Dracarys Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 (edited) Kako igra fucking Satoranski. Ovo mu je utakmica karijere nad blentavim Houksima. 27-8-7 😄 lol Ovo samo meni moze da se desi. Edited November 7, 2019 by Drakaris Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Klint Kapela ❤️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Kada pogodim ovog rotirajuceg onda ga za sve pare pogodim fake holiday 18/2/1 70% i 3 trojke pre neki dan donte 17/7/1/1/1 uz 3 trojke i dobar fg.. a nekad se desi i Leaf kao juce 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 2 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Kada pogodim ovog rotirajuceg onda ga za sve pare pogodim fake holiday 18/2/1 70% i 3 trojke pre neki dan donte 17/7/1/1/1 uz 3 trojke i dobar fg.. a nekad se desi i Leaf kao juce Mi se juce odlucismo za glupljeg brata, malo je reci da nije uradio nista. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Ja sam ocekivao vecu borbu za 3 a gledao sam ili ovog ili frankie zato sto mi pg bilo otvoreno zbog outa ruze... frenki lupnu 3 banane 😂😂 tako da mogao sam bolje da gadjam i jos dignuo simonsa koji tek nema korist #zvekitaktika busi 2 ekipe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Uvek mi je gotivno kad nas tovare vrhunski RL igraci kao Glen Robinson treci ili Dilon Bruks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Debelog sa sve strane trpaju, kao Srbiju u ww1, od holidaya do pj tuckera, malo badi pa malo kenard... jos mu se povredili rasel i mitch a ima tim pun g ligasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Raspad sistema... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Dal iskoristiti vejver na Bruksa pitanje je sad. Ma sta ga , nek ide zivot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Ja uzeh QCooka i dropovah Gallowaya koji je veceras odigrao kao GOAT fantasy player u odnosu na moje ostale gubavce... Maxa ce biti jako, jako besan ujutru. A ja padoh dallas -3.5 na kladari. Uzas. Boro, posto Collins ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Djana opet staje na korak od TD... Gde ti je stats whoreing Janise sram te bilo.... Debeli taj tog Tatuma inace ides u b ligu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 mo harkless živi sama u svetu tuge, pustinji hladnoj noći duge ali zato montrezl, moj drugi centar ikada koji je napravio DD i to kakav: 34/13/5 + stl-blk-to ja ♥️ montrezl. 1 hour ago, delgado said: Maxa ce biti jako, jako besan ujutru. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Ovo je totalno aRealno 😴 Da me pune i iz dana u dan, kola u kolo, raznorazni mediocriteti odigraju partije karijere protiv mene. Isuvise sam ja star za ova sranja i nerviranje... Do sledece (TM) sezone , u B liZi naravno 😴 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Dan radosti kod nas. Brook Lopez napravio DD. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 @Zvezdinho Quote MF WOO added Bruno Fernando, Atl PF from Free Agency to BEMF WOO dropped Matisse Thybulle, Phi SG to Waivers 1 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Opa, waiver br. 3! Druga lepa vest danas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 4 minutes ago, Wook said: Opa, waiver br. 3! Druga lepa vest danas. Odlican drop Burksa prekjuce. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 20 minutes ago, Magia said: Odlican drop Burksa prekjuce. Burks ce biti trejdovan u roku od mesec dana, pre Russella. Mogao sam ga jos malo ostaviti, ali nije steta, jurim % i skokove. Visok waiver na njega je ludilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 šta realno mogu da dobiju za burksa, žovijalni razgovor uz dve ture pive u pabu? ima ugovor na godinu dana od $2,320,044 više im se isplati da imaju nekoga ko će da proturi loptu kroz obruč 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 26 minutes ago, uini said: šta realno mogu da dobiju za burksa, žovijalni razgovor uz dve ture pive u pabu? ima ugovor na godinu dana od $2,320,044 više im se isplati da imaju nekoga ko će da proturi loptu kroz obruč Ima još dosta toga po netu, pročitaj ako te interesuje. Nemam vremena sada. https://clutchpoints.com/warriors-rumors-espn-analysts-predicts-dangelo-russell-alec-burks-trades-this-season/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 (edited) Taj clutchsports je baš relevantan izvor, bukvalno klikbejt najgori. Jebo me Bouban. Edited November 7, 2019 by Chaos Is Me 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 (edited) 6 minutes ago, Chaos Is Me said: Taj clutchsports je baš relevantan izvor, bukvalno klikbejt najgori. Jebo me Bouban. Izvor je Brian Windhorst. Ali nema veze, ako im neki plej of tim u problemima ponudi pika druge runde, spakovaće ga sa mašnicom. Vidimo kako im igra ovogodišnji pik druge runde. Edited November 7, 2019 by Wook Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 2 hours ago, uini said: @Zvezdinho 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Strasna partija Gobera sinoc, ke-ke. U kojoj si rundi Zveki birao Satoranskog? Isplatilo se. Bruka sta pochini chovek sinoc : ) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 (edited) @Malkolm Brogdon evo vam ga spas sezone Matis na waiveru ako vas on ne spasi od ispadanja nece niko, razbijete boru zbog njega i slavlje moze da pocne(dobro pomazem i ja surovim razbijanjem debelog, moze ovo i 13/0 da bude) edit: kakav trejd burksa videli ljudi kako je prosao u Kingsima prosle godine samo bacili pik... 3p ima 90% g ligasa u rosteru tako da ce da mu znaci ovaj kao zlato... ovi iz nyk definitivno imaju najvece sanse za trejd Edited November 7, 2019 by LayupFromTheMidget Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts