SteveFrancis#3 Posted November 30 Posted November 30 Ove reklame koje iskacu na mobilnom u dnu ekrana, usporavaju skrol, secka i jako je neprijatno kretati se kroz stranice topika 2
MeanMachine Posted December 4 Posted December 4 (edited) Meni prave problem sa kucanjem. Užas. Verovatno nije do foruma već do same platforme na kojoj je forum prosto neshvatljivo u eri mobilnih ovako nešto. Edited December 4 by MeanMachine
fancy Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Tex_Willer said: Ne dozvoljava mi slanje nažalost. Kako ne dozvoljava "slanje"?!?, brate kopiraj url s Insta i pejstuj ovde.
Tex_Willer Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, fancy said: Kako ne dozvoljava "slanje"?!?, brate kopiraj url s Insta i pejstuj ovde. Izbacuje mi problem, ovako svuda van foruma sa insta delim bez problema sve.
fancy Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 3 minutes ago, Tex_Willer said: Izbacuje mi problem Kako ti izbacuje problem? Tačnije kad, u kom trenutku?? Evo, kopirao sam link s Insta i pejstovao ovde: 👇 https://www.instagram.com/p/DS7DOeKgIvM/ Edited 1 hour ago by fancy
Mina D. Harker Posted 58 minutes ago Posted 58 minutes ago Moguće da sam kompjuterski nepismena, ali imam problem sa postavljanjem slika na forum. Uvijek su mi prevelike (preveliki fajlovi) i ne mogu da ih okačim u najvećem broju slučajeva. Pa ako je moguće dodati neku funkciju da forum sam prilagođava sliku, tj da se doda neki foto editor u meniju. Or sum such thingy...
Don Dusko Posted 6 minutes ago Posted 6 minutes ago Tu ides ako si na kompjuteru levi klik otvoriti se padajuci meni i copy image adress. Tu ti kopira www.image.jpg I slika se automatski embeduje ovde kao slika. Mora imati skracenicu .jpg
Recommended Posts