Jump to content

Prognoza na dan 10.04  

65 members have voted

1. 1. Da li KKCZ osvaja ABA ligu?

• Da, bićemo šampioni
    • Ne, loši smo ove sezone
    • Ne znam, još uvek nisam siguran

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Posted

A sad te prepoznajem ti si došao sa RSB foruma i bas imas smisla za humor [emoji108]
Ne znam koji si se moj navrzao na mene , ali dobro [emoji16] ( danas sam dobre volje, zavrsilo se 12sto casovno putesestvije )

Btw, opasno si me pobrkao sa nekim [emoji38]

E da, nevolem sto smo unapred skinuli gace na ovoj mini turneji po Espani.

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

Posted

E da, nevolem sto smo unapred skinuli gace na ovoj mini turneji po Espani.

Nije to skidanje gaća...idemo na Real, Valensiju a i dolazi Barsa dok smo bez Lojda, Hall-a, Nnoka, Wolden rovit a i Simke nam nije baš u top formi. Pa ti uigravaj ekipu i spremaj specijale.

Послато са Redmi Note 8T помоћу Тапатока

• Like 2
Posted
4 hours ago, Wingwalker said:

Nije to skidanje gaća...idemo na Real, Valensiju a i dolazi Barsa dok smo bez Lojda, Hall-a, Nnoka, Wolden rovit a i Simke nam nije baš u top formi. Pa ti uigravaj ekipu i spremaj specijale.

Послато са Redmi Note 8T помоћу Тапатока

Kako smo bez Hola, zar nije sa ekipom?

Posted

Kad god pomislim da možda možemo da napravimo iznenađenje protiv Valensije, setim se da Kalina igra za njih. Bukvalno sinonim za pobednički mentalitet.

Posted
Just now, Čvarkov said:

Kad god pomislim da možda možemo da napravimo iznenađenje protiv Valensije, setim se da Kalina igra za njih. Bukvalno sinonim za pobednički mentalitet.

nije to isti onaj kalina sto je grizao u kkcz i feneru

valensija kalina je izi going, ne zapinje mnogo kad ne mora

Posted

Ne znam igra li Dubljevic. Dobio je covid pred gostovanje Barsi, mada me ne bi iznenadilo da zaigra.

Sto se nas tice sa ovakvom rotacijom spolja mrka kapa protiv ozbiljnijih timova.

Posted
2 minutes ago, Takeshi_Kovacs said:

nije to isti onaj kalina sto je grizao u kkcz i feneru

valensija kalina je izi going, ne zapinje mnogo kad ne mora

Ne zapinje mnogo u rs, kolica vadi tek u playoffu. Ako može Lebron, može i Kalina.

• Like 2
Posted
2 hours ago, Čvarkov said:

Evo prekjuče bilo 3 godine kako je bacio onu cigletinu u Pioniru kad se lomilo a Djenka i Kuz srušili Fener.

Neka tako bude i večeras :classic_sleep:

• Like 1
Posted

Radonja večeras ruši stare mušterije. Radanov x faktor, JOB 20 poena , Kolom 9 asistencija a Deda bez spušanja sipa trojku kad se lomi za totalni raspad ekipe Valensije. Dugo se nisam ložio, što ne bi počeo danas :) Ajmo Zvezdo!

Posted

Pa dosta mi je iskreno više žalopojki, odakle toliki pesimizam. Gledam kod komšija, doveli pleja i već planiraju osvajanje EL i KRK a vama sve nešto smeta. Cigani nikad zadovoljni. 

• Like 2
  • Ha-ha 2
Posted
11 minutes ago, K.Dot said:

Pa dosta mi je iskreno više žalopojki, odakle toliki pesimizam. Gledam kod komšija, doveli pleja i već planiraju osvajanje EL i KRK a vama sve nešto smeta. Cigani nikad zadovoljni. 

Jbg, uvek težimo perfekcionizmu 🤣

• Thanks 1
Posted
20 minutes ago, K.Dot said:

nije istina

i laki se obradovao njihovom pleju onoliko

poskocilo mu srce skoro kao kad prof.dr. mozli napravi faul u napadu a sudija odmahuje da se igra nastavi

• Like 1
  • Ha-ha 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...