Kronostime Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 7 minutes ago, de Havilland Mosquito said: Kad si već tu, ajd skrati ovih šest meseci.... Resio si da napredujes u Messerscmhitt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted June 20, 2021 Share Posted June 20, 2021 Ljudi, a gde nam je Crni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 Mislim da se Crni oprostio jednim prilično rebus postom na kafani na basketu, ali ne mogu sa sigurnošću da tvrdim. Pitanje....Jel tema o OI ostaje ovde ili seli na najviši sprat? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 Ne ode li Đoković na OI (ne znam kakva je situacija s time), mislim da nema potrebe da se seli tema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 (edited) 4 minutes ago, de Havilland Mosquito said: Mislim da se Crni oprostio jednim prilično rebus postom na kafani na basketu, ali ne mogu sa sigurnošću da tvrdim. Pitanje....Jel tema o OI ostaje ovde ili seli na najviši sprat? Propustio sam to, mozes li da iole prepricas sta rece tad? Edited June 29, 2021 by Kosjan Willavić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 stvarno se ne sećam, stekao sam takav utisak, a sećam se da nisam jedini jer je još neko odmah posle tog posta prokomentarisao isto to. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 ije ništa rekao, okačio je pesmu, ne sećam se koju, i ispod nje u spojleru mim sa natpisom THE END. U pravu je Boki, neko je odmah ispod pitao u fazonu zar i ti ode? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar 91 Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 @Milica Premestena je tema za OI Tenis na temu gde ce biti sve vezano za Olimpijske igre. Da bude sve na jednom mestu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 1 minute ago, Petar 91 said: @Milica Premestena je tema za OI Tenis na temu gde ce biti sve vezano za Olimpijske igre. Da bude sve na jednom mestu 🙂 mozda da dodas u naslov da se ta tema odnosi na tenis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar 91 Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 Upravo sam izmenio :) 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 10, 2021 Share Posted July 10, 2021 Kao prvo..... @zoe Bg i @Petar 91 molim Vas da počistite Đokovićevu temu. Na zadnje dve strane samo lični animozitet između pojedinih članova foruma Kao drugo.... ajmo da kao odrasli ljudi pronađemo neki način da takve stvari idu na mama temu direktno, bez potrebe da se zovu moderatori. Ja bih zaista zaista voleo da to bude milom, ali ću insistirati kod moderacije da upotrebe silu ukoliko se ovo nastavi. Hvala na razumevanju... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 Ja cu ponovo da postavim pitanje, da li je dozvoljeno da jedan forumas tera drugog sa foruma, samo zato sto drugacije razmislja? Ako jeste, ok, a ako nije, da li povlaci neku kaznu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 kako se postaje ovde administrator , ko vrsi selekciju kandidata , sve redom me zanima? hvala 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 Kako se postuju tvitovi? Hvala unapred. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 Iskopiraš link i trebalo bi da ga forum ubaci automatski, ponekad traje po nekoliko sekundi pa pričekaj. Ponekad imam problema s kompjutera da ne "kači" ali s telefona uvek radi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted July 12, 2021 Share Posted July 12, 2021 On 6/20/2021 at 8:38 PM, Milica said: Ljudi, a gde nam je Crni? Nema vise ni wwww... Pokusavam da nadjem post od neki dan kojim je verovatno "oterana" sa foruma ali je uklonjen... Eto jedan moderator je procenio da njeni postovi ne doprinose kvalitetu ovog foruma, lepo joj to predocio (samo ne znam zasto je to onda obrisano) i cura se povukla... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted July 12, 2021 Share Posted July 12, 2021 Obradović je banovan na basketu zbog Obradovica. [emoji38]Poslato sa STK-LX1 pomoću Tapatoka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 12, 2021 Share Posted July 12, 2021 Ja mislim da sam videla da je juce ostavio lajk na neki post, a mozda mi se i ucinilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted July 12, 2021 Share Posted July 12, 2021 Za dva dana mu ustice ban, a vrv moze da lajkuje dok je u rehab procesu [emoji3] Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted July 12, 2021 Author Share Posted July 12, 2021 2 hours ago, Milica said: Nema vise ni wwww... Pokusavam da nadjem post od neki dan kojim je verovatno "oterana" sa foruma ali je uklonjen... Eto jedan moderator je procenio da njeni postovi ne doprinose kvalitetu ovog foruma, lepo joj to predocio (samo ne znam zasto je to onda obrisano) i cura se povukla... Sve smece sa Novakove teme koje se napravilo taj dan je uklonjeno, nije jedan post vec 15-ak, medju kojima i taj koji spominjes. Da li se povukla zbog toga ne znam, ali postovi je trebalo da budu obrisani jer su trolovanje. Ako nemate tacne informacije, bez insinuacija da ne kazem flejmovanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 14, 2021 Share Posted July 14, 2021 58 minutes ago, Helena said: Zapravo i nije-na forumu ako nisi u stanju da suštinu ubodeš u par rečenica, nisi uradio ništa, jer silno guranje reči u post samo guši poentu... A on zapravo kaže-krivo mi je što je što je novak na 20 GS... Neprimereno je da ti meni govoriš šta je neprimereno, dok drugi mod kaže za čoveka koji je za 11 godina osvojio 19 GS,ima pozitivan skor sa dvojicom velikih, broj 1 drži kao rekord, ne zna da igra tenis. Ako je i od fedfana, mnogo je... Ono što je neprimereno je da forumaš koji nije napunio dva puna dana na forumu određuje šta je primereno a šta nije primereno. Neko ko piše na ovom forumu 15 godina sasvim dobro zna šta jeste a šta nije primereno. Neko ko je moderator takođe zna jako dobro šta jeste primereno a šta nije primereno. Molim te da malo razmisliš o tome. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 14, 2021 Share Posted July 14, 2021 A ja tebe molim da razmiliš o tome da li si ozbiljan...? Da čekam 15 godina da ne bih nečiju bogougodnu dušu slučajno uznemirila...? I da li misliš da je ovo prvi forum na kojem pišem...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 14, 2021 Share Posted July 14, 2021 Ono što ja mislim je da ovim tempom i ovim načinom nećeš dočekati 15 godina na forumu, to ti kažem iz iskustva nekog ko jeste 15 godina na forumu. Tako da možda ipak ne bi bilo loše da razmisliš malo o onom prethodnom postu. Svako dobro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 14, 2021 Share Posted July 14, 2021 Neka sam ja dočekala Novaka da je GOAT, za ostalo ćemo lako Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 14, 2021 Share Posted July 14, 2021 Novak nije GOAT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts