Helmet Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Ako se dobro sećam, Lisica je bio MVP finalne serije protiv Partizana u sezoni 1993/94. Neverovatan borac na terenu. Tuga.U regularnom delu prvenstva Partizan nas je dobio 7:0, moj cale, inace vatreni partizanovac me je zezao pred pocetak prve utakmice, kada smo ih dobili tu prvu utakmicu ustao je vidno iznerviran i urezao mi se njegov komentar u secanje, " ma i corava koka neko zrno ubode" . E ta corava koka ih raznela u nastavku serije, jedva su izbegli ciscenje. Da ne pricam da nisam smeo ni da se radujem jer je cale svaki moj gest shvatao kao provokaciju, pa su mi bgm pretile i batine. Kraj zadnje utakmice nisam ni docekao u sobi jet je cale par puta imao jak poriv da me prebije isfrustriran desavanjima u toj seriji, secam se da me je baba izvela napolje pa sam virkao kroz prozor hahaha, kakva su to bila vremena. U toj seriji je briljirao Lisica, svugde ga je bilo. Posebno se secam t4 zadnje utakmice kada je bukvalno masakrirao Partizan. Kada smo dobili Partizan posle ere Vujosevica u onom polufinalu, jedan moj mladji komsija zvezdas me ushiceno pitao da li mi je ovo najveca pobeda Zvezde na Partizanom koje se ja secam, rekao sam kao iz topa da nije i objasnio mu da je ovo bio sudar rivala slicnih kvaliteta ma koliko nam psihicki bilo tesko da savladamo barijeru posle godina neuspeha. Ali da je prava barijera probijena tih 90-tih posle jos duzeg perioda neuspeha sa neuporedivo jacim Partizanom koji je bio apsolutni favorit pre te serije i koji nas je pobedjivao kako je stigao te sezone. Bilo je boljih igraca 90-tih, ali za mene je Lisica bio i ostao sinonim Zvezde tih godina. Pocivaj u miru legendo [emoji25]. Sent from my Mi 9T using Tapatalk 25 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 http:// 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 https://www.instagram.com/p/CHdGxUJJE_F/?igshid=6b33lwjm943w Kuridža ima najjače komentare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Saucesce, komsije. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Neka mu je laka crna zemlja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 kuridza nastavio gde je stao protiv primorske Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Volden 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Nadam se da posle ove utakmice nece biti dileme oko njega. 13 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Kamo je onaj @Wingwalker što plaši narod Mustafom ... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Idemooo 9 2 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Ubise ih Karate Kid i Predator. 11 2 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Sjajna odbrana veceras, napad predvodjen Amerima i odmah igraju mladjani cigani sa kerom pride... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Lojd da nastavi da nosi karate kid traku. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 @Ridji srecan rodjendan bro : ) ❤️ 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Srecan + indeks Lazica svima koji slave! 🍻 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orthodox89 Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Eto šta se dešava kada su bekovi agresivni i napadaju koš. Ovo očekujem od Voldena stalno i on to može bez problema. Hvala Saši što je konačno "naterao" bekove da napadnu koš. Totalno druga priča u napadu. Bravo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokodakalo Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Uz vrlo dobrog Voldena mislim da umesto Roca mozemo pokusati sa nekim mladim neafirmisanim plejmejkerom od preko bare. Ne dobijamo od Roca gotovo nista. U odbrani standardno los, a u ovom mandatu ni napad nije sjajan. Imamo prostor za pokusaj na 2+1 ugovor pa sta nam bog ili Karaicic daju. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Volden indeks 32 a Lojd 31. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Čarter let 8 1 19 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 2 minutes ago, kokodakalo said: Uz vrlo dobrog Voldena mislim da umesto Roca mozemo pokusati sa nekim mladim neafirmisanim plejmejkerom od preko bare. Ne dobijamo od Roca gotovo nista. U odbrani standardno los, a u ovom mandatu ni napad nije sjajan. Imamo prostor za pokusaj na 2+1 ugovor pa sta nam bog ili Karaicic daju. Sto je najgore ja ne vidim neki napredak kod njega iz utakmice u utakmicu... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Just now, Železničko gnomče said: Čarter let Hvala Nebojsi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Тешко ће у пару Лојд и Волден имати овакве статистике али се искрено надам да ће Сале наставити да форсира напад бекова према кошу. Браво момци! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Bravo momci, bravo Saša. Konačno posloženo kako treba, igra s jasnim planom, idejom, ciljem i realizaciom. Sjajno pripremljen i odigran meč. Moram da primetim da su igra sa i bez Džonija bukvalno nebo i zemlja. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_79 Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 9 minutes ago, Cavani said: Ubise ih Karate Kid i Predator. Kralju.😄 Pravo u metu. Gde ih se samo seti.😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Kako prija čarter😄 Šalu na stranu, dabogda nam svaka ovakva bila. Pametno, strpljivo kreativno, uz ekstra odbranu i taktički savršeno. Da ne dužim, bravo coach, i za vođenje utakmice i za izjavu posle👏 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts