Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
5 hours ago, Smrtokapa said:

Bukvalno ovo. Juče sam rekao sebi "ma šta ima ovo da gledam kad je nemoguće da ne dobijemo lagano, odoh nešto drugo da radim".

Nije samo to u pitanju, ovako siroko prvenstvo Evrope nema preterano smisla, ogromna je razlika izmedju nekih ekipa,

Evo recimo mi se sprdali protiv Madjarica koje su jedne od najgorih ekipa i izgubili set, Poljakinje koje su solidne nam otkinule jedan. I onda rutinirale sve ostale u grupi. Italijanke nisu ispustile ni set u svojoj grupi, Turkinje ispustile jedan u svojoj grupi, Holandjanke ispustile jedan u svojoj grupi. Svaka grupa po sest ekipa, previse je. I 16 ekipa za ovo prvenstvo bi bilo previse, ali ne moze prvenstvo da se napravi sa manje, a ovi prave sa 24.

I kod muskaraca je isti format, ali tu ipak ima malo vise kvaliteta.

Edited by McLeod
Posted

Bravo devojke, kod njih nikad nije upitna volja i želja da se pobedi, i kad greše i odigraju loše nema predaje. Brine me samo ovaj selektor koji nikad nije pobedio u finalu sa nekom reprezentacijom. 

Posted

Bravo devojke! Da malo zaustave krvarenje nakon drugih danasnjih neuspeha.

Turkinjama duguju bas mnooooogo. Utiska sam da je ovo otprilike peti ili sesti mec u poslednjih isto toliko godina i da su nase devojke svaki put slavile, a da su Turkinje za to vreme redjale pobede u medjusobnim duelima u LN, MI i sl. nebitnim takmicenjima kada igramo sa kombinovanim timom. Ne bih imao nista protiv da se nastavi tradicija.

Posted
5 minutes ago, Perkos2 said:

Bravo devojke, kod njih nikad nije upitna volja i želja da se pobedi, i kad greše i odigraju loše nema predaje. Brine me samo ovaj selektor koji nikad nije pobedio u finalu sa nekom reprezentacijom. 

Moguće da grešim, ali mislim da je ovo Gvidetiju prvo finale s nekom reprezentacijom.

Posted
8 minutes ago, Stiletto said:

Moguće da grešim, ali mislim da je ovo Gvidetiju prvo finale s nekom reprezentacijom.

Vodio je Nemacku protiv nas u Beogradu

Posted
22 minutes ago, Perkos2 said:

I Tursku kad su bili domaćini i izgubili od nas

Da, to je cini mi se i komentator pomenuo ili neko mozda u studiju nakon emisije.

Inace odlicna prilika da se pokaze da je do igracica, a ne selektora😁

Gledao Turska Italija drugu polovinu 4. seta i 5. do 10:5 i mogu reci da je nivo igre bio daleko iznad nase u dosadasnjem toku turnira. 

Izvuci ce Turkinje najbolje od nas u finalu. 

Posted

Sve je u Turskoj podređeno Kubanki Vargas koja je pre neku godinu dobila i srpski pasoš pa šuškalo da će igrati za nas. Naše su mentalno jače ali mi je nekako Santareli bolji selektor od Gvidetija pa su šanse 45% : 55% za naše devojke

Posted

Svaka cast na jos jednom finalu, Turkinje su cini mi se bolje u ovom trenutku od nas, tako da sta god da bude, ovo je uspeh.

Moram nesto nevezano da napisem, vec duze vreme primecujem, a juce mi je to bas bilo primetno, Boskovicka kad ne ide dobro je jako negativna i pizdi na greske koje nacine druge devojke, pogotovo mladje koje u nju gledaju kao u boga, a kad ona pogresi ako se i ne drka na dizaca ili primaca u fazonu je ok idemo dalje.

Posto je toliko dobra i posto se pobedjuje to se ne primecuje ili gura pod tepih, ali u tesnijoj utakmici moze da bude bas toksicno i kontraproduktivno. Nadam se da necemo videti to vec sad u finalu.

Posted

Kako to ide sa selektorima, rotirali reprezentacije i evo ih sada u finalu. Moj laički utisak je da Santareliju ide nešto bolje vodjenje reprezentacija od Gvidetija, pa su mi i Turkinje blagi favorit. Liga im je top, uloženo puno para i u ligu i u reprezentaciju, preoteli nam selektora...

Posted
10 hours ago, McLeod said:

Svaka cast na jos jednom finalu, Turkinje su cini mi se bolje u ovom trenutku od nas, tako da sta god da bude, ovo je uspeh.

Moram nesto nevezano da napisem, vec duze vreme primecujem, a juce mi je to bas bilo primetno, Boskovicka kad ne ide dobro je jako negativna i pizdi na greske koje nacine druge devojke, pogotovo mladje koje u nju gledaju kao u boga, a kad ona pogresi ako se i ne drka na dizaca ili primaca u fazonu je ok idemo dalje.

Posto je toliko dobra i posto se pobedjuje to se ne primecuje ili gura pod tepih, ali u tesnijoj utakmici moze da bude bas toksicno i kontraproduktivno. Nadam se da necemo videti to vec sad u finalu.

Uh bre, baš voliš zavere. Info iz prve ruke kaže da je saradnja među devojkama vrhunska i da su maximalno naložene da uzmu zlato. 

Posted

Nije nikakva zavera niti znam kakav je njihov odnoa, samo ono sto se vidi preko TVa.

A tu se jasno vidi kako se Boskovic ponasa. Kako druge to tumace i da li je tolerisu je do njih.

Posted
6 minutes ago, McLeod said:

Nije nikakva zavera niti znam kakav je njihov odnoa, samo ono sto se vidi preko TVa.

A tu se jasno vidi kako se Boskovic ponasa. Kako druge to tumace i da li je tolerisu je do njih.

Vidiš da i sa selektorom razmenjuje mišljenje i on sluša njene sugustije, ona i Maja vode ekipu i to evo već deceniju funkcioniše super.