Drug Crni Posted October 23, 2020 Share Posted October 23, 2020 Sinoc ne uspeh da pristupim nijednom topiku cirka sat vremena..na forumu je boravilo nekih 500-600 posetilaca..mislim da je to jako lose (da ne upotrebim tezu rec). Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted October 23, 2020 Author Share Posted October 23, 2020 Ma pijana crveno-bela bagra razbucala kafanu sinoc, ovi jedni razbijali case i flase zbog fudbalskog nerviranja a ovi drugi isto to samo usled kosarkaske radosti. Uzas... i onda je neko prosuo pivo po razvodnoj kutiji a Mile Zica radi tek od 8 ujutru. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted October 23, 2020 Share Posted October 23, 2020 12 minutes ago, MetalHead said: Ma pijana crveno-bela bagra razbucala kafanu sinoc, ovi jedni razbijali case i flase zbog fudbalskog nerviranja a ovi drugi isto to samo usled kosarkaske radosti. Uzas... i onda je neko prosuo pivo po razvodnoj kutiji a Mile Zica radi tek od 8 ujutru. Bitno da si ga skarabudzio, u inat pjanim gostima 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted October 23, 2020 Share Posted October 23, 2020 A i Mile Zica malo slavio sinoc...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 Kod mene problem postoji na mobilnom, gde unazad par dana često dobijem poruku da je sajt offline. Sa desktopa nisam imao ni jednom taj problem. Možda vam bude od koristi to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 Promeni mobilni 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odjosh Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 Kad kliknes zvezdicu da ides na neprocitane postove, uvek te posalje na vrh poslednje strane, ali nisam siguran da li mozda ‘tako treba’ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 Mene uvek baci na poslednji nepročitani post. Jedino kad mi je loš net onda neko vreme stoji na vrhu stranice i kad se učita ode na taj zadnji nepročitani. Inače od juče mi se dešava da kad idem na sledeću stranicu teme klikom na dugme next ili na broj stranice baci me na dno sledeće ili izabrane strane pa skrolujem na gore da dođem na prvi post na toj stranici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted October 31, 2020 Share Posted October 31, 2020 Ponovo Ja 🤣 Kad' prelazim na novu stranicu, 4um me salje na poslednji post na novoj stranici ... mob. chrome!! Mslim, nije nesto da "smeta" previse , ali ... ( malo smo dzangrizavi u rano jutro ) 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted October 31, 2020 Share Posted October 31, 2020 Mob Opera isto, mada ne svaki put. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 Na PC ne mogu da se ulogujem na forum, kaze locked probaj za 10 minuta.Ko mi je hakovo nalog?Sent from my Mi 10 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 @MetalHead@Ridji Da li mozete da ubacite pri dnu stranica strelicu koja nas,klikom na nju,vraca na vrh stranice? Bilo bi funkcionalnije od skrolovanja. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted November 6, 2020 Author Share Posted November 6, 2020 42 minutes ago, Crni Bombarder said: @MetalHead@Ridji Da li mozete da ubacite pri dnu stranica strelicu koja nas,klikom na nju,vraca na vrh stranice? Bilo bi funkcionalnije od skrolovanja. Hmmm ovo bi moglo. Dobar predlog! Cim nadjem vremena implamentiracu, malo ceprkanja po kodu - nemoj posle da se zalite 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 Nemoj sad, dok ne prodje utakmica 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vg Posted November 19, 2020 Share Posted November 19, 2020 Ne znam da li se jos nekome desava, ali preko tapatalk ne mogu da vidim vise od 10 tema u jednom podforumu.Drugi forumi na koje imam u tapatalk nemaju ovaj problem. Samo vox92. Sent from my STK-LX1 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted November 19, 2020 Share Posted November 19, 2020 Ne znam da li se jos nekome desava, ali preko tapatalk ne mogu da vidim vise od 10 tema u jednom podforumu.Drugi forumi na koje imam u tapatalk nemaju ovaj problem. Samo vox92. Sent from my STK-LX1 using TapatalkMeni...Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 Da bih sa telefona postavio kratak video na forum,moram najpre da ga uploadujem na neki servis tipa imgur? Pa odatle na VOX? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted December 7, 2020 Share Posted December 7, 2020 Cesto mi se desava da ne mogu da se ulogujem preko fona, znaci tacno je i ime i lozinka ali nece ne znam zasto i ako nije htelo iz prve ne vredi da pokusavam nece, sacekam neko vreme i posle udjem bez problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted December 7, 2020 Share Posted December 7, 2020 To se i meni dešava, čak se desi da mi i blokira nalog na neko vreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted December 9, 2020 Share Posted December 9, 2020 Gde je nestala americka tema? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted December 9, 2020 Share Posted December 9, 2020 Pa tu je, ja je vidim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted December 9, 2020 Share Posted December 9, 2020 I ja je sada vidim, kada sam pitala bila je nekako nestala 😄 Hvala! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted December 10, 2020 Share Posted December 10, 2020 Sta se desilo sa opcijom spajanja postova? Koliki je interval u kojem ona funkcionise? Napisah dva posta na istom topiku u cirka 4 minute i nisu mi spojena..nije da je to sad neka katastrofa,ali bilo je funkcionalno.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted December 13, 2020 Share Posted December 13, 2020 46 minutes ago, Div said: Treba pritisnuti Alt+Shift. Komplikovano.😊 Ja se, pa sećam dobijanja da se instaliraju YU fontovi, pa onda potera po tastaturi gde je đ, š, nj, a trebalo je, ako ništa drugo, pravilno pisati ime i prezime, Mica i Mića nije isto. Ovde, na forumu, svejedno mi je kako ko piše. Jeste, u pravu si. Nisam ni mislio da se nesto raspisemo oko ovoga. 🙂 Meni je problem i da prebacujem tastaturu s'jednog na drugi comp i toliko se puta zeznem i otkucam na pogresnom jer nisam primetio da mi tastatura kuca na comp2, a ja hocu da pisem na comp1. Sve mi je jedno kako ko kuca, ali mi je problem da imam nasa slova kad kucam. 😛 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted December 14, 2020 Share Posted December 14, 2020 Ne znam tačno šta je problem s našim slovima - imaju telefoni, imaju računari?Na poslu mi je qwertz sa našom latinicom, isto mi je na laptopu, dok mi je na kućnom desktopu qwerty, sa našim slovima desno i... nikad se ne zeznem. Kao da je problem paziti dok kucaš... i na telefonu je lako staviti naša slova. Qwerty / Qwertz (ne moraju ni da se vide naši karakteri) tastatura, duži pritisak na d, c, z, s i eto ti naših slova. Ne mora sve da se kuca svetlosnom brzinom kad ti nešto padne napamet. Malo više vremena odvojiti na kreiranje posta, neće nikom da škodi - izgledaće lepše, a i sadržaj će biti kvalitetniji. Znam da ovo zadnje zvuči neverovatno, ali najgore je izbacivati tok misli i žuriti s postovima... Neće ništa da pobegne ;)Sent from my phone using their app Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts