Polivalentni Stevica Posted December 8, 2025 Posted December 8, 2025 Ne znam zašto Seltik nije ubedio O'Nila da vodi ekipu do kraja sezone.Konsolidovao je ekipu,počeli su pobedjivati,verovatno bi i uzeli titulu sa njim na klupi.
crni96 Posted December 17, 2025 Posted December 17, 2025 Kakvo je sad interkontinetalno takmičenje? Zar to nije osvojio Čelzi?? Gledam igraju Pariz - Flamengo? Real osvojio prošle godine ovaj kup..
Мџе Posted December 17, 2025 Posted December 17, 2025 Zadržali su oba, ovo mu dodje kao superkup sada. Fifu treba ugasiti. 1
Bugl Khan Posted December 30, 2025 Posted December 30, 2025 The Rise of Minimalist Stadiums — Simple, Smart, and Stunning – SportsRender https://share.google/vZZOygzLxifCpFfUZ 1
crni96 Posted January 2 Posted January 2 Koliko je u portugalskoj ligi razlika u kvalitetu. Bukvalno vodeća trojka nema gdje prosut bodove i sve se rešava međusobno. Večeras Sporting na strani, očekujem rutinsko lupanje. Inače neko ko prati malo jače portugalsku ligu, interesantno koliko recimo klubovi iz donjeg dijela tabele pa čak i sa srede imaju ispod prosjeka stadione. Sve su to male tribinice, koje čak nisu ni solidno popunjene. Šiša ih Holandija ozbiljno kad bi poredili lige. I ako kad pogledamo sam vrh, trenutno bez Ajaxa su smiješni.
Polivalentni Stevica Posted January 19 Posted January 19 Luka maltretira PAO ove sezone.U dve ligaške utakmice,7 postignutih golova. 1
crni96 Posted February 9 Posted February 9 Kako će da gori Porto - Sporting večeras. Porto ima +4, dok opet s druge strane Sporting pokido ligašku fazu u Ligi šampiona. Porto prošlo kolo kikso 2:1 protiv Casa Pia. Poznavajući Fariolia i +8 je s njim nesigurno. Navija se za zaleno bijele. 🔥
crni96 Posted February 21 Posted February 21 Dosta liga će biti zanimljivo ispratit. U Belgiji se Royale Union izvuče večeras u 90toj. U škotskoj pakleno, mislim da Celtic ovo uzima i ako u neku ruku glupo je i komentarisati, sve je otvoreno. Jedina mi je želja da Sporting uzme treću u nizu 😊 Galata dobio Juvea al zato danas poraz i šansa Feneru da se izjednače na tabeli.
mare80 Posted February 22 Posted February 22 Koliki su bogalji Rendžers i Seltik ne bi me čudilo da na kraju mučeni Harts stvarno osvoji prvenstvo ... 😄 1
crni96 Posted March 3 Posted March 3 Вечерас прва полуфинална утакмица Купа Португала Спортинг - Порто 🔥
crni96 Posted March 8 Posted March 8 Porto večeras protiv Benfice za trofej 🥲 Stvarno ne vidim kako Sporting može ovde išta ako Porto dobije večeras. Šteta za sinoć i remi protiv Brage.
Barkley#34 Posted March 9 Posted March 9 Posle Old firma u kupu (pobeda Seltika na penale) je takođe bilo gužve na te terenu, doduše ne u ovom obimu. ........ Oli i Paok su sinoć odigrali 0-0, tako da se Aek ponovo osamio na vrhu tabele, sa dva boda prednosti u odnosu na pomenuti dvojac. ........ Dinamo tukao 'Ajduka 3-1 na Poljudu i može da razmišlja o tituli jer im beži deset bodova.
Bugl Khan Posted March 13 Posted March 13 Kakav sustav natjecanja imaju Škoti? Vidim 12 klubova, 38 utakmica i dijele se na Ligu za prvaka i Ligu za bedaka. Jedino kako sam došao do 38 je trokruzno i po jedna utakmica u završnoj fazi. Onda valjda da li si doma ili vani ovisi o tome gdje si igrao s određenim klubom prve 3 utakmice ( koliko doma, koliko vani). Ali što ako je Celtic npr protiv svih u Ligi za prvaka odigrao 2 doma? Ima 5 gostovanja u završnoj fazi? Zar ne bi bilo boljwe dvokruzno, pa onda dijeljenje? To bi bilo 32 kola. Pa Ligue 1 i Bundesliga imaju 34 kola.
crni96 Posted Sunday at 07:45 PM Posted Sunday at 07:45 PM Kakva ludnica u škotskoj. Mislim da Hearts neće izdržat.
Barkley#34 Posted Monday at 07:38 AM Posted Monday at 07:38 AM Počeo je grčki plej-of sa četiri najbolje ekipe, dvokružno, ukupno šest kola. AEK je pobedio Oli u gostima 1-0, a Pao i PAOK su remizirali bez golova tako da se AEK odvojio na čelu, sa per bodova prednosti u odnosu na Oli i PAOK. Sve je moguće do kraja ali se crno-žutima i Nikoliću smeši titula.
Sasha Posted Monday at 12:41 PM Posted Monday at 12:41 PM Jeste Aek sad favorit ali težak je Grčki plej of
crni96 Posted Monday at 03:26 PM Posted Monday at 03:26 PM Grčka liga je preteška, možda jedna i od najteži ako ne i najteža u evropi. Nebitan je kvalitet, mislim na rivalstva, derbije i prije svega da su uvijek 4,5 timova tud negdje kvalitetom. Ako nije aek, jeste Panata a znao je i Aris imat lude sezone. Kad bi Srbija imala takvu ligu, niko srećniji od mene 1
Drug Crni Posted Tuesday at 08:12 AM Author Posted Tuesday at 08:12 AM Ja pratim finiš u portugalskoj ligi. Porto je kiksnuo u subotu protiv Famalicaoa. Gledao sam celu utakmicu. Odlični gosti, potpuno su zaslužili bod. Porto bez prilike u drugom poluvremenu dolazi do gola u 92+ minutu. Cela klupa uleće na teren, slavlje kao da je gol za titulu (možda bi i bio)..sudija dodatno produžuje nadoknadu od 8 minuta i u 99+ gost stiže do 2:2..muk na Dragau.. Porto već jedno vreme igra osetno lošije i prilično se muči. Sve se poklopilo sa odsustvom prvog špica, Samua. Povređen je i veteran De Jong. Treći napadač, turski igrač, jednostavno nije ta klasa.. Ovako kako igra, Porto iako drži prvu poziciju, nije više najveći kandidat za titulu. Smeši li se Farioliju repriza sezone sa Ajaksom? Benfika takođe kiksnula sinoć, ali to i nije posebno iznenađenje. Oni nemaju ni tim, ni igru, ni autoritet za titulu. Ni trenera. Treće mesto je maksimum. Po onome što sam gledao u poslednje vreme, ja bih sada tipovao na Sporting. Igraju najbolje, efikasni su, zabijaju kao na traci i najlakše nalaze put do pobede. Sve u svemu - biće zanimljiva završnica lige, a činilo se kako Porto mirno plovi ka tituli. 1
Recommended Posts