Jump to content

Recommended Posts

Posted
15 hours ago, Crni Bombarder said:

Dobio Filip 75 76

Imaš li informacije šta Fića namerava da igra u narednih par nedelja? Valjda je drugi ispod crte za RG a nije se prijavio za kvalifikacije. Pritom, vidim da ga nema nigde ni za turnire na travi.

Posted (edited)

Prvi je ispod crte za glavni zreb RG (Isner se povukao). Ocekuje se da se i Raonic povuce (nije odigrao ni jedan mec na sljaci) i onda upada.

Iju! Filip se raspada protiv Travalje! Nadam se samo da nije neka povreda u pitanju.

Edited by wwww
Posted (edited)

Pa s obzirom da na RG ne brani ništa, to je realno da se uskoro desi.

naravno, pod uslovom da udje u glavni žreb uopšte 🙄

Edited by NikolaSRB93
Posted
2 hours ago, NikolaSRB93 said:

Pa s obzirom da na RG ne brani ništa, to je realno da se uskoro desi.

naravno, pod uslovom da udje u glavni žreb uopšte 🙄

Mislim da do Vimbldona ne brani ništa, a i tu kao i na letnjim mastersima brani fazon po deset bodova.

Posted
1 hour ago, Kosjan Willavić said:

Mislim da do Vimbldona ne brani ništa, a i tu kao i na letnjim mastersima brani fazon po deset bodova.

Pa da, u tom delu sezone je kuburio sa povredama prošle sezone. Baš sam danas nešto gledao i koliko sam uspeo da primetim Filip prošle sezone (2018.) nije odigrao nijedan jedini meč na šljaci 🤔

Posted

Posto smo propustili - u aprilu je Karlos Alkaraz Garfija ponovio nesto slicno kao Feliks pre nekoliko godina - kao 15-ogodisnjak je prosao u trece kolo celindzera u rodnoj Mursiji i pobedio usput Martinez Portera, klasicnog prasinara iz Spanije, top 200 je lik.

Pre toga je pobedio i Sinera, koji trenutno vazi za zvezdu u usponu. U medjuvremenu je napunio 16, a trener mu je niko drugi do Huan Karlos Ferero. Obratite paznju na njega.

• 2 weeks later...
Posted

Viktor dobio  Rodionova u prvom kolu celendzera u Surbitonu (trava). Tri seta.

Sledece kolo prvi nosilac, Humbert. 

Posted (edited)

Sutra pravi mali derbi u četvrtfinalu Surbitona izmedju Troickog i Karlovica. Viktor danas furiozan protiv Polanskog, nije dozvolio cak nijedno izjednačenje na svoj servis.

Edited by NikolaSRB93
Posted

Da zabelezimo da je Viktor drmnuo Karlovica i tako vezao po prvi put u ovoj sezoni tri pobede ............... vec tokom popodneva ocekuje ga jos jedan mec, polufinalni sa Kudlom  ..............

• Like 3
Posted (edited)

Kakva Viktorova renesansa na travi 😁 Bilo bi lepo kada bi upao kroz kvalifikacije i u glavni žreb W. Tačnije, vezao je četiri pobede, a ne tri jer  nije bio nosilac.

Edited by Kosjan Willavić
Posted (edited)

Ne volim tog Evansa nikako, lepo bi bilo od Viktora da nekako preokrene.

Edit: izgubio glatko i drugi set. :classic_dry:

Edited by alcesta
  • 1 month later...