MilošVB Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 (edited) 8 minutes ago, Ruby Rhod (koji lebdi) said: Dobra bre ova Kiciceva serija 🙂 Meni je to najprijatnije iznenađenje kod nas, tipa, ikad. Ne znači da je nešto epohalno, ali očekivao sam jedno ništa a dobio fin proizvod. Edited November 1, 2020 by MilošVB 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 14 minutes ago, MilošVB said: Meni je to najprijatnije iznenađenje kod nas, tipa, ikad. Ne znači da je nešto epohalno, ali očekivao sam jedno ništa a dobio fin proizvod. Bas tako. Ja bih rekao neka nasa mild verzija Kalifornikacije 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 14 hours ago, Ruby Rhod (koji lebdi) said: Dobra bre ova Kiciceva serija 🙂 Kako se zove? Nijesam u toku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 Just now, Shunsuke Nakamura said: Kako se zove? Nijesam u toku. P.S. Ninotchka 😍 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 Kicic mi je jedan od omiljenih domacih glumaca svoje generacije. Tako da cu pogledati sigurno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 Uh brate, Kičić i omiljeno u istoj rečenici. 😨 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 3 minutes ago, Chaos Is Me said: Uh brate, Kičić i omiljeno u istoj rečenici. 😨 Gotivan glumac. Cinjenica je da nema neku moc transformacije i da je sveden na te budalaste i blentave likove, ali ima smisla u tim ulogama. Sumpor iz Kengura je kultni lik za mene, jedan od najboljih u filmu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 Jeste Sumpor odličan, verovatno zato što je karakter sličan Kičićevom privatno. Ali svaki izlazak izvan tih "budalastih i blentavih likova" mu je baš skroman. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 To sam i rekao otprilike. Mada on rijetko kad ide dalje od tih uloga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 34 minutes ago, Chaos Is Me said: Jeste Sumpor odličan, verovatno zato što je karakter sličan Kičićevom privatno. Ali svaki izlazak izvan tih "budalastih i blentavih likova" mu je baš skroman. Po meni je recimo u Senkama pokidao, a nije nimalo budalasta i blentava. On je i reditelj ove serije i filma, mislim da je i sa te strane dobar posao odradio. Jeste da ima taj neki svoj fazon kako glumi, i nema mnogo izleta iz tih "budalastih i blentavih likova", ali nije da ne zna da odigra nešto drugačije likove. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 Meni je u Senkama prilično bezveze. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 3 hours ago, Chaos Is Me said: Meni je u Senkama prilično bezveze. U ovoj seriji je dosta drugaciji od onoga na sta nas je navikao. Kao sto rekose kolege, OK je kao karakterni glumac, samo sto to postaje repetitivno i verujem da ovom serijom pokazuje da je bas on umoran od toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 5 hours ago, Chaos Is Me said: Meni je u Senkama prilično bezveze. Njegova uloga u Senkama je kao stvorena za Sergeja, steta sto on nije glumio Alempija. A privatno poznajem lika koji ima ''Kicicev'' karakter i smorim se kad god smo u istom drustvu pa moram da ga slusam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 (edited) Savo Milosevic kao vizantijski car u novoj seriji ,,Srpski junaci srednjeg veka". Najjaci komentar sto sam procitao: ima facu kao da gleda zavrsnicu meca sa Alkmarom. Edited November 5, 2020 by Shunsuke Nakamura 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
estranged Posted November 9, 2020 Share Posted November 9, 2020 Državni službenik odličan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted November 9, 2020 Share Posted November 9, 2020 7 hours ago, estranged said: Državni službenik odličan. Opasna serija. Opasna! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 (edited) Sta znam meni su smadrljali zadnje 3 epke, al dobro to je nasa produkcija. Krenula nova serija na Superstar TV, 12 reci , Tihomir Stanic u ulozi djavoljeg advokata i Viktor Savic kao pocetnik advokat koji je kaznjen zabranom da bude advokat posto je polagao pravosudni za druge, nekako po atmosferi ali ne po radnji me podseca na ZeroZeroZero. Zasad izasle 2 epke. Nije lose, polako se uvode likovi, za sad obecava , videcemo kako ce da se razvija dalje. Dobra je i uvodna spica. Jedina zamerka mnogo muzickih efekata koji se preklapaju da dijalogom pa se dijalog i ne cuje. https://www.danas.rs/kultura/od-21-novembra-pocinje-emitovanje-serije-12-reci/ Edited November 23, 2020 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Bilo šta što ima Viktora Savića u jednoj od glavnih uloga ne može biti dobro. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted November 23, 2020 Author Share Posted November 23, 2020 Suits sa Viktorom Savicem kao kolegom. Povraticu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 (edited) Tacno sam znao da ce biti ovakvih komentara Nema nikakve veze sa Suits-om. Glavni baja je Tihomir Stanic koji gleda da izvuce mafijaskog bosa Pejakovic i zatvora a to podrazumeva i brisanje dokaza, a kad on glumi to ne moze da ne valja, ali dosta je rasirena radnja. Edited November 23, 2020 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Kosti ljudi moji to je serija 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 On 11/23/2020 at 4:07 PM, Mile1 said: Kosti ljudi moji to je serija Odgledah Meso, odlicna serija , samo mi je sranje finale serije. Zbrzali su nesto nepovezano. A bas i nije nesto toliko bas teska serija kao sto ste pricali. Ja ocekivao srpski Leftovers kako ste pisali. Spoiler Nisam shvatio sta se deslio nakon sto je Mirko zapalio lokal, da li je otisao na dobos, da li ga je prodao sta se desilo, kako su dosli do stana, kako je umro onaj Slavkov stric i ko je onaj lik na kraju sto ce kao da ubije Slavka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 29, 2020 Share Posted November 29, 2020 Mogu reći da 12 reči nije tako loša za sada. Stanić odličan, Savić smešan, ostali između. Onaj mali Denis Murić je odličan glumac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted November 30, 2020 Share Posted November 30, 2020 15 hours ago, Chaos Is Me said: Mogu reći da 12 reči nije tako loša za sada. Stanić odličan, Savić smešan, ostali između. Onaj mali Denis Murić je odličan glumac. Gledas Kosti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 30, 2020 Share Posted November 30, 2020 Nisam gledao do sada. I ovo sam više uhvatio uzgred, pa me privuklo ipak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts