crni96 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Na poslednjem OI sam bio ubijedjen da ce nas razvalit svi. Al onda ako se sjecam Grcka, USA nekako se pravio scenario da cemo onako filmski dogurat do kraja. Hrvati u finalu apsolutni favoriti i znao sam da ce izgorit. Nadam se i sada to me 😄 1
Stiletto Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Koliko postova o utakmici sa Špancima, ne stižem da pročitam 😄 Vodimo gol razlike na poluvremenu, mnogo bolja igra nego protiv Holandije. Moraće još mnogo da se zapne za pobedu, ali na dobrom smo putu. Mali Glušac na golu za sada odličan. Martinović ima tako Šapić vajb, čim dobije loptu i dva prsta prostora odmah šutira, na Boga ne misli. Doduše, pogodi svaki peti šut, ali ga to nimalo ne tangira. 2
Nicklord Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Slučajno su ćale i keva u BGu danas pa sam kupio karte i poslao da gledaju, valjda su očistili stepenice, nisu se javili 😄 Edited 6 hours ago by Nicklord
Oi! Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Velikih 9-6 i dosude brutaliti Mandiću. Crveni i 4 min igrač manje.
Stiletto Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Glupi, glupi Mandić. Koji mu je qfer trebao ovaj lakat? Držite se, momci!
Oi! Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ne znam... Treća odbrana sa igračem manje, top. Ali šta radimo u napadu, iznudili smo dva isključenja Španaca i bez veze fulamo napad za +3.
Stiletto Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago E kad te hoće... 😃 Gol iz najnemogućije pozicije, desnom rukom sa desnog krila za pobedu 😁 A onda i Španac u poslednjoj sekundi polomi prečku 🍀
Problem sa licnim greskama Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Sudjenje kao da se igralo u avgustu na Costa del Solu. Ovo je de fakto bila pobeda za polufinale.
Molina23 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Kembe Stevanović je doktor posla, zna da spremi odbranu do tančina. Napad štuca usled potrošnje pozadi, ali se veruje u svakog beka do kraja. Škola Dejana Savića ❤️ Bravo za momke, konačno skinuta jebena Španija! Inače ova promena pravila su jeziva, bukvalno su modifikovali sport da bi random Japan, Francuska, Holandija i sl. mogli da te zajebavaju sa 3-4 brza plivača i prangijaju po app sistemu. Mnogo bitna pobeda, vreme je za povratak u vrh na EP, dug je post.
Milko Miller Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Impresivno je bilo kako smo se odbranili posle brutalitija, ali meni je cak impresivnije da smo uspeli posle takvog fizickog napora i cinjenice da smo ipak gubili 11-10 da preokrenemo utakmicu u zadnjem minutu.
crni96 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Svaka čast momcima, kakva utakmica. Sad realno rešavamo Izrael i s prve pozicije idemo na lakši put. 🙌
Milutinov Tata Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Put je isti, vodi preko Francuske, Crne Gore i Mađarske. Sad smo u odličnoj poziciji, ali nemamo luksuz da protiv bilo koga ne igramo na maksimumu. Nadam se da će se Mandić “smiriti” posle ovoga, i da Jakšić može da izdrži do kraja. Večeras odbrana na nivou završnice u Parizu, Glušac odličan, Viktor uštopovao Granadosa. Mislim i da su nas Španci potcenili, što je donekle i razumljivo. Ali nakon ovoga svi će nas malo drugačije gledati.
Recommended Posts