Mina D. Harker Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Draga moderacijo, bolje da što prije otvorite Ameriku, jer se Amerika preselila na Ukrajinu, pa ćete morati i nju da zatvarate.😇 7
Smrtokapa Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 minute ago, Mina D. Harker said: jer se Amerika preselila na Ukrajinu Kronos i Mek potpisali ugovor o mineralima i sada kopaju po onoj temi. 10
fancy Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 5 minutes ago, Mina D. Harker said: Draga moderacijo, bolje da što prije otvorite Ameriku, jer se Amerika preselila na Ukrajinu, U pravu si upravo sam mislio o tome. Dakle... Izvolte u Getisburgu, polako samo, ionako će svi dizginu. 1 1
Kronostime Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 hour ago, DameTime said: Hvala. Ja uopšte nisam skapirala kako je u tom postu aludirao da je NGJ kao chatgpt sa halucinacijama Ne, glas razuma u psihopatoloskoj reciklazi psiholoskih pojmova od strane neukih i neiskusnih odzvanja kao prejaka zvonjava u mislimia nedostojnih za taj niv svesti i shvatanja. 15 minutes ago, Smrtokapa said: Kronos i Mek potpisali ugovor o mineralima i sada kopaju po onoj temi. Meni 100% - Mek rek`o da nema ruda.
Beonegro Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Trebalo bi splitovati temu Rat u Ukrajini na Rat za Ukrajinu i Rat protiv Ukrajine. 4 1
Clash Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 hour ago, Beonegro said: Trebalo bi splitovati temu Rat u Ukrajini na Rat za Ukrajinu i Rat protiv Ukrajine. Kakvs asistencija Fanciju za još jedan alley up. 1
Beonegro Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 5 minutes ago, Clash said: Kakvs asistencija Fanciju za još jedan alley up. The Glove to Reign Man 1
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 5 hours ago, fancy said: Tz, tz, tz... šta će ti ovo, posle, koliko godina na forumu? Nije lepo Ne znam Fancy sto se ljudis ali tvoje ime tamo stoji, tebe pitam....
Recommended Posts