SteveFrancis#3 Posted September 18, 2020 Share Posted September 18, 2020 1 hour ago, Jurgen said: Ako misliš na nacionalno prvenstvo Slovenije na hronometru, to je bilo sve samo ne klasičan ITT: Koji sam ja profil onomad gledao, bog sveti zna... Strasno. U svakom slucaju, ima Tadej sta da kaze, sasvim sigurno. Uopste nije nerealno dostici ovih 50ak sec na ovakvom profilu i duzini, samo sto je ipak Roglic taj kome treba otkinuti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted September 19, 2020 Share Posted September 19, 2020 Pogacar trenutno na 25 sekundi [emoji3166] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted September 19, 2020 Share Posted September 19, 2020 Ja cu da se slogiram. Ajmo Tadej! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted September 19, 2020 Share Posted September 19, 2020 AJDE MALI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted September 19, 2020 Share Posted September 19, 2020 Ali nas komentator koji nije svestan sta ova grafika znaci, jaoooooo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted September 19, 2020 Share Posted September 19, 2020 Slusam Bredli Viginsa kako neverue Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted September 19, 2020 Share Posted September 19, 2020 Kako ga je razbio Tadej, pa da li je ovo moguce, kako ih je sve razbio zapravo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted September 19, 2020 Share Posted September 19, 2020 Najveca etapna pobeda u istoriji biciklizma!!! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mvasic Posted September 19, 2020 Share Posted September 19, 2020 Opa! Jedan od boljih turova :) Mislim da mu je ona promena bicikla razbila ritam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lesa Posted September 19, 2020 Share Posted September 19, 2020 Ma šta je ovo ljudi moji.. LUDNICA jbt!! Zasluženo 1/1 Navijao sam za Roglu, svestan već par godina koji je potencijal Pog, ali nisam očekivao da danas uđe u besmrtne.. SAM protiv prejake Visme.. 🦾 Oni kažu ovo nije viđeno od '89.. ma ovo je neviđeno šta se desilo danas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted September 19, 2020 Share Posted September 19, 2020 (edited) Neverovatno ... žao mi Rogle, al za Tadeja. Sjajan TdF Tri majice za Tadeja ... Edited September 19, 2020 by Kankkunen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mvasic Posted September 19, 2020 Share Posted September 19, 2020 Tri majice, i sam protiv voza. Neverovatno. Prvi tur koji mi je bolji od onog kad su se Rasmusen i Kontador trkali uzbrdo. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurgen Posted September 19, 2020 Author Share Posted September 19, 2020 Legendarno, legendarno, nemam druge reči, sa 21 godinom.... TADEJ POGAČAR 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted September 19, 2020 Share Posted September 19, 2020 Legendarno zaista. Način na kakav se je borio skoz čitav Tour. Kostantno u napadu, konstantno protiv jačih timova, samo 21 godina... Žao mi je samo da mu je sve ovo uspelo baš kad je Rogla bio na prvom mestu. Da je juče neki Bernal bio u žutoj majici, Slovenija bi je eksplodirala od oduševljenja. Ovako sve nešto mlako. Svima je drago zbog Pogija, ali niko ne slavi onako kako treba zato što im je ujedno i žao Rogle. Baš čudna situacija. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted September 19, 2020 Share Posted September 19, 2020 Meni nije zao Roglica uopste, prilican je smarac i preveliki kalkulant da bih ga nesto posebno gotivio. Zaista istorijski dan za biciklizam, legendaran performans Pogija. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted September 19, 2020 Share Posted September 19, 2020 (edited) Ma jasno. Više sem pokušao da dočaram situaciju sa slovenačkim navijačima i medijima. Kapiram da je večina ljubitelja biciklizma van Slovenije bila na strani Pogačara zbog načina vožnje i celog tog David vs Goliath scenarija, gde je sam uspeo da dotuče izuzetno jak tim Jumbo Visme. Edit: I kad sma gore napisao da mi je žao što je pobjedio baš Rogliča, nisam mislio da mi je žao Rogle. Nego da Pogačar zbog situcije kakva jeste, u sopstvenoj državi nije napravio apsolutnu erupciju euforije, kakva ide uz ovakavu istorijsku voznju. Šteta Edited September 19, 2020 by L' Imperatore Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mvasic Posted September 19, 2020 Share Posted September 19, 2020 Meni se JV zgadila prošle godine, kad nisu ni pokušali da napadnu na onoj skraćenoj etapi, a Krujswik bio solidan drugi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurgen Posted September 19, 2020 Author Share Posted September 19, 2020 (edited) 20 minutes ago, Mvasic said: Meni se JV zgadila prošle godine, kad nisu ni pokušali da napadnu na onoj skraćenoj etapi, a Krujswik bio solidan drugi. Tomas je bio drugi, a koliko se sećam obojica (Bernal i Tomas) su ga ostavili na kraju etape u Val Torensu. Kruijsvejk je dan počeo kao četvrti i prestigao Alafilipa za mesto na podijumu. Pogačar je osvojio 3 majice - žutu, belu i tačkastu. Edited September 19, 2020 by Jurgen 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted September 19, 2020 Share Posted September 19, 2020 11 minutes ago, Jurgen said: Tomas je bio drugi, a koliko se sećam obojica (Bernal i Tomas) su ga ostavili na kraju etape u Val Torensu. Kruijsvejk je dan počeo kao četvrti i prestigao Alafilipa za mesto na podijumu. Pogačar je osvojio 3 majice - žutu, belu i tačkastu. Ako su navodi slovenačkih medija tačni, prvi put posle skoro 50 godina, kad je to uspelo legendarnom "Kanibalu" Merckxu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted September 19, 2020 Share Posted September 19, 2020 Ceo dan napolju, nisam ni proveravala vesti, pustim reprizu i ne verujem sta sam videla kako jbt, kako?! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted September 19, 2020 Share Posted September 19, 2020 https://www.steephill.tv/2020/tour-de-france/photos/stage-20/018b-RTX7WK6O.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted September 20, 2020 Share Posted September 20, 2020 Danas će ovi iz Emirata da se šepure, ispijaju šampanjac ... jbg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted September 22, 2020 Share Posted September 22, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted September 24, 2020 Share Posted September 24, 2020 Sta mislite za WCC IT? Rekao bih Campenaerts ili Ganna. Kapiram da je Cavagna iscedjen, isto vazi i za Dumoulina, a Dennis nije uopste u nekoj posebnoj formi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted September 25, 2020 Share Posted September 25, 2020 Neko od ovih sto nisu vozili Tour i sto su se spremali iskljucivo za ITT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts