Kronostime Posted October 18 Share Posted October 18 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted October 19 Share Posted October 19 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted October 20 Share Posted October 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted October 20 Share Posted October 20 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Div Posted October 20 Share Posted October 20 Ide Piroćanac ulicom, ispadne mu dinar iz džepa i otkotrlja se u šaht. Gleda on, tazmišlja: -Težak poklopac, dole prljavo, isprljaću pantalone ne isplati se da silazim. Ali, žao mu dinar pa se seti, zavuče ruku u džep, uzme hiljadarku i baci u šaht. -E, sad mi se isplati da silazim. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Posted October 20 Share Posted October 20 Napala tri razbojnika Pirocanca i posle duze borbe uspeju da ga savladaju, medjutim u novcaniku nadju samo jedan dinar. Kaze jedan razbojnik drugom: "Imali smo srece, da je imao 2 dinara, on bi nas sve ubio". 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ters Posted October 25 Share Posted October 25 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted October 26 Share Posted October 26 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted October 31 Share Posted October 31 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted October 31 Share Posted October 31 Kad podješ na pivo, pošao si.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted October 31 Share Posted October 31 1 hour ago, RatzenStadt said: Ovo sam poslao ženi pre neku nedelju Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted October 31 Share Posted October 31 9 minutes ago, Darko said: Ovo sam poslao ženi pre neku nedelju Sigurno nije presrecna sto imas chairdrobe xD A realno, koji kurac da vracas odecu u ormar ako ces je obuci za par dana. 80% odece u ormaru ne nosim, ili nosim dvaput godisnje. Ovako, na stolici ili podu, ti je na dohvat ruke, samo omirises iz opreza pre ponovnog oblacenja i toeto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted November 1 Share Posted November 1 5 hours ago, RatzenStadt said: Sigurno nije presrecna sto imas chairdrobe xD Nemam ja, ima ona 5 hours ago, RatzenStadt said: A realno, koji kurac da vracas odecu u ormar ako ces je obuci za par dana. 80% odece u ormaru ne nosim, ili nosim dvaput godisnje. Da je jedna stolica u pitanju, pa ajde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Div Posted November 1 Share Posted November 1 1 hour ago, Darko said: Da je jedna stolica u pitanju, pa ajde. i smo nekad, posebno zimi, mnogo stvari kačili na kvake, da bude pri ruci kad krenemo opet napolje. Kad je ponestalo mesta, predložio sam da na svim vratima postavim po 3 para kvaka. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted November 1 Share Posted November 1 2 hours ago, Div said: i smo nekad, posebno zimi, mnogo stvari kačili na kvake, da bude pri ruci kad krenemo opet napolje. Kad je ponestalo mesta, predložio sam da na svim vratima postavim po 3 para kvaka. Ja imam jedna vrata koja se i ne koriste i takođe kačim na kvake. Svi pizde ali se slažu da je to najpraktičnije za stvari koje nosimo par dana 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted November 1 Share Posted November 1 Kvake? Jeste vi čuli za ovaj izum: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selina Posted November 1 Share Posted November 1 3 hours ago, Klotzen said: Ja imam jedna vrata koja se i ne koriste i takođe kačim na kvake. Svi pizde ali se slažu da je to najpraktičnije za stvari koje nosimo par dana 🙂 Na kvaku mozes da okacis samo 1 jaknu, stolica, fotelja, more ceo kauc, mnogo su tu prakticniji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted November 1 Share Posted November 1 6 hours ago, Eddard said: Kvake? Jeste vi čuli za ovaj izum: Kao što vidiš na slici to je za jakne 🙂 @selina Imamo mi čiviluk u hodniku za jakne, na kvake (ima ih dve) kačim košulje na ofingerima, mnogo mi je pristupačnije od ormana ujutro kada se spremam za posao. Na svakoj po jedna košulja, ili eventualno na jednu kvaku dve košulje a na drugoj pantalone 🙂 Znači kada prvi put obučem košulju ona više ne ide nazad u orman nego ide na kvaku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted November 6 Share Posted November 6 Nedovoljno ozbiljno za temu Bliski istok: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted November 9 Share Posted November 9 On 11/7/2024 at 9:43 PM, PorodicneVrijednosti said: Ovo je slika i prilika desnicarenja rasirenog kod mladjih muskaraca danas. Radi se u totalnim kretenima, incelcinama izopcenim iz drustva jer su socijalno nesposobni i do jucer su u svojoj spavacoj sobi, da izvines, navlacili carapu na spolni organ i upijali red pill teorije od slicnih bolesnika tipa Andrew Tatea i sirili mizoginiji na raznim 4chanovima i slicnim opskurnim mjestima interneta dok im dolaskom Trumpa alt right ekstremisti tipa Jacka Posobiaca (koji se inace ovdje djelio kao legitiman nekakav izvor informacija, i on i njegov fasissticki profil End Wokeness) nisu dali platformu da svoju bolest i mentalne poremecaje prezentuju javnosti pa onda uz pomoc Muska (takodjer jasno socijalno poremecena osoba iako je genije za ono sto mu je primarna djelatnost) predstave kao nesto normalno i slobodu govora. Oni istinski mrze zene i opcenito sve koje su drugaciji od njih i koji ce im otvoreno reci da su poremeceni jer su kao sto rekoh nesposobni za bilo kakav vid interakcije sa zenama i opcenito bilo sta kompleksnije couch fuckinga i krive ih za svoju seksualnu isfrustriranost. Njih ne zanimaju manje takse i slicno, njih zanima iskljucivo da se svete onima koje krive za svoje frustracije, a najglasniji Trumpovi vikari su upravo takvi. Ja se iskreno nadam da ce u ovoj Trumpovoj administraciji ipak biti dovoljno normalnih i ozbiljnih ljudi koji nece dopustiti da ovakvi ekstremisti dodju u priliku lijeciti svoje frustracije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selina Posted November 10 Share Posted November 10 On 11/1/2024 at 7:37 PM, Klotzen said: Kao što vidiš na slici to je za jakne 🙂 @selina Imamo mi čiviluk u hodniku za jakne, na kvake (ima ih dve) kačim košulje na ofingerima, mnogo mi je pristupačnije od ormana ujutro kada se spremam za posao. Na svakoj po jedna košulja, ili eventualno na jednu kvaku dve košulje a na drugoj pantalone 🙂 Znači kada prvi put obučem košulju ona više ne ide nazad u orman nego ide na kvaku. Moze samo; kacim kosulje na ofingere ili na ofingeri ako si sa Juga Srbije), nikako lokativ. Ja turam sve u sifornjer jer se svakog dana drugacije odevam, muskarci tako rade kao ti, zene su druga prica. Civiluk i ofinger su lepe srpske reci, sa sve garnishnama. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Div Posted November 10 Share Posted November 10 3 minutes ago, Selina said: Civiluk i ofinger su lepe srpske reci, sa sve garnishnama. I firangama. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted November 10 Share Posted November 10 Sticky notes: https://en.wikipedia.org/wiki/Mansfield_Smith-Cumming 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted November 10 Share Posted November 10 ^Sta sam ja upravo procitao... Da Bog sacuva... Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted November 10 Share Posted November 10 Ja ne gledam domacu televiziju, ali ova Jelena me 'odusevljava' Nepresusan izvor gluposti Quote Јована је одмах сумирала утиске о боравку у САД. – 800 минута телевизијској материјала, 60 укључења, пет држава смо прешли… Био је јако изазовно, мало смо спавали, више смо радили. Нисам била уморна ни у једном моменту. Људи су тамо јако коректни, све раде по правилима, то ме је мало нервирало. Оно што ми се не свиђа је то што су у Њујорку јако нељубазни у ресторанима, буквално као да си му побио пола фамилије кад уђеш у ресторан. Ми нисмо такав народ – почела је она и додала: – У Вашингтону је другачије. Тамо су љубазни и тамо је све моћ. Кад станеш на улицу одмах осјећаш моћ. Јована је истакла да није била у штабу изабраног предсједника Доналда Трампа јер су ту могућност имали само амерички медији и поједини свјетски, али је додала да ће отићи код њега када буде радила интервју са њим. Bice to sudar umova MLK je poznat za borac, kao borac, najveci borac za afroamrikac.. am.. amerikan... amercki... afro amerikanckih prava Kulturno umetnicko edukativni program Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts