kokodakalo Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 11 hours ago, đubrivo. said: taman da ti ne kažu, to je odličan razlog da se raskine ugovor na štetu kluba i da lepo potražiš nekoliko drugih klubova koji će te rado prihvatiti ima ovde advokata, pa će valjda potvrditi da to nije zakonito ukoliko ti ne pristaneš na tako nešto Mozes da raskines ako dokazes. A u periodu o kom govoris i sa peavnim sistemom u Srbiji ovo zvuci kao bajka. 11 hours ago, đubrivo. said: verovatno je tako. sve se to znalo (dule upada na gajbe) a opet kažem, u našem "patrijarhalnom" društvu, verujem da je i uža rodbina neretko sa simpatijama gledala na te metode, pogotovo kada neko dete dođe iz unutrašnjosti pa kao jao šta će kako će, bolje da mu trener lupi jednu šljagu iz ljubavi uglavnom, sve je to manje-više poznato. dule je samo ekstreman primer te stare škole koja jasno sve manje ima mesta u današnjem sportu. Ovo je sramno izjaviti. Ako je to istina sto je receno, to je vid zlostavljanja, samaranje pogotovo i cak je i kaznjivo zakonom. Traziti opravdanje u tradiciji je mozda i sramnije od samog postupanja jer osoba koja tako postupa moze da bude bolesna. Ne znam da li bi bio toliko pun razumevanja da su ti samari zavrsavali na tvojim obrazima umesto na obrazima te dece. Ako je zaista i bilo takvih roditelja onda su tek oni sramni jer to znaci da ima je profesionalni uspeh i pre svega bogacenje njihove dece ispred njihove srece. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 @kokodakalo nešto sise zbunio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 19 minutes ago, kokodakalo said: Ovo je sramno izjaviti. Ako je to istina sto je receno, to je vid zlostavljanja, samaranje pogotovo i cak je i kaznjivo zakonom. Traziti opravdanje u tradiciji je mozda i sramnije od samog postupanja jer osoba koja tako postupa moze da bude bolesna. Ne znam da li bi bio toliko pun razumevanja da su ti samari zavrsavali na tvojim obrazima umesto na obrazima te dece. Ako je zaista i bilo takvih roditelja onda su tek oni sramni jer to znaci da ima je profesionalni uspeh i pre svega bogacenje njihove dece ispred njihove srece. jbg, tako je to moj kokodakalo zato smo i stigli ovde gde jesmo, najvise zahvaljujuci likovima poput djubriva i duloa koji oce da osamare cisto da ispostuju tradiciju ako nemaju neki bolji razlog 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 nekada se znalo da je ženi mesto pored šporeta 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 ili (ako pitas Trobeca) u sporetu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orthodox89 Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 (edited) 16 hours ago, Sector said: Ko sve ne igra sutra za Armani i zasto svi igraju i koliko ce nam zabiti Hines i Leday? Pomislih da nije neka repka pauza i da ne igramo dok ne vidih ovaj post 😐 Biće zaista teško večeras ne znam posle onog što sam video u prethodnoj utakmici imam osećaj da će ovi da nam pokupe jedno 20 lopti u napadu. Edited November 18, 2020 by Orthodox89 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 Sve ispod 10 razlike ce biti ok veceras. Moramo biti realni. A realnost je briga na koju se obaziremo 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 kako već tradicija nalaže...utrpat će nas matori Micov večeras da ima da se dimimo...naravno ako stigne na red od Rodrigeza, Hajnsa, Dilejnija, Datomea...i brata nam Puntera. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 Sto se tradicije tice, od njih nikad nismo izgubili u EL..mada za sve postoji prvi put😁 Hocu reci, nemojte da ste defetisti...idemo na pobedu veceras, pa onda u Barsu opusteno na jedno umereno tamburanje😎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 Ne kvari mi modžo Guduriću...bar nekog da zapljunem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 Armani je kontender za F4, jedino sto ih ubise povrede i korona. Delaney, Chacho Punter, Roll, Moraschini Shields, Micov Datome, Brooks Hines, Leday, Tercevski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 (edited) 22 minutes ago, Sector said: Armani je kontender za F4, jedino sto ih ubise povrede i korona. Delaney, Chacho Punter, Roll, Moraschini Shields, Micov Datome, Brooks Hines, Leday, Tercevski Za moj ukus previse mator i izraubovan tim.Ovaj tim bi pre 4-5 godina bio kandidat za titulu, sada mi deluje da je pola igraca na zalasku. Ne znaci da nas nece da odvale, ali meni se cini da im je plej of na misice neki maksimum Delaney, Roll i Tarzewski mislim da nece igrati veceras.Tanki su na 4, ovo je utakmica gde bi JOB mogao da izdominira, pod uslovom da svoju telesinu unosi u reket i odustane od onih fade away poludistanci Edited November 18, 2020 by Gudura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 Ima da ih razbijemo ko dete zvečku.👶 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orthodox89 Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 22 minutes ago, Gudura said: Za moj ukus previse mator i izraubovan tim.Ovaj tim bi pre 4-5 godina bio kandidat za titulu, sada mi deluje da je pola igraca na zalasku. Ne znaci da nas nece da odvale, ali meni se cini da im je plej of na misice neki maksimum Delaney, Roll i Tarzewski mislim da nece igrati veceras.Tanki su na 4, ovo je utakmica gde bi JOB mogao da izdominira, pod uslovom da svoju telesinu unosi u reket i odustane od onih fade away poludistanci Ovaj podatak nisam znao da ovi ne igraju, malo olakšava situaciju a ovo za JOB se potpuno slažem. Realno ni Brooks ni Datome ne mogu mu fizicki nista, Hines jedino. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 Ako može Datome fadeaway, može i naš Đoni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 kyle hines rumenige 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 Dovoljno je da Rol ne igra, on ima pik na nas. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 We’ll miss Gigi Datome unfortunately, but we’ll have back for a few minutes Delaney, Punter and Moraschini who are all available, but obviously far from having a good athletic condition.” Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 (edited) Treba raditi sa JOB-om...svaki put kada dobije loptu unutra Sale da ga podseti sa: ,,...udji Džoni !!!'' Edited November 18, 2020 by Wingwalker 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 Jesmo mi kompletni, ima izostanaka kod nas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 2 hours ago, Gudura said: Delaney, Roll i Tarzewski mislim da nece igrati veceras.Tanki su na 4, ovo je utakmica gde bi JOB mogao da izdominira, pod uslovom da svoju telesinu unosi u reket i odustane od onih fade away poludistanci Javlja mi se... Johny 27 poena, sut iz igre 7/24, Olimpija Milano - Crvena Zvezda 86-71. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 1 hour ago, Laki21 said: Dovoljno je da Rol ne igra, on ima pik na nas. Da sam režiser, platio bih Rollu lepu lovu za ulogu glavnog negativca, baš ima tu facu. Inače, vrlo pismen igrač, dobro je što ne igra ali su Manekeni duboki i bez njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 Meni se javlja Langston Hall 0/0 iz igre... 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 15 minutes ago, Chaos Is Me said: Da sam režiser, platio bih Rollu lepu lovu za ulogu glavnog negativca, baš ima tu facu. Inače, vrlo pismen igrač, dobro je što ne igra ali su Manekeni duboki i bez njega. Pa ispada da igra... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 Roll i Tarzewski su imali koronu, nisu igrali ni poslednju prvenstvenu.Mozda ih zato Mesina i ne pominje, nisam siguran da ce biti u protokolu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts