021 1 minute ago, Laki21 said: Ne treba mi ta tema, dovoljna je bila tekma i oni smradovi za silazak s uma. Pametno :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted May 24, 2021 Share Posted May 24, 2021 Prijatelji kluba u prvim redovima u Ultras majicama, Bugi malo proseta po parketu... I Lukica malo da stisne šake, da se poraduje govnar kapitenski bivsi. 7000 ljudi sa sve DrKonom na čelu.... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted May 24, 2021 Share Posted May 24, 2021 2 minutes ago, Wingwalker said: I pored svih okolnosti, da se ne lažemo...mi nemamo klačera za zadnji napad...ili je Radonja to pogrešno nacrtao. Nikad nisam razumeo to crtanje....valjda se te akcije vezbaju na treningu, i na tajm autu se samo pozove jedna od tih akcija sto su uvezbane. Te lopte nekad udju nekad udju. Kad udju onda igrace zovu kvacilom, a kad ne udju zovu ih gusiteljima...a realno tu igra puno faktora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uti Posted May 24, 2021 Share Posted May 24, 2021 5 minutes ago, Del Piero said: Prvi put cu biti u redu sa atmosferom linca. Ali prema sudijama iskljucivo, igrace niko ne treba i ne sme da dira. A tri govnara mogu da gepekuju i prcaju u pedu sto se mene tice. Ako izgubimo ovu seriju Covic moze na smetliste. Nema potrebe za tim,oni nas ne mogu dobiti ako nemaju ovako sudjenje a u pioniru ga nece imati.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krava kaze mu Posted May 24, 2021 Share Posted May 24, 2021 Ajde chill ljudi, kakav linc i sranja Ovo momci dobijaju u petak i ne treba da se desi nista sto bi bacilo mrlju na to. 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dl91 Posted May 24, 2021 Share Posted May 24, 2021 9 minutes ago, berti said: Prijatelji kluba u prvim redovima u Ultras majicama, Bugi malo proseta po parketu... I Lukica malo da stisne šake, da se poraduje govnar kapitenski bivsi. 7000 ljudi sa sve DrKonom na čelu.... To brat moj! Dosta vise glumljenja neke lazne korektnosti, jebati im nanu naninu u petak, pa ako nece da izadju, neka se vrate nazad! Ovo nije sport vise. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted May 24, 2021 Share Posted May 24, 2021 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted May 24, 2021 Share Posted May 24, 2021 2 minutes ago, MrTripleDouble said: .... Ton, pusti ton..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted May 24, 2021 Share Posted May 24, 2021 10 minutes ago, 12Laki said: Laki ne ulazi na Tata temu tek ces da odlepis zbog neke osobe tamo. 😄 Ima i na Aba liga temi. Nekakav lik iz Bosne li je , Hrvatske, pa neki DV sledbenik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krava kaze mu Posted May 24, 2021 Share Posted May 24, 2021 (edited) u petak ih saljemo kuci da vezbaju slobodna bacanja do pocetka nove sezone lozenje na max Edited May 24, 2021 by Krava kaze mu 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted May 24, 2021 Share Posted May 24, 2021 4 minutes ago, Krava kaze mu said: Ajde chill ljudi, kakav linc i sranja Ovo momci dobijaju u petak i ne treba da se desi nista sto bi bacilo mrlju na to. Tako je Kravice. Nemam ni promil sumnje da zavrsavamo pobedom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted May 24, 2021 Share Posted May 24, 2021 Ljudi opušteno. Ovi če u petak proči kao ona repešina ekipa pre par godina. Jednostavno smo timčina u odnosu na njih. A ajde da vidim to mudo koje če doći u Pionir da ukrade 20 poena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted May 24, 2021 Share Posted May 24, 2021 Ruku na srce, medju igracima i trenerima nema ni trunke tenzije, a cini mi se da je i na tribinama tamo sve bilo u nekim ok okvirima (sem sto je jednom nesto uletelo na teren pa je Delavale to hteo da sakrije). Jedini prema kojima treba da se kanalise nezadovoljstvo su sudije. I sad ce u BG da padne neki reciprocitet, pa kad osvojimo trofej pricace se da je uz pomoc sudija, a ova sramota (a bas je bila sramota) od veceras ce biti zaboravljena. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted May 24, 2021 Share Posted May 24, 2021 Iskreno, očekivao sam neki specijal za poslednjih 7 sekundi. Radonjić se 2/3 timeouta dogovarao sa pomoćnicima. I na kraju, akcija koju igramo 30 minuta...Loyd iz pika pa šta bude. Suđenje da ne komentarišem. Ispizdeo sam na kraju. Sudijama na čast. Dobijamo u petak. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted May 24, 2021 Share Posted May 24, 2021 Cak mi je i smesno uopste pominjati sudjenje i slobodna bacanja kad je toliko ocigledno. Ovo cak nije bila ni prikrivena kradja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts