Boxy Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago @fancy Svi smo znali na koga je mislila, a posebno sto svi znamo kakvi su njeni upisi. Meni je ekstremno zasmetalo i ja joj sigirno ne bih precutala, po cenu bana. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago 17 minutes ago, fancy said: ...Obrisan post i opomena za rečnik su za ovo napisano sasvim u redu. Da. Hvala. 19 minutes ago, DameTime said: Jasno je meni šta si hteo da kažeš, samo mi deluje da si iz najbolje namere malko relativizovao ono što je zapravo dosta veliki problem foruma, a @Drug Crnije na njega ukazao kroz svoj primer. Mislim da nije ok "odgovornost" prebacivati sa provokacije/uvrede na onoga ko to treba da primi. Nisam želeo da me tako razumeš @DameTime i kažem, moja je krivica što nisam bio dovoljno jasan. Eto. Kada bih sada krenuo u objašnjavanje, to bi razvodnjilo i simplifikovalo (nadam se da sam ub'o izraz) ono što sam želeo da kažem. I postiglo kontraefekat. Neću. Ispade ovo baš pipavo.Previše. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago "Nema nikakav problem s nogom", januar, 21. Deluje da može mnogo da se nauči od Novaka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts