MetalHead Posted May 26, 2020 Posted May 26, 2020 Drustvo, samo da ukratko i zvanicno obavestim da su novi moderatori @marejosip i @AgroLaki, bice moderatori na Politika i Drustvo, a kako sportska sezona "ozivljava" tako cemo i tamo prosiriti moderatorski sastav. Ima i bice i unutrasnjih pomeranja sa PDF na PDF, kao na primer da je sada @dulematicmoderator i na Vox Populi. Jos smo u tranziciji i bice jos promena, kao npr. formiranja jednog novog "tela" koje ce pomoci da forum "plovi u pravom smeru". 18
Kosjan Willavić Posted May 30, 2020 Posted May 30, 2020 On 5/26/2020 at 1:11 PM, MetalHead said: Drustvo, samo da ukratko i zvanicno obavestim da su novi moderatori @marejosip i @AgroLaki, bice moderatori na Politika i Drustvo, a kako sportska sezona "ozivljava" tako cemo i tamo prosiriti moderatorski sastav. Ima i bice i unutrasnjih pomeranja sa PDF na PDF, kao na primer da je sada @dulematicmoderator i na Vox Populi. Jos smo u tranziciji i bice jos promena, kao npr. formiranja jednog novog "tela" koje ce pomoci da forum "plovi u pravom smeru". Korektni i staloženi forumaši, čini se da će biti dobar izbor 3
Kronostime Posted June 2, 2020 Posted June 2, 2020 6 minutes ago, NMX said: Dva cigana i jedan grobar. Ok izbor. Više nas je. Zna se iz cije to kuhinje dolazi....
Tomiprunet Posted June 2, 2020 Posted June 2, 2020 3 hours ago, NMX said: Dva cigana i jedan grobar. Ok izbor. Više nas je. Koji su koji? da znam sa kojima da se ne druzim 😅
Constantin Posted June 2, 2020 Posted June 2, 2020 21 minutes ago, Slavisa iz Tavankuta said: Koji su koji? da znam sa kojima da se ne druzim 😅 Ma baš te briga...možeš s amnom, ja sam neutralan i volim 'ladno pivo 1
Radoye Posted June 2, 2020 Posted June 2, 2020 6 hours ago, NMX said: Dva cigana i jedan grobar. Ok izbor. Više nas je. 2 hours ago, Constantin said: Pravda za Meraklije Mrzim zvezdu i partizan! 3
Constantin Posted June 2, 2020 Posted June 2, 2020 33 minutes ago, Radoye said: Mrzim zvezdu i partizan! O ye...Radoye
Lobotomija Posted October 15, 2020 Posted October 15, 2020 Za podforum KUL su dodati moderatori: @A sad @dulematic @Neme @Radoye 3
Recommended Posts