Petar 91 Posted January 12, 2021 Share Posted January 12, 2021 I Ameri, objavio Handball planet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Nisam imao pojma da Ameri imaju rukometnu reprezentaciju, a jos manje da su se plasirali na svettsko prvenstvo. A bas sam se pre neku godinu zapitao i zamisljao dok sam gledao neko prvenstvo, kako bi to izgledalo da im u timu igraju neke atlete poput LeBrona(doktorirao trokorak), Howarda, Westbrooka itd itd... Kapiram da bi morali mnogo mnogo da rade na tehnici, ali koliko bi tesko bilo da se prebace u odbrani kada stanu i rasire one rucerde od dva i po metra. Vidim da u timu imaju i nekoliko momaka sa ovih prostora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar 91 Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Oni se i nisu plasirali valjda nego su dobili wild card od IHFa. Nije ni bilo kvalifikacija za SP zbog korone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzna Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 32 ucesnika + ovih 5 rezervi. Nema nas u 37 najboljih... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Ne znam kako vi, ali ja jedva cekam danasnju utakmicu 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 (edited) 2 hours ago, krzna said: 32 ucesnika + ovih 5 rezervi. Nema nas u 37 najboljih... To sam došao pitat. Po kojem kriteriju odlučuju ko su zamjene? Kako je Srbija odigrala kvalifikacije? Ako nije bilo kvala, po čemu Švicarska ide prije? Edited January 13, 2021 by Bugl Khan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Po plasmanu sa poslednjeg EP, a ako se ne varam mi smo tamo bili klasifikovani kao poslednji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 1 hour ago, Romantik said: Po plasmanu sa poslednjeg EP, a ako se ne varam mi smo tamo bili klasifikovani kao poslednji. Sad sam provjerio. Bili ste 20. od 24, ali bolje plasirani od Poljske i Rusije koje su dobile pozivnice prije Srbije. Jel možete na OI još? Jel idete u kvalifikacije za to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Ne. ^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Jbg, šteta. Mislim da je Srbija uvjerljivo najveći underperformer u rukometu. Zadnjih 20 godina konstantno imate 2,3,4 igrača na onom najvišem nivou( Ilić, Vujin, Nenadić, Šarić...) plus još toliko koji igraju u najjačim ligama ( Nikčević, Toskić, Šešum, Stanić, Bojinović...) a rezultati katastrofa. Imate tu medalju iz 2012. koju ste (igrajući rukomet iz 1982. ) uzeli isključivo jer ste igrali na domaćem terenu. Prije i poslije toga velika nula. Vidim da ste sad u kvalifikacijama maznuli Francuze doma, i tamo igrali x (mediji pišu da ste trebali dobiti i tamo). Nadam se da će Španjolac nastaviti s dobrim poslom i da ćete ostvarivati rezultate koji odgovaraju kadru kojeg imate. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Djironu je dovelo prethodno rukovodstvo RSS. U medjuvremenu je ono promenjeno,izabrano novo. Nova predsednica Saveza je rekla da Toni ostaje selektor muskog tima,ali znajuci kako stvari ovde funkcionisu - ne bih se zacudio da se dogodi i suprotno. Dobro je startovao,ali je pitanje koliko se dugo moze ici na entuzijazam i dobru atmosferu. Vlada velika besparica,a od toga je jos gore sto su organizacija saveza i odnos prema igracima ravni nuli..kao sto rekoh,doslo je novo rukovodstvo pa im treba dati sansu da se iskazu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Meanwhile, Grčka rutinski oprana 10 razlike. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Iskreno, mislio sam da je Djirona podvala i prodavac magle. A video sam pomak u igri u 2 utakmice kao ni kod jednog drugog selektora u prethodnih 10 godina. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 On 1/13/2021 at 11:53 AM, Bugl Khan said: To sam došao pitat. Po kojem kriteriju odlučuju ko su zamjene? Kako je Srbija odigrala kvalifikacije? Ako nije bilo kvala, po čemu Švicarska ide prije? Mi smo bili u baražu sa Slovencima, koji nije odigran zbog korone, i oni su otišli kao bolje plasirana reprezentacija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 Sta je sve odbranio tamnoputi golman Francuske. Ovo je jedna od boljih golmanskih predstava koje sam gledao, imao je jedno 20ak odbrana i nekoliko veoma imprsivnih. Norveska je usla kao favorit u ovom mecu ali je odigrala jako tanku utakmicu i pored svih ovih sillnih odbrana. Po malo su me podsetili na nasu igru iz onih perioda kada su imali tim nastakovan zvezdama. Minimalan broj kontri, spora igra, vrlo malo koriscenje krila, igra koja se zasniva jednom ili dvojici dominantnih igraca i cekanje toga da uradi nesto iz solo akcija(Sagosen 11 golova). Doduse treba pohvaliti i obranu Francuza koji su jako lepo rotirali. Sto se tice Francuza, njih najvise moze da brine ocajna igra Mema, koji ne moze da se sastavi. I protiv nas je lose izgledao, a ni u finalu CL se nije proslavio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 Ali Slivenija - Koreja 51-29.....Jeste da Koreja igra sa omladincima, ali opet..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 Bogami Japanci se ne šale.Verujem da Hrvatska može ovo da okrene, ali Japan pravi ozbilju ekipu za Tokio (ako bude bilo Igara). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 (edited) Kakve drame večeras 😁 Edit. Kapa dole za Brazil i Japan. Čupali su se i Hrvati i Španci u zadnjim sekundama, i izvukli jedva remi. Edited January 15, 2021 by Don Juan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 Danas svi igraju rukomet 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 Dagur je jedan od najboljih svetskih trenera, a Lino kao da nije ni spremao ekipu za ovu utakmicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 Lina je pregazilo vreme a Hrvati kao po običaju imaju slabe golmane 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janne240 Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 Angola igrala probojno, borila se za klasu moćnija Hrvatska, mogli su prsa u prsa, ne bi se tu mnogo promenilo, jedino umor i povrede bi se nabile nepotrebno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 Praktično je jedna reprezentacija već završila učešće zbog korone. Plašim se da upravo Korona ne odredi svetskog prvaka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janne240 Posted January 18, 2021 Share Posted January 18, 2021 Austrija pruza jak otpor Norvezanima. Odlicni golmani a Sagosen igra maestralno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted January 20, 2021 Share Posted January 20, 2021 Završi se prvi deo. Hrvati imaju baš laganica grupu i bila bi senzacije da ne prođu dalje, ali dosta će zavisiti od meča Danska - Katar, mada mislim da su Danci favoriti u ovom meču bez dileme. Ostale grupe su izuzetno zajebane i biće tu krvi do kolena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts