Fat Zadd Posted June 12, 2020 Share Posted June 12, 2020 11 hours ago, HAMMER said: bekup se zna, drugog nek iskopaju. Hocea reći, prvi play se zna, backup-a nek iskopaju 😴 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 12, 2020 Share Posted June 12, 2020 7 minutes ago, John Dies at the End said: Hocea reći, prvi play se zna, backup-a nek iskopaju 😴 Jok, sve je lepo napisao. backup se zna, startni se traži :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted June 12, 2020 Share Posted June 12, 2020 Jako je zahvalno i zajebano imati igrača koga ne možeš da braniš, tj. možeš da odigraš savršenu odbranu a on pogodi. Panter je takav otprilike od njega zavisi. E sad mora i trener da zna da ga koristi. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 12, 2020 Share Posted June 12, 2020 Ne osporavam ja tvoje misljenje, sasvim je legitimno da ga ne cijenis. Ne cijenim ni ja Calathesa ali nisam ozbiljan ako kazem da mu je realna cijena 50 000 evra. Za te pare ne igra ni Nenadic a kamo li igrac sa ~15ppg i ~50% iz igre. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi-Wan Posted June 12, 2020 Share Posted June 12, 2020 Kad su se malo emocije slegle zbog nedolaska Radonje, ipak ratio govori da je Sale Obradović zaista dobar potez. Ozbiljna košarkaška veličina, karakter i muda na mestu, u najboljim godinama, bez nekih velikih pauza što je važno za trenera. I još nešto - dobra uigrana ekipa u stručnom štabu...posebno me raduje Karaičić. Sledeći logičan korak (u normalnim uslovima) bio bi definisanje budzeta i prema tome slaganje tima, ali pošto to u našem slučaju nije moguće - mi krećemo u našu čuvenu igranku - želje, čestitke&pozdravi. Jedan dan kupujemo NBA zvezde, drugi dan sklapamo ili bolje rečeno sklepavamo tim od FMP igrača i sl. Uglavnom pravimo račun bez krčmara jer koliko sam skapirao mi smo gomilu sponzorskih para unapred spucali, a pitanje je šta će biti sa kartama i posetom sledeće sezone. Ali jbg Nebojša je tu neprevaziđen svako drugi bi odavno poludeo. Obrni okreni treba izmisliti par miliona € u narednih godinu dana. Al da ne idem dalje u ovu heavy priču. Elem tako praznih džepova evo nas na košarkaškoj pijaci i treba sada pazariti dobro. Sviđa mi se Saletova izjava o 2way igri i samo se nadam da će takve igrače i birati. Najvažnije po meni da imamo 2 dobra pleja, koji znaju šta rade, da čine saigrače boljim i da ne glume indijance u napadu. Druga stvar skok igra, dzabe sve ako ne možeš da zatvoriš skok protivniku. Ja bih krenuo tim redosledom u šoping, pa onda dalje. Nadam se da će Deki Davidovac dobiti što veću ulogu i da će ga Sale na način trgnuti da pojuri svoj maksimum jer ipak je retkost imati 205cm igrača koji je u glavi plej uz sasvim dobar šut i dribling i na sve to glava na mestu kad se lomi. Možda je najbolja paralela između njega i Boriše, jer ovaj drugi ima pojedinačne aspekte na većem nivou (skok, brzinu, šut, procenat masti...bla bla) ali dzabe kad je DeDa tata mata u glavi i može Boriša da se okrene naopačke i zakucava zubima ali DeDa je doktor košarke za njega i uvek bi ga pre birao u tim i dao mu da rešava. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted June 12, 2020 Share Posted June 12, 2020 Za one koji nisu gledali. Jucerasnje gostovanje Sase u emisiji u obrucu na Areni. I danasnje na tv Nova S. https://www.tvarenasport.com/emisije/u-obrucu/kosarka/emisija-u-obrucu-sasa-obradovic-2020-06-12 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted June 12, 2020 Share Posted June 12, 2020 Drugari jel potpisao Jimmy Butler za nas?Kakva je atmosfera bila i pretpostavljeni rosteri ne bi me cudilo da Klay Thomoson menja Lazica na dvojci.Ovako to izgleda 2.lazić,Clay Thompson,Nedovic ako pristane da potpise na 3 +1.🤣🤣🤣🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted June 12, 2020 Share Posted June 12, 2020 1 hour ago, Leonard said: Za one koji nisu gledali. Jucerasnje gostovanje Sase u emisiji u obrucu na Areni. I danasnje na tv Nova S. https://www.tvarenasport.com/emisije/u-obrucu/kosarka/emisija-u-obrucu-sasa-obradovic-2020-06-12 Ova zena citira samu sebe,kakva kolicina tipicnih pitanja.Kao da gledam RTS,ta vrsta rutine i banalnosti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 12, 2020 Share Posted June 12, 2020 1 minute ago, placebo said: Ova zena citira samu sebe,kakva kolicina tipicnih pitanja.Kao da gledam RTS,ta vrsta rutine i banalnosti. Pa bila 30 godina na RTS 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted June 12, 2020 Share Posted June 12, 2020 13 minutes ago, Laki John Terry said: Pa bila 30 godina na RTS 🙂 Gledao sam 7 minuta nisam mogao vise,samo cekam da ga pita sta je u horoskopu.Komsija vam je bio Novak???Jel cete se vratiti u Monako turisticki??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted June 12, 2020 Share Posted June 12, 2020 15 minutes ago, placebo said: Gledao sam 7 minuta nisam mogao vise,samo cekam da ga pita sta je u horoskopu.Komsija vam je bio Novak???Jel cete se vratiti u Monako turisticki??? Pa ne mora svaka emisija gde gostuje sportista da bude samo o sportu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 12, 2020 Share Posted June 12, 2020 Lik ne zna da je Rada institucija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted June 12, 2020 Share Posted June 12, 2020 7 minutes ago, Green23 said: Pa ne mora svaka emisija gde gostuje sportista da bude samo o sportu Za neformalne teme u ovoj zemlji ima apsolutna prava Dr.Nestorovic. 2 minutes ago, Zvezdinho said: Lik ne zna da je Rada institucija. Vise joj stoji Rada intuicija...🤣🤣🤣🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted June 13, 2020 Share Posted June 13, 2020 Losa fora... bas Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoodooDerina Posted June 13, 2020 Share Posted June 13, 2020 Trojka Đorđevića Hrvatima na njegovu asistenciju!? Još ide prepričavanje scene, a loptu je ispod koša izveo baš Topić 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 13, 2020 Share Posted June 13, 2020 9 hours ago, VoodooDerina said: Trojka Đorđevića Hrvatima na njegovu asistenciju!? Još ide prepričavanje scene, a loptu je ispod koša izveo baš Topić 🙂 Jebiga, vidi se da Rada prati sport. Hvala Saletu sto je ostao pribran i nije je ismejao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan9 Posted July 16, 2020 Share Posted July 16, 2020 Mojih 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 16, 2020 Share Posted July 16, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted July 16, 2020 Share Posted July 16, 2020 Milka ni najrodjeniji ne bi stavili u prvih 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 16, 2020 Share Posted July 16, 2020 Dobro je nije upario Stimca i Milka. Kakav tandem pod kosem. :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 16, 2020 Share Posted July 16, 2020 Ja sam hteo da napravim all decade worst team ali ne nudi igrače koje sam želeo da ubacim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 16, 2020 Share Posted July 16, 2020 1 hour ago, Sector said: gde ti je najbolji backup centar u EL? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted July 16, 2020 Share Posted July 16, 2020 Previse se druzi s kupijem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted July 16, 2020 Share Posted July 16, 2020 Da nisu malo uranili ovi iz Jurolig? Dekada traje jos 6 mjeseci 🙄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted July 16, 2020 Share Posted July 16, 2020 2 minutes ago, Kosta said: Da nisu malo uranili ovi iz Jurolig? Dekada traje jos 6 mjeseci 🙄 Opet ista priča 😞 Dekada nije isto što i decenija, dekada označava period od 10 godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts