Jump to content

Bagovi i funkcionalnosti foruma


Recommended Posts

Just now, shonke said:

Neki drugi forumi koje pratim rade bez problema i dalje. Samo vox ne radi. 

 

Da li ti stižu push notifikacije, na reply-eve po tim forumima, ono, bedževi i zvuk, i koju verziju TT koristiš?

Link to comment
Share on other sites

54 minutes ago, fancy said:

Tapatalk je na žalost u opštem raspadu sa svim forumima, nije do Voxa.

Pogledaj ovih par postova...

 

Pročitao sam ali nisam siguran da je (samo) do TT-a.

 

Ulazio sam na neke rendom inostrane forume na TT i rade svi normalno. Za notifikacije nemam pojma jer nisam registrovan ni na jednom od tih.

 

Kao što rekoh, na Vox-u ne prikazuje uopšte spisak tema kada se uđe u neki pdf. To je počelo od pre nekoliko dana, pretpostavljam od apgrejda. Radilo najnormalnije dotad.

 

Sad sam pokušao i na pokojni b92 - normalno se otvaraju sve teme i prikazuju postovi.

EDIT: verzija 8.10.17 (2712) - poslednja. Telefon: iPhone

Edited by pendulum
Link to comment
Share on other sites

44 minutes ago, shonke said:

Mrzim notifikacije generalno pa je to ugašeno.

 

OK, hajde probaj da ih uključiš samo da vidiš da li stižu.

 

Meni je to što ne stižu već 3 nedelje baš katastrofa.  A inače, mislim da sam izmenjao sve verzije od 8.7.1 (1603) do 8.8.30 ...

 

Kao što rekoh, kad na osnovnom ekranu MY GROPS (sa forumima) odem na zvonce u onaj deo u kome su opcije YOU i SUBSCRIPTIONS - i gde je uvek stizao plavom crtom označen sadržaj ako ima novih pruka u temama koje pratim (SUBSCRIPTIONS) kao i da li ima odgovora na moje postove (YOU) - stoji ista situacija od 1. juna ove godine, zadnji datum kad su neke promene prenešene u aplikaciju.  E, sad, kad kliknem na te teme vidi se novi sadržaj, ali ubadam onako na slepo, bez infoa da li ima nešto novo ili ne.

Taj deo - zvonce, je bio jako značajan jer su tu uvek bile označene nove poruke u temama na nekoliko foruma koje pratim. 

Toga više nema od 1. juna i sad moram da ulazim pojedinačno na svaki forum koji pratim tj. MY GROUPS pa zabodem forum, pa onda 3. (od 5) ikona gore (2. ikona sa temama - ne radi (a radi na drugim forumima - kapiram da je to što tebi smeta, ali je meni nevažno jer ne browsujem po podforumima nego idem direktno na teme koje pratim izborom sledeće ikone gore), pa SUBSCRIBED opciju ispod, pa gde je plavo pored tu ima novih poruka, ali u listi tema nisu poređane tako da su teme sa novim porukama pri vrhu već po nekom svom random rasporedu...

 

Sve u svemu, tvoj problem jeste do ovog foruma, ali to će se verovatno srediti nekim novim pluginom za TT, ali je moj problem sa notifikacijama već u domenu TT developera i njihovog konstantnog brljetanja po aplikaciji... dok je nisu ubili ko zeca :classic_ohmy:

 

3 minutes ago, pendulum said:

Pročitao sam ali nisam siguran da je (samo) do TT-a.

 

Da, da... ustanovih, nisam ja gore u opcijama nikad išao da browsujem po podforumima, to mi bilo gubljenje vremena :classic_biggrin:

Link to comment
Share on other sites

U vezi TT, vidim da i drugi forumi sa ovom platformom imaju problema, bez obzira na verziju. Nije do upgrade-a. 

 

Sto se tice rangova i bedzeva spremam uputstvo ali pre toga cemo korigovati sistem. Cim vidimo sta radi. Sta ima smisla.

Link to comment
Share on other sites

Još malo TT zapažanja.

 

Notifikacije su se vratile pošto sam kreirao novi nalog na TT sajtu i pridružio forum.

 

Ali, novi sadržaj nije, i dalje mora da se uđe u pojedinačni forum.

 

Još zanimljivije je da stižu notifikacije za privatne poruke, ali one ne mogu da se vide niti pročitaju u "opštem" delu.

 

Cenim da u TT moraju da isprate (n)ovu verziju forumskog softvera i da se to ne događa samo na Voxu.

 

Edit: našao način da pročitam priv. sa Voxa na TT - direktnim ulaskom u notifikaciju u Notifications pojedinačnog foruma.

A nema je u porukama... Džizs. [emoji38]

 

 

Sent from my phone using dialer

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

18 hours ago, MetalHead said:

Sve vise naginjem ka tome da uopste i ne podrzimo tapatalk. 

 

Ne moze se izvrsiti validacija novog Tapatalk plug-in-a najverovatnije zbog secuirity servisa koje koristimo. Nisam spreman da ih se odreknem zbog toga. Ne pronalazim za sada workaround. Trazeci resenje nalazim samo puno zalbi ljudi (admina) koji su instalirali Tapatalk - da ne radi dobro i da cak ima sigurnosne rupe (ignorise postavke foruma sta je kome dozvoljeno). 

 

Tapatalk support gotovo da i ne postoji. Community im zvrji prazan pun neodgovorenih pitanja. 

 

Da ti odgovorim ovde.

 

Nadam se da će se ipak naći rešenje za TT.

 

Jeste interfejs lep na brauzeru ali brate mnogo smara kliktanje i čitanje na taj način. TT mi je nekako mnogo lakši za pregled, brži, jednostavniji, odmah ulaziš gde želiš itd. itd. Generalno mnogo više gotivim da ulazim preko aplikacija bilo da su njuz sajtovi ili nešto drugo nego da skrolujem kroz brauzer.

  • Like 3
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Ma ovo je bio problem i kad je forum poceo sa radom, pa su posle par dana resili. Ovo sada vec predugo traje, a i mucno je stalno osvezavati stranicu, pogotovo preko telefona i pogotovo ako je vise topika u pitanju. Mislim da su neki pluginovi za tapatalk u pitanju. Nisam bas u materiji, mozda i lupetam.

Link to comment
Share on other sites

Napisao je neko pre nekoliko dana. Nešto na tt se ne slaže sa novom verzijom foruma. Vezano za nešto oko sigurnosti. Meni liči da ga neće ni sredjivati. 

Čitanje na moblinom preko weba je baš mučenje. 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
6 hours ago, Div said:

 

Jel ovo bila neka havarija, vidim za čitavu noć bilo 5-6 upisa na "gornjim spratovima i u suterenu? Jutros samo 4-5 prijavljenih članova, obično ima bar desetak u ovo vreme.
 

 

Imao sam problem, preko telefona doduše i naravno, kako drugačije nego preko pretraživača, sa logovanjem. Instalirah jutros Mini-Operu, radilo neko vreme, sad je opet problem. Na compu, evo vidim fercera...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...