McLeod Posted August 31, 2023 Share Posted August 31, 2023 (edited) 5 hours ago, Smrtokapa said: Bukvalno ovo. Juče sam rekao sebi "ma šta ima ovo da gledam kad je nemoguće da ne dobijemo lagano, odoh nešto drugo da radim". Nije samo to u pitanju, ovako siroko prvenstvo Evrope nema preterano smisla, ogromna je razlika izmedju nekih ekipa, Evo recimo mi se sprdali protiv Madjarica koje su jedne od najgorih ekipa i izgubili set, Poljakinje koje su solidne nam otkinule jedan. I onda rutinirale sve ostale u grupi. Italijanke nisu ispustile ni set u svojoj grupi, Turkinje ispustile jedan u svojoj grupi, Holandjanke ispustile jedan u svojoj grupi. Svaka grupa po sest ekipa, previse je. I 16 ekipa za ovo prvenstvo bi bilo previse, ali ne moze prvenstvo da se napravi sa manje, a ovi prave sa 24. I kod muskaraca je isti format, ali tu ipak ima malo vise kvaliteta. Edited August 31, 2023 by McLeod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 31, 2023 Share Posted August 31, 2023 9 hours ago, Indig0 said: Nisam baš u toku, jel igrao uopšte Uroš Kovačević? Ni juče ni danas nije ulazio u igru, ne znam razlog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 31, 2023 Share Posted August 31, 2023 Uros je imao povredu, valjda ce da zaigra u nekom trenutku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 Rekli su da ce Uros igrati u narednoj fazi. Inace imamo prilicno finu ekipu, samo u selektora ne verujem preterano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 Ludi Italijan u polufinalu prvi put poslao u startnu postavu Drču i Lozo. Holanđanke se očigledno pripremale za Maju, nemaju pojma gde blok da postave. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 Tijana Bošković bi me usmrtila na licu mesta kad bi mi lupila jedan šamar 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 Devojke u finalu! Bravo! 3:1 pobeda protiv Holandije. Finale protiv Turske i Santarelija. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 Lozo najbolja večeras. Da vam žene pokažu šta je sportski duh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 Bravo devojke, kod njih nikad nije upitna volja i želja da se pobedi, i kad greše i odigraju loše nema predaje. Brine me samo ovaj selektor koji nikad nije pobedio u finalu sa nekom reprezentacijom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 Bravo devojke! Da malo zaustave krvarenje nakon drugih danasnjih neuspeha. Turkinjama duguju bas mnooooogo. Utiska sam da je ovo otprilike peti ili sesti mec u poslednjih isto toliko godina i da su nase devojke svaki put slavile, a da su Turkinje za to vreme redjale pobede u medjusobnim duelima u LN, MI i sl. nebitnim takmicenjima kada igramo sa kombinovanim timom. Ne bih imao nista protiv da se nastavi tradicija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 1 minute ago, Perkos2 said: Brine me samo ovaj selektor koji nikad nije pobedio u finalu sa nekom reprezentacijom. Nije vodio ove devojke. ❤️ 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 5 minutes ago, Perkos2 said: Bravo devojke, kod njih nikad nije upitna volja i želja da se pobedi, i kad greše i odigraju loše nema predaje. Brine me samo ovaj selektor koji nikad nije pobedio u finalu sa nekom reprezentacijom. Moguće da grešim, ali mislim da je ovo Gvidetiju prvo finale s nekom reprezentacijom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lmx Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 8 minutes ago, Stiletto said: Moguće da grešim, ali mislim da je ovo Gvidetiju prvo finale s nekom reprezentacijom. Vodio je Nemacku protiv nas u Beogradu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 7 minutes ago, Lmx said: Vodio je Nemacku protiv nas u Beogradu I Tursku kad su bili domaćini i izgubili od nas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 Pa da, ko što rekoh, mislim da je jasno zašto nije dobio ni jedno od ta dva finala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lmx Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 22 minutes ago, Perkos2 said: I Tursku kad su bili domaćini i izgubili od nas Da, to je cini mi se i komentator pomenuo ili neko mozda u studiju nakon emisije. Inace odlicna prilika da se pokaze da je do igracica, a ne selektora😁 Gledao Turska Italija drugu polovinu 4. seta i 5. do 10:5 i mogu reci da je nivo igre bio daleko iznad nase u dosadasnjem toku turnira. Izvuci ce Turkinje najbolje od nas u finalu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 Sve je u Turskoj podređeno Kubanki Vargas koja je pre neku godinu dobila i srpski pasoš pa šuškalo da će igrati za nas. Naše su mentalno jače ali mi je nekako Santareli bolji selektor od Gvidetija pa su šanse 45% : 55% za naše devojke Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 2, 2023 Share Posted September 2, 2023 Svaka cast na jos jednom finalu, Turkinje su cini mi se bolje u ovom trenutku od nas, tako da sta god da bude, ovo je uspeh. Moram nesto nevezano da napisem, vec duze vreme primecujem, a juce mi je to bas bilo primetno, Boskovicka kad ne ide dobro je jako negativna i pizdi na greske koje nacine druge devojke, pogotovo mladje koje u nju gledaju kao u boga, a kad ona pogresi ako se i ne drka na dizaca ili primaca u fazonu je ok idemo dalje. Posto je toliko dobra i posto se pobedjuje to se ne primecuje ili gura pod tepih, ali u tesnijoj utakmici moze da bude bas toksicno i kontraproduktivno. Nadam se da necemo videti to vec sad u finalu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lineker Posted September 2, 2023 Share Posted September 2, 2023 Kako to ide sa selektorima, rotirali reprezentacije i evo ih sada u finalu. Moj laički utisak je da Santareliju ide nešto bolje vodjenje reprezentacija od Gvidetija, pa su mi i Turkinje blagi favorit. Liga im je top, uloženo puno para i u ligu i u reprezentaciju, preoteli nam selektora... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted September 2, 2023 Share Posted September 2, 2023 Ako se dobro sećam, Gvideti kao selektor Turske nije imao Vargas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted September 2, 2023 Share Posted September 2, 2023 10 hours ago, McLeod said: Svaka cast na jos jednom finalu, Turkinje su cini mi se bolje u ovom trenutku od nas, tako da sta god da bude, ovo je uspeh. Moram nesto nevezano da napisem, vec duze vreme primecujem, a juce mi je to bas bilo primetno, Boskovicka kad ne ide dobro je jako negativna i pizdi na greske koje nacine druge devojke, pogotovo mladje koje u nju gledaju kao u boga, a kad ona pogresi ako se i ne drka na dizaca ili primaca u fazonu je ok idemo dalje. Posto je toliko dobra i posto se pobedjuje to se ne primecuje ili gura pod tepih, ali u tesnijoj utakmici moze da bude bas toksicno i kontraproduktivno. Nadam se da necemo videti to vec sad u finalu. Uh bre, baš voliš zavere. Info iz prve ruke kaže da je saradnja među devojkama vrhunska i da su maximalno naložene da uzmu zlato. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 2, 2023 Share Posted September 2, 2023 Nije nikakva zavera niti znam kakav je njihov odnoa, samo ono sto se vidi preko TVa. A tu se jasno vidi kako se Boskovic ponasa. Kako druge to tumace i da li je tolerisu je do njih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted September 2, 2023 Share Posted September 2, 2023 6 minutes ago, McLeod said: Nije nikakva zavera niti znam kakav je njihov odnoa, samo ono sto se vidi preko TVa. A tu se jasno vidi kako se Boskovic ponasa. Kako druge to tumace i da li je tolerisu je do njih. Vidiš da i sa selektorom razmenjuje mišljenje i on sluša njene sugustije, ona i Maja vode ekipu i to evo već deceniju funkcioniše super. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 2, 2023 Share Posted September 2, 2023 Ja se iskreno nadam da je tako i da ce osvojiti zlato. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted September 3, 2023 Share Posted September 3, 2023 Ovo kao u Istanbulu da se igra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts