VISOKOLETAC Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Da li neko zna kakvo je stanje Voldenove povrede? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 (edited) Quote @Sector Ocekujes: Dobijes: Edited January 8, 2021 by 12Laki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Nije Lazarević...moj teča iz tihog kraja Zemuna je školski Vesnine frizerke... Послато са Redmi Note 8T помоћу Тапатока 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Prva ruka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 22 minutes ago, 12Laki said: Ocekujes: Dobijes: Nisam siguran ko moze da ocekuje tu vrecu pihtija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 2 minutes ago, Losmi17 said: Nisam siguran ko moze da ocekuje tu vrecu pihtija. Kolega Sektor. :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
J. J. Gittes Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 1 hour ago, Shunsuke Nakamura said: Da nije Dilan Enis? Ovo je interesantna prognoza, domace resenje, skorer, ima EL iskustvo, 500 djunti ako kvota nije manja od 8. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Od domacih mozda samo Avramovic i Jaramaz mogu da ulete i pomognu odmah posto ne verujem da su nam dostupni virtusovi placenici. Strane Igrace tipa Enis sa nasim pasosem nisam uzimao u razmatranje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 (edited) Enis srbenda bi se drpao za svaku loptu sa Lojdom...ladno ima 17ppg u Endesi. Mogao je Kokoškov da ga iscima bar za one vindovze. Edited January 9, 2021 by Wingwalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 (edited) Neko Miškov, ubeđen sam da je Radonja obavio razgovor sa Miškom pre dolaska u Zvezdu Edited January 8, 2021 by Milos 3.14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick88 Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Ko kaze da je uopste novi igrac u pitanju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 2 minutes ago, Maverick88 said: Ko kaze da je uopste novi igrac u pitanju? Ko je dobio naš pasoš? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick88 Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 2 minutes ago, Čvarkov said: Ko je dobio naš pasoš? Niko za sada ali mozda se radi na tome da neko dobije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Real izgubio kuci od Armanija. Steta. Ionako minimalna sansa da ih iznenadimo je nestala. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 7 minutes ago, Maverick88 said: Niko za sada ali mozda se radi na tome da neko dobije. Iako se ne slažem sa tim, hvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
J. J. Gittes Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 https://www.novosti.rs/amp/sport/kosarka/952710/najgori-igrac-evrolige-dolazi-zvezde-ima-indeks-minus-devet-nalazi-zacelju-liste-271-imena Ako odlazi najgori igrac EL jel se to racuna kao pojacanje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 5 minutes ago, J. J. Gittes said: https://www.novosti.rs/amp/sport/kosarka/952710/najgori-igrac-evrolige-dolazi-zvezde-ima-indeks-minus-devet-nalazi-zacelju-liste-271-imena Ako odlazi najgori igrac EL jel se to racuna kao pojacanje? Ne racuna se, al ako je zaista samo u pitanju pomenuta kriminalna aktivnost sa legalnim falsifikovanjem pasosa, onda ovaj 'trac' sluzi da se skrene paznja i fokus sa pomenutog linka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Gde je sad Filip Nejaki da se javi da ga odbrani od zlih statističara ? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mcl Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 11 hours ago, Sector said: Od cega boluje, kad vec imas informacije? Covjek trenira normalno sa ekipom i onda ne bude u sastavu iako igramo sa 2 beka. Obnovio je povredu protiv Igokee, poceo da trenira, ali nije bio spreman za Fener Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 2 minutes ago, mmajstor said: Ne racuna se, al ako je zaista samo u pitanju pomenuta kriminalna aktivnost sa legalnim falsifikovanjem pasosa, onda ovaj 'trac' sluzi da se skrene paznja i fokus sa pomenutog linka. Meni se cini da je ovo danas drugi tekst u novostima koji je uperen protiv kluba (ne ulazim u to da li je tacan i da li Lazic zasluzuje ovakav tekst, a zasluzuje). U isto vreme se Bircevicev novi ugovor kuje u zvezde, a u par novina nam se predstavlja romansirana biografija predsednika limara. Eto on je kao imao posle sluzenja vojnog roka autolimarsku radionicu, a onda je da bi prehranio porodicu, sa 23 godine odlazi u Italiju(mozes misliti sta je tako mlad radio u Italiji da bi zaradio silne novce). Po povratku u zemlju otvara svoje firme i ostalo je istorija. Malo je cudan tajming svih ovih tekstova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Napad na Lazica ne moze nikako biti napad na klub, na protiv. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Siguran sam da je Lazic zasticeniji od Covkinsa juniora, tako da dzaba nam sve, igrace kapetan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 1 minute ago, Cavani said: Napad na Lazica ne moze nikako biti napad na klub, na protiv. Ok, ne znam sta ocekujes, ali ja stvarno mislim da nema sanse da se Lazic ukloni iz tima. On je kapiten tima, koji vec mnogo dugo igra u Zvezdi i ne znam u kom bi klubu bio sklonjen. Sto je najgore nisam siguran ni da ce ga skloniti za sledecu godinu, a ozbiljan je minus u ekipi i to mnogo veci nego sto statistika pokazuje. Ono cemu se mozemo nadati je da mu se smanji minutaza. E, kada sam napisao sve to,sta su onda dva teksta sa negativnim prizvukom u istim novinama istog dana? Nemoguce je da se nekome u novostima to slucajno desilo, nego je postojala namera, a koji je cilj, to vec ne znam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 U principu Lazic moze da bude koristan ako saznamo da je neki od protivnickih igraca homofob pa ovaj udje da ga pipka za penis i tako izbaci iz tekme. Drugo ne vidim kao opciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 3 minutes ago, VISOKOLETAC said: Ok, ne znam sta ocekujes, ali ja stvarno mislim da nema sanse da se Lazic ukloni iz tima. On je kapiten tima, koji vec mnogo dugo igra u Zvezdi i ne znam u kom bi klubu bio sklonjen. Sto je najgore nisam siguran ni da ce ga skloniti za sledecu godinu, a ozbiljan je minus u ekipi i to mnogo veci nego sto statistika pokazuje. Ono cemu se mozemo nadati je da mu se smanji minutaza. E, kada sam napisao sve to,sta su onda dva teksta sa negativnim prizvukom u istim novinama istog dana? Nemoguce je da se nekome u novostima to slucajno desilo, nego je postojala namera, a koji je cilj, to vec ne znam. Lazic moze da ode samo na nacin kao Junior, a to je preko pritiska javnosti, do trenutka kada Covic senior mora da uradi damage control i da ga se otarasi. Ja licno jedva cekam da mu vidim ledja posto predstavlja sve ono sto ne podnosim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts