Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Mina D. Harker said:

jer se Amerika preselila na Ukrajinu

Kronos i Mek potpisali ugovor o mineralima i sada kopaju po onoj temi.

• Ha-ha 11
Posted
5 minutes ago, Mina D. Harker said:

Draga moderacijo, bolje da što prije otvorite Ameriku, jer se Amerika preselila na Ukrajinu,

U pravu si upravo sam mislio o tome. 

Dakle...

Izvolte u Getisburgu, polako samo, ionako će svi dizginu. :classic_unsure:

• Like 1
  • Thanks 1
Posted
1 hour ago, DameTime said:

Hvala. Ja uopšte nisam skapirala kako je u tom postu aludirao da je NGJ kao chatgpt sa halucinacijama :smiley58:

Ne, glas razuma  u psihopatoloskoj  reciklazi psiholoskih pojmova  od strane neukih i neiskusnih odzvanja kao prejaka zvonjava  u  mislimia nedostojnih za taj niv svesti i shvatanja.:default_coffee:

15 minutes ago, Smrtokapa said:

Kronos i Mek potpisali ugovor o mineralima i sada kopaju po onoj temi.

Meni 100%  - Mek rek`o da nema ruda.

:classic_biggrin:

Posted
1 hour ago, Beonegro said:

Trebalo bi splitovati temu Rat u Ukrajini na Rat za Ukrajinu i Rat protiv Ukrajine.

Kakvs asistencija Fanciju za još jedan alley up.

• Love 1
  • 2 weeks later...
Posted

Nemam više nameru da pišem, ali ostajem manje-više veran čitalac jer mislim da je dobar forum i ima dobrog sadržaja, ažurnog i visprenog, i da ima dosta gotivnih korisnika. Mali savet za moderaciju, prijateljski maksimalno, bez ikakvog ulaženja u odluke o banovanju, i sa isključivim ciljem da se pospeši pisanje: morate nekako jasnije da postavite granice onoga što je poželjno i dozvoljeno na forumu, a šta nije. Koordinatni sistem je odlično postavljen kada je u pitanju Putin, FSB, Rusija i Ukrajina, ali potpuno nebaždaren kada su u pitanju masovna rokanja palestinske dece (ne pričam o teroristima, pričam o deci!). Trebalo je dosta vremena da se izbaždari oko SNSa, ali se izbaždario. Nadam se da će se prepoznati i baždarenje oko Trumpa i njegovih apologeta, kao i oko Orbanovih ili bilo kakvog novog Miloša Pavlovića kojeg nam ovo zlo vreme pošalje. Verujem da je otpor, nepoverenje, pa i prezir prema onima koji veličaju dokazane fašiste, diktatore, rasiste i korumpirani ološ neophodan, i tome svesrdno učim i svoje potomke. Možda grešim, ali ovo je moje uverenje.

• Like 6
  • Love 3
  • Thanks 2
  • Ha-ha 2
  • Tuzno 1
  • 3 weeks later...
Posted

Ako moze pitanje, sta se desava sa oglasima? Zadnjih dve nedelje bukvalno ne mogu da citam a retko I odgovaram na postove, oglasi su svuda, ne mogu da kvotujem vise postova, samo jedan po jedan. Oglasi iskacu I blokiraju stranu. Ja nista nisam promenila u settings. Veoma tesko za citanje I odgovaranje. 

Posted
50 minutes ago, Angelia said:

Ako moze pitanje, sta se desava sa oglasima? Zadnjih dve nedelje bukvalno ne mogu da citam a retko I odgovaram na postove, oglasi su svuda, ne mogu da kvotujem vise postova, samo jedan po jedan. Oglasi iskacu I blokiraju stranu. Ja nista nisam promenila u settings. Veoma tesko za citanje I odgovaranje. 

Ovde imas info.

Posted
2 hours ago, Angelia said:

sta se desava sa oglasima?

U skladu s odlukama plenuma na univerzitetima u Srbiji, postupak s oglasima na Vox92 je da moraju biti - blokirani.

U tu svrhu u browseru koristi se AdBlocker.

Posted
9 hours ago, fancy said:

U skladu s odlukama plenuma na univerzitetima u Srbiji, postupak s oglasima na Vox92 je da moraju biti - blokirani.

Mozda ali ja nisam menjala setting. Provericu.

Posted
17 hours ago, fancy said:

Mene ubise oglasi poslednjih nedelja, danas u Kanadi samo tu i tamo . Izgleda da zavisi od lokacije.

Posted
1 hour ago, DJORDJE said:

Mene ubise oglasi poslednjih nedelja, danas u Kanadi samo tu i tamo . Izgleda da zavisi od lokacije.

Rekoh da je poslednjih nedelja, nije tako bilo, I ukljucila sam ad blocker I nista.

Problem je sto iskacu po celom ekranu, I nijedan drugi sajt nemam taj problem. Btw da napomenem da pricam o Chrome na telefonu. 

Posted (edited)

Evo kako izgleda Forum na mobilnom u Crome ili u AdBlock pretraživaču, snimljeno u razmaku od par sekundi:

Screenshot-20250406-084541-com-android-c    Screenshot-20250406-084600-com-hsv-freea

Sad vidim da nema ni reklame za Unlimited TS, bila je tu od kad postoji Forum.

Edited by Div
  • Like 1
Posted
On 4/6/2025 at 3:02 AM, Div said:

Evo kako izgleda Forum na mobilnom u Crome ili u AdBlock pretraživaču, snimljeno u razmaku od par sekundi:

Screenshot-20250406-084541-com-android-c    Screenshot-20250406-084600-com-hsv-freea

Sad vidim da nema ni reklame za Unlimited TS, bila je tu od kad postoji Forum.

Mozda sam ja technically challenged 😀 a I nema zivaca da trazim sta se pokvarilo.

Posted
3 hours ago, Angelia said:

Mozda sam ja technically challenged 😀 a I nema zivaca da trazim sta se pokvarilo.

Nisam ni ja baš siguran da li dobro razumem šta si želela da kažeš, da li se odnosi na moje slike ili na celu raspravu. Kod mene se ništa nije pokvarilo, sve radi kako i treba da radi, na prvoj slici se vidi zaglavlje Foruma i reklame, tako internet prodavci magle misle da treba, na drugoj nema ni jedne reklame, tako ja mislim da treba, Poenta je da ima rešenja, svako može da podesi telefon ili komp po svojim željama. Može, možda Metalni može da da učini nešto da smanji prostor za reklame, čak i da ih nema, ako hoće da ostane bez tog prihoda ali meni svakako treba blokator reklama jer ne gledam samo Forum, pola interneta je negledljivo od silnih reklama koje ne možeš da izbegneš, koje su jednostavno maltretiranje, sad širim temu, ne znam kako ti stručnjaci za marketing ne shvataju da preteranom agresivnošću mogu i da odbiju potencijalne klijente. 

Kažeš u nekom od predhodnih postova da koristiš AdBlocker i da nisi menjala podešavanja a da ti reklame sad iskaču, možda treba da promeniš nešto u podešavamjima, ja sam možda, podesio dobro po metodu ćorave koke, kljuca pa šta bude, nije mi sve u meniju baš najjasnije ali probanm ovako pa onako, ako sam dovoljno uporan jednom bude dobro samo što često zaboravim šta sam menjao zadnje, pre nego je postalo dobro.

Posted

A gle ovo :classic_biggrin:

Dragan je na temi USA stavio link na CNBC portal i ne da adblokerom-"podržite novinarstvo dopuštanje reklama", tako nekako glasi zabrana.

Svako će naučiti ili instalirati, ali onda naletiš na takve sajtove i to ima smisla, ljudi zarađuju reklamiranjem.

Ovo ne znam šta je, preterano je.

Meni se čak pomera pretraživač dok pišem i kliknem na nečiji profil, na hide ikonicu, smajli promašim...

Posted
14 minutes ago, Helena said:

A gle ovo :classic_biggrin:

Dragan je na temi USA stavio link na CNBC portal i ne da adblokerom-"podržite novinarstvo dopuštanje reklama", tako nekako glasi zabrana.

Svako će naučiti ili instalirati, ali onda naletiš na takve sajtove i to ima smisla, ljudi zarađuju reklamiranjem.

Ovo ne znam šta je, preterano je.

Meni se čak pomera pretraživač dok pišem i kliknem na nečiji profil, na hide ikonicu, smajli promašim...

To nema veze sa forumom. Svi besplatni mediji se naplacuju kroz reklame, a one zahtevaju da nemas add blocker. 

Posted
16 minutes ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said:

To nema veze sa forumom. Svi besplatni mediji se naplacuju kroz reklame, a one zahtevaju da nemas add blocker. 

Nema veze sa forumom, al ima sa baruserom, o tome govorim.

I rekla sam da je ok to sa reklamama, bolje mi je nego paywall, ali ponoviću, ovo je ovde premnogo.

Ja sam na druge sajtove sa reklamama išla sa adblockom, ali na pomenutom prosto ti ne da čitaš, nego piše to što piše.

• Like 1
Posted
35 minutes ago, Helena said:

Nema veze sa forumom, al ima sa baruserom, o tome govorim.

I rekla sam da je ok to sa reklamama, bolje mi je nego paywall, ali ponoviću, ovo je ovde premnogo.

Ja sam na druge sajtove sa reklamama išla sa adblockom, ali na pomenutom prosto ti ne da čitaš, nego piše to što piše.

U tom slučaju, sa telefona, zadržiš prst na linku, otvara se meni sa kojeg izabereš "prikaži stranicu", stranica se otvara preko AdBlockera, kad završiš ugasiš tu stranicu i vraćap u AB automatski, odnosno nisi ni izlazila.

Na kompu imaš opciju da isključiš AB za taj sajt.

Naravno, nema opcije da sve bude komforno, besplatno, dostupno i zakonito. Mora bar neki klik da se portoši.