Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nisam gledao Slovence uopste, verujem da su ozbiljna ekipa cim su dobili ovako dobre ekipe.

Koje su im vrline i mane? Kakvi su im serveri? Dizac? Blok?

Posted

Vrline su im da su dobili Poljake i Ruse i da su definitivno dobar tim. Mane su im da su zeleni za osvajanje finala ali im se ne sme dati sansa. Srboslovenija pobedjuje.

Posted
50 minutes ago, kalistenika u rutini said:

...

Glen ce ici da gleda za trece mesto :default_coffee:

Nema šanse.

Ako momci ponove ovakvu igru - radovaću se zlatu. Poljacima već čestitam bronzu...

Posted (edited)

Servis je pola igre za nase. Nisam gledao celu, ali ono sto sam video je strasan blok i igra u polju nasih, pasivljenje smecova, Francuzi su morali da se pomuce da uzmu poen. Za mene je to najbolji pokazatelj kako ekipa igra. Ne tako davno imali smo utakmice (cesto upravo sa Francuzima) kada nismo mogli da pipnemo loptu u odbrani, nepostojeci blok, itd.

I ja omasih u proceni, na srecu. Odavno nisam video ovakvu odbranu sa nase strane. Iz toga polazi sve, kao i u svim timskim sportovima.

Edited by Del Piero
Posted

Meni se isto cini da je od srednjaka sve krenulo, od dobrih blokova , mnogk upasivljenih lopti i realizovanih kontri. Ali za ovakve rezultate Atanasijevic ne sme da ima los dan i mora da ima Urosa , Petrica,Ivovica da ga isprate. Lisinac i Podrascanin uglavnom nemaju neke ogromne oscilacije u formi od meca do meca