realno *w Posted August 7, 2023 Share Posted August 7, 2023 Drugari Jesu li se samo meni poremetile notifikacije? Ranije mi je stizalo samo kada su odgovori na moje postove, sada na sve sa košarke? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted August 7, 2023 Author Share Posted August 7, 2023 37 minutes ago, realno *w said: Drugari Jesu li se samo meni poremetile notifikacije? Ranije mi je stizalo samo kada su odgovori na moje postove, sada na sve sa košarke? Ovo sto si ovde prikazao je zato sto si Follow-ovao celu kosarku, iskljuci pa nece vise. Inace, menjao sam podesavanja zbog email notifikacija, da ih ogranicim jer nam lose utice na mail deliverability. Dosta toga je prebaceno na notifikacije na forumu. Ako jos nesto nije ok saljite ovako sa screenshot-om da vidim tacno o cemu je rec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted August 7, 2023 Share Posted August 7, 2023 7 hours ago, MetalHead said: A sad i to hocete?! :) Izbacio sam jer sam hteo na ovim manjim editorima (na telefonu) da ne bude dve linije ikonica. Dodacu. Gazda, kad već imamo 2 linije opcija na telefonu (što je sasvim OK) ajde ako može još jedna opcijica, a to je onaj X^2 tj. superscript - nećeš ni osetiti a kreativnima će puno da znači 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted August 8, 2023 Share Posted August 8, 2023 @MetalHead samo da prijavim da su na fonu size i preview sišli u 3. liniju a deluje mi da ima mesta u 2. liniji: Mislim, nije to ništa sad loše, nego prijavljujem da znaš kako je na Samsungu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted August 8, 2023 Share Posted August 8, 2023 22 hours ago, realno *w said: Drugari Jesu li se samo meni poremetile notifikacije? Ranije mi je stizalo samo kada su odgovori na moje postove, sada na sve sa košarke? nisu samo tebi, problem je sto ne moze izgleda vise da se iskljuci da stizu notifikacije za followed content, zasivljeno da se skine sa notification list sad bi trebalo skinuti follow sa svakog contenta posebno :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 @MetalHead Ucitavanje podforuma Kosarka i Politika je ranije na mobilnom preko brauzera umelo da traje po par sekundi. Sada se ucitavaju instant. Sta god da si heshirao - good job! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 1 hour ago, Geronimo said: @MetalHead Ucitavanje podforuma Kosarka i Politika je ranije na mobilnom preko brauzera umelo da traje po par sekundi. Sada se ucitavaju instant. Sta god da si heshirao - good job! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 Jel si košarka zatvorena za goste? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 11 minutes ago, Helena said: Jel si košarka zatvorena za goste? Za banovane i izlogovane goste - jeste. Iskusio licno vise puta, veruj mi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 Mislim da jeste već duže vreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 Pa može da se zaobiđe, to sam htela da kažem-klikneš na nekog-nečiji profil i odeš na postove i uđeš u topik. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 40 minutes ago, Helena said: Jel si košarka zatvorena za goste? Na ulazu piše samo za odabrane :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 Uglavnom, bila sam banovana a htela sam da čitam. Pa sam ĆaĆkala. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 26 minutes ago, Helena said: Pa može da se zaobiđe, to sam htela da kažem-klikneš na nekog-nečiji profil i odeš na postove i uđeš u topik. Konkurisi za radno mesto u IT testiranju. Pokazujes talenat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 @Helena da ti nisi ulazila na podforum svetsko prvenstvo? Posto tu clanovi mogu da udju a na kosarku ne mogu... Bas sam se odjavio i probao. Ne vide se teme sa kosarke(clanovima koji pisu) a vide se sa svetskog...A tu mozes i ovako da udjes bez toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 Ja sam čitala šta me je interesovalo, verovatno svetsko, jer inače košarku ne volim. Ali nisam mogla da uđem banovana ili kao neregistrovanih ni tamo, a onako sam mogla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 Mogla si. Ovde se za kraće banove uglavnom ne vrši pravo banovanje korisnika (zabrana pristupa sajtu) već samo ukida mogućnost postovanja, i skoro celom forumu je moguće prići, čitati postove, čak i reagovati. Na Sportu je generalno ukinut pristup onima koji nisu članovi (zbog navale "padobranaca" za vreme derbija i sledstvenog opadanja performansi foruma), ali je na podforumu Svetsko prvenstvo u košarci 2023. to bilo omogućeno tako da je svako mogao da pristupi tom podforumu, pa i "banovani" (osim trajno banovanih). Bilo je dovoljno kliknuti na naziv tog podforuma. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 El samo meni nece embed twitova? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 Samo pejstuj link na tvit u post u browseru, ne komplikuj ništa.Sent from my phone using their app Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 twiter i YT se automatski embed-uju na ovom forumu. Ja sam se toliko navikao na to da na drugim forumima pomislim da nešto nije u redu kada vidim da ostane samo link 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 Ja moram da napravim spejs i odem u novi red da bi se X normalno pojavio, inače samo link-pričam za fon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 Dovoljno je sačekati posle copy/paste, neki put i 15-20 sekundi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 Onako je brže. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted September 15, 2023 Share Posted September 15, 2023 Mislim da je do mog telefona ili pretrazivaca . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irski_srbin Posted September 17, 2023 Share Posted September 17, 2023 Pozdrav svima, Kao sto se vidi novi sam korisnik, sve mi je jasno oko pravilnika i slicnih stvari, ono sto me zanima jeste kada cu moci da slobodno postujem na ostalim topic-ima? Nisam pronasao nista u vezi toga. Trenutno, mogu da ostavim postove samo na temi kosarkaske reprezentacije Srbije. Hvala unapred. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts