Contador54 Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 PG Lowry, Dinwiddie, Carsen Edwards SG Fournier, THJ SF Matthews, Caboclo PF Siakam, Randle, Kurucs C DAJ, McGee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 PG: DJ, Forbes SG: NWA, Baze SF: RoCo, Warren, Prince, OPJ PF: Wagner, Nance C : Capela, LMA bekovi su precijenjeni 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 1 minute ago, LayupFromTheMidget said: Sva 4 sa PQ ostala na kraju: Gibson-Okafor-EDara Davis i Maxi. Pao je izbor na 20/10 zver Pa kaze pg:White-Rose sg:Buddy-Monk-Kenard (izgleda imam tip) sf:Winslow-Tucker pf:Janis-Ibaka C:Ibaka-Adams- Okafor 8/9 bi mi dao plejevi su malo upitni ostalo je pucikato. Valjda ce slepci da stavi Winslowa na PG onda je jos surovija ekipa... Imaš jake igrače, ali mi se ne svidja što će ti Monk, Rose, Kenard, Winslow, Tucker... skidati fg. Imaćeš i puno to. Ja sam gledao da imam malo to, solidne trojke, jake procente, dobre poene i ppm i elitne stl i blk. Ast sam zrtvovao, dd onako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 @Wook Sta mislis o mom timu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 Walker / Teague DeRozan / Clarkson Ingles / Crowder / Ariza Aminu / JM Green Drummond / Gasol / (Nurkić) Osrednji tim, dosta slabo sam draftovao kad se lomilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted October 20, 2019 Author Share Posted October 20, 2019 Sve najbolje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 3 minutes ago, Zvezdinho said: Sa ovim timom sigurno neces direktno u 1/4. realno, nemaš pojma. sačekaj pa ćeš videti. dipo neće odsustvovati koliko je bilo najavljeno, a thomas mozda bude spreman i za otvaranje. kavaja neće mnogo odmarati dok ne igra PG, a kasnije ću da ga trejdujem nekom ko ne čeka plej of. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 1 minute ago, delgado said: @Wook Sta mislis o mom timu Nisam pogledao. sačekaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 Eve ga moj tim. Kkao sam se zajbao za Janga, al Xpert zadovoljan sto sam uzeo Batlera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 1 minute ago, Wook said: realno, nemaš pojma. sačekaj pa ćeš videti. dipo neće odsustvovati koliko je bilo najavljeno, a thomas mozda bude spreman i za otvaranje. kavaja neće mnogo odmarati dok ne igra PG, a kasnije ću da ga trejdujem nekom ko ne čeka plej of. Realno ako ne udjes direkt u 1/4 izduvao si ga u 1/8. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zorex Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 SGA, Dragić, Mils, Harden, Haus, Džordž, OG, Begli, Hačimura, Kris, Alen, Zubac Kod Dragića sam zabagovao, jer su trojica koju sam želeo otišla u 6 pikova izmedju moja dva. Standardno, više mladih igrača, nego sigurica, pa da vidimo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 Dobar je Zvekijev tim. Mislim da osvaja. ... poslednje mesto. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 Just now, Zvezdinho said: Realno ako ne udjes direkt u 1/4 izduvao si ga u 1/8. Nisam verovao da je Mikal ovoliko pao. Čovek je vrhunski djubretar-trojkaš. Ovaj mali iz File je kradja za stl i blk. Skoro sve što sam planirao sam uzeo. rekao sam ti da hoću Ajtona. Bilo je pitanje Kavaj ili Buker, ali jbg. makar i koji meč manje uzimam ovu mvp zver. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 standings kaže da sam najgori. ke vidime jrue - garland - payton elfride luka dončić -m. smart wiggins - evan t. wendell carter jr - marcus morris - hriščansko drvo m. harrell - zach collins tanak sam na centru, harrell, collins i WCJ baš moraju da odvale i da se ne razboljevaju ( : Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 (edited) Lillard, Rondo Culver, Bacon, Trier Middleton, Kuzma Green, Markieff M, Layman Sabonis, Dedmon Tankujem FG i TOs, ali sam zato ocajan u DD, skokovima i blokadama. Briljirao sam ceo draft... Edited October 20, 2019 by threepwood Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 Gde su kvalitetni Plejevi ono ispade Kemba i molim boga Tig da igra najjaca bekovska linija. Ciji je Steph? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 (edited) Ne znam sta sam draftovao i sta sam jurio. Imam cetiri pleja, ako hoce neko, neka trazi. Edited October 20, 2019 by Drakaris Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 Nijedan tim u ligi ne izgleda dominantno. Izgleda da ce biti nikad nezivesnija sezona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 e da, dokle više 16-18 pozicija na draftu, mislim da sam samo jednom u celoj karijri imao top 3-4 pika. doduše tada sam ispao inače, razmišljao sam se da li da pokupim JJJ sa 25e pozicije ali mi je baš bio reach. mislim da će imati dobru sezonu Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 Molim da mi se izbaci ovaj mejl koji god da je je l ne mogu pristupiti i da se posalje na [email protected] zahtev ako sam vec tu s tim mejlom onda ne znam koji qrac Maxa je draftivao a ja sam diktirao, ispalo je sjajno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 PG: E. Bledsoe, I. Thomas SG: V. Oladipo, M. Thybulle SF: K. Leonard, Mikal Bridges PF: K. Looney, B. Portis, Marvin C: D. Ayton, M. Turner, B. Lopez PF su mi realno centri, dok su Lopez i Turner slabiji sa skokovima, ali su vrhunski blokeri. Marvina sam uzeo bzvz, ako ne bude koristan, leti odmah. Looney će kao imati starter minute po Kerru, a nadam se da će Mitch Rob imati problema sa faulovima, što se najčešće dešava. Portis i za dvadesetak minuta može da napravi DD, uz par trojki. Marvin Williams Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 Dosta toga mi je pokupljeno ispred nosa. Zajebao sam se u vezi Inglesa jer je tad još uvek bio Ingram dostupan a nisam ga video. Mislim da sam korektno izabrao prašinare, ali da mi je core ekipe skroz mediokritetski. Biće trejdova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 1 minute ago, delgado said: Molim da mi se izbaci ovaj mejl koji god da je je l ne mogu pristupiti i da se posalje na [email protected] zahtev ako sam vec tu s tim mejlom onda ne znam koji qrac Maxa je draftivao a ja sam diktirao, ispalo je sjajno Imaš i odličnih izbora i promašaja. Ne mogu na prvu da te ocenim, ali dokle god ti je Davis zdrav, bićeš nezgodan protivnik. Po meni je i Hassan OK izbor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noćna mora B92 fantazera Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 PG: Kyrie, CP3 SG: Danny Green, D. Brooks SF: DAH, DJJ, G.R. III PF: Collins, A. Gordon C; Tristać, Len, Holmes Sa 18. pikom, bez ikakve pripreme i na ovakvom draftu, nije loše, mada je moglo i bolje definitivno. Mada, kada pogledam, ima sigurno nekoliko lošijih ekipa od moje. 😄 Doduše, rizikovao sam solidno sa CP3 i Tristaćem, tako da će biti seksa ako ih zatvore tokom sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 5 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Gde su kvalitetni Plejevi ono ispade Kemba i molim boga Tig da igra najjaca bekovska linija.Ciji je Steph? Moj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts