Mina D. Harker Posted March 3 Posted March 3 Draga moderacijo, bolje da što prije otvorite Ameriku, jer se Amerika preselila na Ukrajinu, pa ćete morati i nju da zatvarate.😇 7
Smrtokapa Posted March 3 Posted March 3 1 minute ago, Mina D. Harker said: jer se Amerika preselila na Ukrajinu Kronos i Mek potpisali ugovor o mineralima i sada kopaju po onoj temi. 11
fancy Posted March 3 Posted March 3 5 minutes ago, Mina D. Harker said: Draga moderacijo, bolje da što prije otvorite Ameriku, jer se Amerika preselila na Ukrajinu, U pravu si upravo sam mislio o tome. Dakle... Izvolte u Getisburgu, polako samo, ionako će svi dizginu. 1 1
Kronostime Posted March 3 Posted March 3 1 hour ago, DameTime said: Hvala. Ja uopšte nisam skapirala kako je u tom postu aludirao da je NGJ kao chatgpt sa halucinacijama Ne, glas razuma u psihopatoloskoj reciklazi psiholoskih pojmova od strane neukih i neiskusnih odzvanja kao prejaka zvonjava u mislimia nedostojnih za taj niv svesti i shvatanja. 15 minutes ago, Smrtokapa said: Kronos i Mek potpisali ugovor o mineralima i sada kopaju po onoj temi. Meni 100% - Mek rek`o da nema ruda.
Beonegro Posted March 3 Posted March 3 Trebalo bi splitovati temu Rat u Ukrajini na Rat za Ukrajinu i Rat protiv Ukrajine. 5 1
Clash Posted March 3 Posted March 3 1 hour ago, Beonegro said: Trebalo bi splitovati temu Rat u Ukrajini na Rat za Ukrajinu i Rat protiv Ukrajine. Kakvs asistencija Fanciju za još jedan alley up. 1
Beonegro Posted March 3 Posted March 3 5 minutes ago, Clash said: Kakvs asistencija Fanciju za još jedan alley up. The Glove to Reign Man 1
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted March 3 Posted March 3 5 hours ago, fancy said: Tz, tz, tz... šta će ti ovo, posle, koliko godina na forumu? Nije lepo Ne znam Fancy sto se ljudis ali tvoje ime tamo stoji, tebe pitam....
Mina D. Harker Posted March 8 Posted March 8 Molim moderaciju da otvori topike na KUL pdf, ostali su zaključani od juče. Hvala. 🙂
freethrow Posted March 16 Posted March 16 Nemam više nameru da pišem, ali ostajem manje-više veran čitalac jer mislim da je dobar forum i ima dobrog sadržaja, ažurnog i visprenog, i da ima dosta gotivnih korisnika. Mali savet za moderaciju, prijateljski maksimalno, bez ikakvog ulaženja u odluke o banovanju, i sa isključivim ciljem da se pospeši pisanje: morate nekako jasnije da postavite granice onoga što je poželjno i dozvoljeno na forumu, a šta nije. Koordinatni sistem je odlično postavljen kada je u pitanju Putin, FSB, Rusija i Ukrajina, ali potpuno nebaždaren kada su u pitanju masovna rokanja palestinske dece (ne pričam o teroristima, pričam o deci!). Trebalo je dosta vremena da se izbaždari oko SNSa, ali se izbaždario. Nadam se da će se prepoznati i baždarenje oko Trumpa i njegovih apologeta, kao i oko Orbanovih ili bilo kakvog novog Miloša Pavlovića kojeg nam ovo zlo vreme pošalje. Verujem da je otpor, nepoverenje, pa i prezir prema onima koji veličaju dokazane fašiste, diktatore, rasiste i korumpirani ološ neophodan, i tome svesrdno učim i svoje potomke. Možda grešim, ali ovo je moje uverenje. 6 3 2 2 1
Recommended Posts