L' Imperatore Posted July 20 Share Posted July 20 1 hour ago, Darth Steva said: Sta reci… Jednostavno prejaki. Danas nije ni bio plan da se ulovi ovaj breakaway. Ali je to bila čista posledica obračuna izmedju Remca i Jonasa. Pogi ni kriv ni dužan pokupio kajmak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted July 21 Share Posted July 21 6 na Giru, 6 ovde… kapa dole… ako ne bude sportista godine, ne znam onda ko treba da bude. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 21 Share Posted July 21 Još ako skupi snage za zlato na OI... ne znam konfiguraciju olimpijske drumske trke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted July 21 Share Posted July 21 Pricali su neki dan da ove godine ide na zlato na svetskom jer mu odgovara staza, vozi se u Cirihu. Zbog toga trenutni plan je da preksoci Vueltu, iako jako primamljivo zvuci da pokusa nemoguce i uzme sva tri grand Tura u istoj godini. OI su preblizu posle Tura, sumnjam da ce ucestvovati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurgen Posted July 21 Author Share Posted July 21 (edited) Ucestvuje, ne bi me iznenadilo da uzme zlato. Prvi favorit je svakako MVDP, uz Van Aerta, Narvaeza i Pogija. Staza nije previse teska ali ima dosta penjanja ukljucujuci i tri puta uspon na Monmartr u poslednja 3 kruga oko Pariza. Ovo je profil: Nece ici na Vueltu sigurno. Edited July 21 by Jurgen 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts