Jump to content

Prognoza na dan 10.04  

65 members have voted

1. 1. Da li KKCZ osvaja ABA ligu?

• Da, bićemo šampioni
    • Ne, loši smo ove sezone
    • Ne znam, još uvek nisam siguran

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, n4l1m said:

ocel igrati noko koji minut, il ce kuzmic da ozivi i raspalog kufosa?

Imaš iznad izjavu Radonjića, sve je lepo objasnio ... :classic_biggrin:

Posted (edited)

završio svo ludilo za danas, spremam gistro domaće kokice...uz njih Birra Morreti neka cena sedamdes dindži...

...žena do osmice završava lazanje i ide kod kume...a kumin muž donosi neki uštekan mango...

...klincu kupio prošle nedelje PS4 i on ga već iskuliro...

...al nas drži momački...ima se ubiemo s Tekkeni do midnajt...ako ne i jače.

Edited by Wingwalker
  • Like 2
Posted
završio svo ludilo za danas, spremam gistro domaće kokice...uz njih Birra Morreti neka cena sedamdes dindži...
...žena do osmice završava lazanje i ide kod kume...a kumin muž donosi neki uštekan mango...

Probaj kozel, ista cena kada je na snizenju, a meni je za klasu to bolje pivo ,[emoji2]

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

• Love 1
Posted
13 minutes ago, Wingwalker said:

Nahebo je Kolom, skroz ... :classic_laugh:

Posted

Lepo je kada je neko siguran i pouzdan poput nas - uvek možeš da računaš da će svi isporučiti svoj deo gluposti i nesposobnosti i da nikad niko neće zakazati 🙂

• Like 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 2
Posted

Ko li gura ovog Dobrića da ima ovoliku minutažu? Lik je najblaže rečeno užasan u svakom segmentu. Mlatara rukama, nikoga me može da sačuva, uzima stalno neke šuteve preko ruke, promašuje zicere... Evo, ne znam.

Posted
2 minutes ago, Takeshi_Kovacs said:

ja zadovoljan

mozda smo izgubili u poenima, ali smo sigurno pobedili u timskoj hemiji

a i primili smo samo 94

hemijom do konacne pobede!

Tacno su ovi sto su bili na pauzi zbog Covida razjebali hemiju sa kupa. A pretilo je sve da umlatimo.

Posted

No s druge strane, uvek neko novi iznenadi - kao večeras Lojd i Volden - recimo pomisliš da je nemoguće da budu toliko loši i nesposobni - ali te oni dok si rekao keks razuvere i pokažu koliko si naivan i glup 🙂

Posted

Prelomise nas na kraju trece cetvrtine. U cetvrtoj smo mentalno pali i nije bilo spasa. Hall je do blizu kraja skroz solidno igrao. Lojd sa druge strane ispod proseka. Odbrana nam je bila uzasna. Tesko reci ko je bio od koga gori u odbrani, ali moj tip je Davidovac. Nije igrao puno ali i to sto je igrao u odbrani je bilo bas lose.

Simon iznenadio.

Momci moraju jos dosta da rade da bi osvojili ABA ligu.

• Like 1
Posted (edited)

Eto ispunila se i zelja nekima da se spusta lopta dole na Noka. Pogodio je samo kada sam ostane sa obrucem. Sve ostalo je bilo vrlo lose. I los pregled prilokom pokusaja povratnog pasa.

Al hajde da to malo pripisemo i pauzi.

Edited by Vlada_79
Posted

BTW, Lojd je debelo precenjen i izhajpovan igrač. Spolja nije čak ni prosečan šuter na žalost. Prava mera Valensija, Baskonija i sl. 

• Like 5
  • Ha-ha 2
Posted
4 minutes ago, Del Piero said:

Eh, da nam je Johhny tu. Kako bi on svojim liderskim sposobnostima podigao ekipu iz pepela i poveo je u neslucene visine.

Otkad je prvo suspendovan, pa raskinut ugovor imamo skor 0-6.

PAMETNOM DOSTA : D 

• Thanks 1
Posted
5 minutes ago, Takeshi_Kovacs said:

valjda je bilo dovoljno samo da se skloni da nam ne rusi ovu sjajnu hemiju i timsku igru

Ne mora da se sklanja, nije ništa više od još jednog malo važnijeg šrafa u timu, no svetlosnim godinama je daleko od kvaliteta igrača kojem se daju ključevi tima u ruke. Niti to može da funkcioniše kod nas, niti u bilo kom drugom timu u koji će otići. Gradi se neka koncepcija oko njega kao centralnog igrača ali to makar na EL nivou jednostavno ne može proći jer on nema kvalitet da to iznese. Čak i ABA, kada krene mesarenje pitanje je da li će moći.

• Like 2
Posted

Svaka cast igracima. Tako se bori. Nije sramno izgubiti od Olimpijakosa, pa jos bratskog kluba. Ja sam zadovolja. Kuzmic konacno se izdigo iz prpela. Dobric odigrao vrhunski i sem nekoliko promasenih zicera nema se sta prigovorit. Simonovica i Lazica potpisati i za sledecu sezonu .

• Like 2
Posted
2 minutes ago, Slavisa iz Tavankuta said:

Svaka cast igracima. Tako se bori. Nije sramno izgubiti od Olimpijakosa, pa jos bratskog kluba. Ja sam zadovolja. Kuzmic konacno se izdigo iz prpela. Dobric odigrao vrhunski i sem nekoliko promasenih zicera nema se sta prigovorit. Simonovica i Lazica potpisati i za sledecu sezonu .

kako je tebi dobro :classic_blink:

• Like 1