crni96 Posted yesterday at 10:05 AM Posted yesterday at 10:05 AM Na poslednjem OI sam bio ubijedjen da ce nas razvalit svi. Al onda ako se sjecam Grcka, USA nekako se pravio scenario da cemo onako filmski dogurat do kraja. Hrvati u finalu apsolutni favoriti i znao sam da ce izgorit. Nadam se i sada to me 😄 1
Stiletto Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Koliko postova o utakmici sa Špancima, ne stižem da pročitam 😄 Vodimo gol razlike na poluvremenu, mnogo bolja igra nego protiv Holandije. Moraće još mnogo da se zapne za pobedu, ali na dobrom smo putu. Mali Glušac na golu za sada odličan. Martinović ima tako Šapić vajb, čim dobije loptu i dva prsta prostora odmah šutira, na Boga ne misli. Doduše, pogodi svaki peti šut, ali ga to nimalo ne tangira. 2
Nicklord Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago (edited) Slučajno su ćale i keva u BGu danas pa sam kupio karte i poslao da gledaju, valjda su očistili stepenice, nisu se javili 😄 Edited 20 hours ago by Nicklord
Oi! Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Velikih 9-6 i dosude brutaliti Mandiću. Crveni i 4 min igrač manje.
Stiletto Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Glupi, glupi Mandić. Koji mu je qfer trebao ovaj lakat? Držite se, momci!
Oi! Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Ne znam... Treća odbrana sa igračem manje, top. Ali šta radimo u napadu, iznudili smo dva isključenja Španaca i bez veze fulamo napad za +3.
Stiletto Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago E kad te hoće... 😃 Gol iz najnemogućije pozicije, desnom rukom sa desnog krila za pobedu 😁 A onda i Španac u poslednjoj sekundi polomi prečku 🍀
Problem sa licnim greskama Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Sudjenje kao da se igralo u avgustu na Costa del Solu. Ovo je de fakto bila pobeda za polufinale.
Molina23 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Kembe Stevanović je doktor posla, zna da spremi odbranu do tančina. Napad štuca usled potrošnje pozadi, ali se veruje u svakog beka do kraja. Škola Dejana Savića ❤️ Bravo za momke, konačno skinuta jebena Španija! Inače ova promena pravila su jeziva, bukvalno su modifikovali sport da bi random Japan, Francuska, Holandija i sl. mogli da te zajebavaju sa 3-4 brza plivača i prangijaju po app sistemu. Mnogo bitna pobeda, vreme je za povratak u vrh na EP, dug je post.
Milko Miller Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Impresivno je bilo kako smo se odbranili posle brutalitija, ali meni je cak impresivnije da smo uspeli posle takvog fizickog napora i cinjenice da smo ipak gubili 11-10 da preokrenemo utakmicu u zadnjem minutu.
crni96 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Svaka čast momcima, kakva utakmica. Sad realno rešavamo Izrael i s prve pozicije idemo na lakši put. 🙌
Milutinov Tata Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Put je isti, vodi preko Francuske, Crne Gore i Mađarske. Sad smo u odličnoj poziciji, ali nemamo luksuz da protiv bilo koga ne igramo na maksimumu. Nadam se da će se Mandić “smiriti” posle ovoga, i da Jakšić može da izdrži do kraja. Večeras odbrana na nivou završnice u Parizu, Glušac odličan, Viktor uštopovao Granadosa. Mislim i da su nas Španci potcenili, što je donekle i razumljivo. Ali nakon ovoga svi će nas malo drugačije gledati.
McLeod Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ne znam da li tu ima potcenjivanja i koliki bi idiot trebalo da budes da potcenis Srbiju u vaterpolu. To mi je u rangu potcenjivanja Brazila u fudbalu, nisu dugo najbolji, ali mi je luda sama pomisao na to. Mislim da je vise do toga da je igra sa novim pravilima stvarno volatilna i da su razliciti ishodi mnogo verovatniji nego nekad.
Oi! Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Bukvalno, utakmica sa Izraelom ne znači mnogo, put je definitivno isti. Iskreno se nadam da dobijamo Francusku i Crnu Goru, to nam sigurno obezbeđuje polufinale. Ne znam koliko je kažnjen Mandić? Spominjao je Rašović da će biti 1 ili 2 utakmice. Evo i jedne sličice sa utakmice. p.s. španski golman je imao odbrane 10/22. Slažem se sa MC-om, ne verujem da su nas potcenili. Ovo je jedna od naših najboljih utakmica u poslednjih nekoliko godina. Pogotovo do tog momenta i vođstva od 9-6, posle smo na mišiće igrali sa igračem manje.
Milko Miller Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Mandić dobio suspenziju od dve utakmice, neće igrati protiv Izraela i najverovatnije Francuske (ko bude treći iz te grupe).
crni96 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Dobro je, čitao sam da kazna može ići i do 5 utakmica Dovoljno je da nas zajebu za 3 bez njega.
Oi! Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 51 minutes ago, Milko Miller said: Mandić dobio suspenziju od dve utakmice, neće igrati protiv Izraela i najverovatnije Francuske (ko bude treći iz te grupe). Sada sam i ja čuo da je takva kazna, objektivno - dobro smo prošli.
Problem sa licnim greskama Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Nova pravila su mi cudna, nekako deluje da je svaki napad kontra ili polukontra. Ne vidim nikakav smisao.
Milutinov Tata Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Kad dobijas nekoga gde god stignes u poslednjih 5 godina, a vecina tih pobeda je rutinska, bez ikakve drame i nade za nase da mogu nesto uciniti, udje to podsvesno u glavu. Jos su Spanci odlicno i poceli, dva brza napada i 2-0. Moj utisak je da su oni nekako vise cekali nas pad u nekom trenutku, nego sto su pokusali da iz sebe izvuku maksimum i okrenu utakmicu. Naravno poslednja cetvrtina nakon iskljucenja Mandica je vec potpuno drugaciji mec, tu vec odlucuje "ludost" onih koji se brane i koliko su spremni da "poginu" za pobedu jer smo ipak imali +2 kada se to desilo. Mandic generalno ima problem u utakmicama gde ga rivali pritisnu i iskljuce iz igre, i onaj prvi pokusaj u poslednjem delu pre iskljucenja pokazuje da izgubi strpljenje u takvim situacijama, a nije mu ni prvi put da napravi nepotreban faul nakon toga. Stavio je sam sebi mnogo na pleca, zna se da je najbolji igrac i da bez njegovog ucinka verovatno ne mozemo do trijumfa, videlo se protiv Holandije kad ostalih nema da mora on da povuce, ali zavrsnica OI i sinocni mec pokazuju da ipak mozemo i do velikih pobeda bez toga, samo neka igra strpljivo i koncentrisano i bice to dobro za sve. Bice zanimljivo u prvom mecu druge faze, da vidimo kako cemo postaviti napad bez njega. Edited 4 hours ago by Milutinov Tata
Stiletto Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 16 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Nova pravila su mi cudna, nekako deluje da je svaki napad kontra ili polukontra. Ne vidim nikakav smisao. To je sad ta nova taktika posle skraćenja bazena, koju recimo Mađari uspešno forsiraju. Čim se vidi da će protivnički igrač s loptom da šutira (blizu kraj napada, recimo) svi koji nisu direktno šuteru u bloku kreću u kontru. Ako golman odbrani, igrači u kontri već pred protivničkim golom čekaju loptu.
Four Elements Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Meni je ovaj brutality u vaterpolu i nacin na koji se kaznjava apsolutno besmislen i prestrog. Sport koji je mozda i najcvrsci i gde fokus i jeste na gruboj igri i faulovima, koji se pritom igra u vodi gde se teze kontrolisu pokreti, da ima najstroze kazne za prestup nekih pravila mi je bas nonsense. Juce gubimo najboljeg igraca, a i ostale, na 4 minuta, od ukupno 32 cele utakmice, osakaceni i u napadu i odbrani, taj igrac ne moze ni naredne utakmice da igra, plus peterac, pa malo je mnogo rodjaci. Potencijalno osakatis tako ekipu ne samo na toj utakmici nego na celom prvenstvu. Svakako jesam da se nesportski potezi i faulovi kaznjavaju, ali npr. da imaju peterac i napad odmah posle toga sa igracem vise, gde taj igrac ne moze da se vrati vise u igru je sasvim dovoljno, kao u kosarci nesto slicno. Ovo juce em je bilo neizvesno a nije bila neka namera sigurno da ga udari laktom, prosto u zaru borbe dodje do toga, prestrogo za moj ukus.
Recommended Posts